4 Hungár Agri-Tech Kft.

2010. február 05. péntek
Administrator
4017

 

 
Terménytároló, Farmtárolók, Kereskedelmi tárolók, Kúpkitárolós tárolók, Tranzit silók.

7621 Pécs, Zrínyi u. 1.  Tel:72/511-600  Fax:72/511-601 E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    www.hunagri.axelero.net

Szellöztetéses terménytároló siló
/NSL, WSL, FCDL Tárolók/
Az NSL, WSL, FCDL típusú szellozopadozatos terménytárolókat tipikusan a mezogazdasági üzemekben használják. Jellemzojük a gazdaságos üzemelés és a hosszú élettartam. Minden olyan helyen alkalmazható, ahol a termények tárolását a legkorszerubb technológiával kívánják megoldani. A teljes alapterületu perforált szerkezetu szellozopadozat és az aktív szellozteto rendszer lehetové teszi a hosszú ideju veszteségmentes terménytárolást.
Kitárolórendszere biztosítja azt, hogy nagy mennyiségü terményt gyorsan lehet kitárolni.

Kúpkitárolós Terménytárolók
/NCHT, FCHT Tárolók/

Alkalmazás

A NCHT és FCHT típusú kúpkitárolású terménytárolókat tipikusan a termény nagykereskedelmi üzemekben használják. Jellemzojük a gravitációs terményürítés miatt a gazdaságos üzemelés és a hosszú élettartam. Minden olyan helyen alkalmazható, ahol a termények mozgatása során nagy mennyiségu terményet kell, nagy mennyiségben elotárolni, gyorsan kitárolni.

Tranzit silók
GHT, BFT Tranzitok

Alkalmazás

A GHT és BFT típusú kópkitárolású terménytárolókat tipikusan a mezögazdasági és termény nagykereskedelmi üzemekben használják. Jellemzojük a gravitációs terményürítés miatt a gazdaságos üzemelés és a hosszú élettartam. Minden olyan helyen alkalmazható, ahol a termények mozgatása során nagy mennyiségu terményet kell gyorsan kitárolni.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

4 Hungár Agri-Tech Kft.

   Terménytároló, Farmtárolók, Kereskedelmi tárolók, Kúpkitárolós...

Bővebben...

Hetech Trend Kft.

Magyarország vezető gabonasiló tervező,- építő,- és szerelő cége 100 projekt...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK