Optigép Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
3338

optig-logo170.jpg 
OPTI-RAK 150/M szemestermény felszedő és rakodógép

Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar személyek tulajdona. Tevékenységi körünk a mezőgazdasági és erdészeti gépek gyártására és értékesítésére terjed ki. Elsősorban a napraforgó és kukorica betakarításához, az intenzív szántóföldi zöldség- és gyümölcstermesztéshez, a bioenergia hasznosításhoz, valamint a szénaféleségek és cséplési melléktermékek bálázásához gyártunk és fejlesztünk gépeket. A társaság 106 fővel dolgozik. Cégünk öt fejlesztőmérnököt foglalkoztat, valamint éves árbevételének 8-10 %-át fordítja gyártmányfejlesztésre. A gyártástechnológiánkat is folyamatosan fejlesztjük új gépek vásárlásával, új beruházásokkal. Szintén nagy hangsúlyt fektetünk a gépeink minőségére, melyet a dolgozóink szakértelme, valamint az alkalmazott ISO 9001: 2008 –es minőségtanúsítási rendszer biztosít. Az OPTIGÉP Kft. a mezőgazdaság gépigényeit figyelembe vevő fejlesztési munkájának eredményeként korszerű termékskálával áll megrendelői rendelkezésére.

opti-rak240.jpg

 

OPTI-RAK 150/M szemestermény felszedő és rakodógép

Optimális választás a nagy teljesítményű terményrakodáshoz. Traktorral üzemeltetett, mellyel a gép telepen belül mozgatható, így könnyen, gyorsan lehet átállni az egyik rakodási helyről a másikra.

Garat nélküli változat, sík területen tárolt szemestermény felszedésére, szállító járműre való rakodásra, szellőztető átrakodásra alkalmas.

Rakodógarattal szerelt változat alkalmas a szemes termények szállítójárműről közvetlenül vagonba történő berakodására, silóba vagy tárolóba való rakodásra.

 

Teljesítményigény: 37 kW.

Rakodási teljesítmény búzából: 150 t/óra

Az Optigép Kft. a gyártmányok kifejlesztése mellett a gyártás fejlesztését is fontos feladatnak tartja, hogy a gépeink jó minőségben legyártva kerülhessenek a felhasználókhoz.

 Az elmúlt évek során az alábbi fontosabb fejlesztések történtek a gyár területén:

– 2006-ban lézervágó és CNC élhajlító került beszerzésre.

A lézervágó gép 4 kW vágóteljesítménnyel 20 mm lemezvastagságig tud nagy pontossággal lemezalkatrészeket gyártani. A mellette működő 160 tonnás élhajlító gép 3 m hosszban képes hajlítani a lemezeket. Ezek elősegítik a nagyon jó lemeztábla kihasználást, különböző lemezalkatrészek egy darabból gyártását.

– 2008-ban Fadal 4020 FX típusú megmunkálógépet vásároltunk, amely 21 szerszámhelyes tárával és nagy fordulatszámra képes főorsójával igen hatékony marási, fúrási műveletek elvégzésében.

 2009 a nagy és jelentős beruházások éve volt az Optigépnél: 600 m2-es tárolócsarnokot építettünk, amely alkatrészeink tárolását szolgálja. Emellett az új, 2009-ben felépített, több célú 1000 m2-es daruzott csarnokunk nagyban növeli a teljes gyár áteresztő képességét.

További 2 db CNC eszterga beszerzésével, illetve egy új forgácsoló műhely kivitelezésével növeltük tovább termelékenységünket, illetve gyártmányaink minőségét.

 A hatékony működés érdekében az informatikai hálózat is folyamatos fejlesztés alatt áll. Egyre szélesebb körben aknázzuk ki a számítástechnika nyújtotta lehetőségeket a tervezéstől a gyártáson keresztül a kereskedelemig. Az ezek általi egyértelműség, nyomonkövethetőség a cég alkalmazott ISO 9001/2008 minőségirányítási rendszerének működését is elősegíti.

 2010-ben és 2011-ben további megmunkálógépek és CNC esztergák kerülnek beszerzésre.
5630 Békés, Vésztői út 1/1.                Tel: 66/411-833                                Fax: 66/411-045
                                        E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                       www.optigep.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Deraland Kft.

ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók.

Bővebben...

Az első KRAMER elektromos rakodó.

Átadtuk az elsőt!!!Decemberben átadtuk Magyarország első KRAMER elektromos...

Bővebben...

Optigép Kft.

 OPTI-RAK 150/M szemestermény felszedő és rakodógép

Bővebben...

Inter-Mix kft.

A holland gyártmányú Giant homlokrakodók japán Kubota motorral felszereltek,...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Önjáró rakodók, Thaler rakodó, Homlokrakodók.

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK