Optigép Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
3589

optig-logo170.jpg 
OPTI-RAK 150/M szemestermény felszedő és rakodógép

Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar személyek tulajdona. Tevékenységi körünk a mezőgazdasági és erdészeti gépek gyártására és értékesítésére terjed ki. Elsősorban a napraforgó és kukorica betakarításához, az intenzív szántóföldi zöldség- és gyümölcstermesztéshez, a bioenergia hasznosításhoz, valamint a szénaféleségek és cséplési melléktermékek bálázásához gyártunk és fejlesztünk gépeket. A társaság 106 fővel dolgozik. Cégünk öt fejlesztőmérnököt foglalkoztat, valamint éves árbevételének 8-10 %-át fordítja gyártmányfejlesztésre. A gyártástechnológiánkat is folyamatosan fejlesztjük új gépek vásárlásával, új beruházásokkal. Szintén nagy hangsúlyt fektetünk a gépeink minőségére, melyet a dolgozóink szakértelme, valamint az alkalmazott ISO 9001: 2008 –es minőségtanúsítási rendszer biztosít. Az OPTIGÉP Kft. a mezőgazdaság gépigényeit figyelembe vevő fejlesztési munkájának eredményeként korszerű termékskálával áll megrendelői rendelkezésére.

opti-rak240.jpg

 

OPTI-RAK 150/M szemestermény felszedő és rakodógép

Optimális választás a nagy teljesítményű terményrakodáshoz. Traktorral üzemeltetett, mellyel a gép telepen belül mozgatható, így könnyen, gyorsan lehet átállni az egyik rakodási helyről a másikra.

Garat nélküli változat, sík területen tárolt szemestermény felszedésére, szállító járműre való rakodásra, szellőztető átrakodásra alkalmas.

Rakodógarattal szerelt változat alkalmas a szemes termények szállítójárműről közvetlenül vagonba történő berakodására, silóba vagy tárolóba való rakodásra.

 

Teljesítményigény: 37 kW.

Rakodási teljesítmény búzából: 150 t/óra

Az Optigép Kft. a gyártmányok kifejlesztése mellett a gyártás fejlesztését is fontos feladatnak tartja, hogy a gépeink jó minőségben legyártva kerülhessenek a felhasználókhoz.

 Az elmúlt évek során az alábbi fontosabb fejlesztések történtek a gyár területén:

– 2006-ban lézervágó és CNC élhajlító került beszerzésre.

A lézervágó gép 4 kW vágóteljesítménnyel 20 mm lemezvastagságig tud nagy pontossággal lemezalkatrészeket gyártani. A mellette működő 160 tonnás élhajlító gép 3 m hosszban képes hajlítani a lemezeket. Ezek elősegítik a nagyon jó lemeztábla kihasználást, különböző lemezalkatrészek egy darabból gyártását.

– 2008-ban Fadal 4020 FX típusú megmunkálógépet vásároltunk, amely 21 szerszámhelyes tárával és nagy fordulatszámra képes főorsójával igen hatékony marási, fúrási műveletek elvégzésében.

 2009 a nagy és jelentős beruházások éve volt az Optigépnél: 600 m2-es tárolócsarnokot építettünk, amely alkatrészeink tárolását szolgálja. Emellett az új, 2009-ben felépített, több célú 1000 m2-es daruzott csarnokunk nagyban növeli a teljes gyár áteresztő képességét.

További 2 db CNC eszterga beszerzésével, illetve egy új forgácsoló műhely kivitelezésével növeltük tovább termelékenységünket, illetve gyártmányaink minőségét.

 A hatékony működés érdekében az informatikai hálózat is folyamatos fejlesztés alatt áll. Egyre szélesebb körben aknázzuk ki a számítástechnika nyújtotta lehetőségeket a tervezéstől a gyártáson keresztül a kereskedelemig. Az ezek általi egyértelműség, nyomonkövethetőség a cég alkalmazott ISO 9001/2008 minőségirányítási rendszerének működését is elősegíti.

 2010-ben és 2011-ben további megmunkálógépek és CNC esztergák kerülnek beszerzésre.
5630 Békés, Vésztői út 1/1.                Tel: 66/411-833                                Fax: 66/411-045
                                        E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                       www.optigep.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Inter-Mix kft.

A holland gyártmányú Giant homlokrakodók japán Kubota motorral felszereltek,...

Bővebben...

Optigép Kft.

 OPTI-RAK 150/M szemestermény felszedő és rakodógép

Bővebben...

Deraland Kft.

ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók.

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Önjáró rakodók, Thaler rakodó, Homlokrakodók.

Bővebben...

Az első KRAMER elektromos rakodó.

Átadtuk az elsőt!!!Decemberben átadtuk Magyarország első KRAMER elektromos...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK