Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

2010. február 03. szerda
Administrator
1704

A termőföld előkészítésére szolgáló berendezések klasszikus darabja a talajlazító. Az aratás után visszamaradt tarló elkeverése a talaj termőképességét növeli, valamint megóvja a károsodástól és lepusztulástól.

 

A SREVO ekék egyik legfontosabb jellemzője a két U-alakú keret megerősítés a fő ekegerendely cső belsejében. Ezek azokon a pontokon vannak elhelyezve, ahol a maximális igénybevétel fellép. A maximális igénybevétel ezzel a rendszerrel 23%-kal növelhető.

A jó szántás nagyban függ a munkaszélességtől és a munkamélységtől. A különböző termőföldstruktúrák különböző húzási erőt követelnek meg.
A Plus, hornyolt-rész szélesség állító rendszer használatával az ekevas folyamatosan a termőföld kondíciójához. Mindig ideális traktorkihasználtság és optimalizált szántómunka

A termőföld előkészítésére szolgáló berendezések klasszikus darabja a talajlazító. Az aratás után visszamaradt tarló elkeverése a talaj termőképességét növeli, valamint megóvja a károsodástól és lepusztulástól. A Pöttinger már a 3-soros talajlazítók szegmensének is részese. 3003 és 4003 széria gyártmányok egyaránt használatosak sík és mély talajmegmunkáláshoz (12/30 cm-ig).

Két fontos részlet: A talajlazító tengelye hajlítottra tervezett, mely jobban porhanyósítja a termőföldet. A kis mértékben hajlított 6 főpenge nem fordítja a felszínre a felszántott földet, hanem teljesen elkeveri a tarlóval és a visszamaradt terménnyel.
A megőrző talajművelés klasszikus eszköze a grubber (talajlazító). A tarlómaradvány felszínközeli bekeverése növeli a talajtermékenységet és véd az eróziótól.

A forgóborona még mindig egy sokoldalú, minden talajviszonyra használható eszköz. Különösen a jó rögaprítás és az intenzív átkeverő hatás szól ezen megmunkálási eljárás mellett.
5000 Szolnok, Tabán 23. Tel: 06 30/38-301-09     06 30/40-630-48 Fax: 56/513-365
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Pöttinger bővíti talajmunkálási kínálatát. Az új TERRADISC rövid tárcsás boronákat a nagy területen történő tarlóhántásra és általános magágy-előkészítésre fejlesztettük ki. Kompakt gép sekély és intenzív keverős műveléshez. A VINODISC gépek speciálisan a szőlő- és gyümölcstermesztés számára készült.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Framest Kft.

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar gépgyártója...

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

A termőföld előkészítésére szolgáló berendezések klasszikus darabja a...

Bővebben...

Optigép Kft.

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban...

Bővebben...

Omikron Kft.

  Az OMIKRON KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar családi vállalkozás....

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön...

Bővebben...

Linamar Hungary Zrt.

Egyik legfontosabb termékét, a saját fejlesztésű kukorica betakarító adaptert...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK