Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

2010. február 03. szerda
Administrator
2004

A Pöttinger bővíti talajmunkálási kínálatát. Az új TERRADISC rövid tárcsás boronákat a nagy területen történő tarlóhántásra és általános magágy-előkészítésre fejlesztettük ki.

A SREVO ekék egyik legfontosabb jellemzője a két U-alakú keret megerősítés a fő ekegerendely cső belsejében. Ezek azokon a pontokon vannak elhelyezve, ahol a maximális igénybevétel fellép. A maximális igénybevétel ezzel a rendszerrel 23%-kal növelhető.

A jó szántás nagyban függ a munkaszélességtől és a munkamélységtől. A különböző termőföldstruktúrák különböző húzási erőt követelnek meg.
A Plus, hornyolt-rész szélesség állító rendszer használatával az ekevas folyamatosan a termőföld kondíciójához. Mindig ideális traktorkihasználtság és optimalizált szántómunka

A termőföld előkészítésére szolgáló berendezések klasszikus darabja a talajlazító. Az aratás után visszamaradt tarló elkeverése a talaj termőképességét növeli, valamint megóvja a károsodástól és lepusztulástól. A Pöttinger már a 3-soros talajlazítók szegmensének is részese. 3003 és 4003 széria gyártmányok egyaránt használatosak sík és mély talajmegmunkáláshoz (12/30 cm-ig).

Két fontos részlet: A talajlazító tengelye hajlítottra tervezett, mely jobban porhanyósítja a termőföldet. A kis mértékben hajlított 6 főpenge nem fordítja a felszínre a felszántott földet, hanem teljesen elkeveri a tarlóval és a visszamaradt terménnyel.
A megőrző talajművelés klasszikus eszköze a grubber (talajlazító). A tarlómaradvány felszínközeli bekeverése növeli a talajtermékenységet és véd az eróziótól.

A forgóborona még mindig egy sokoldalú, minden talajviszonyra használható eszköz. Különösen a jó rögaprítás és az intenzív átkeverő hatás szól ezen megmunkálási eljárás mellett.

A Pöttinger bővíti talajmunkálási kínálatát. Az új TERRADISC rövid tárcsás boronákat a nagy területen történő tarlóhántásra és általános magágy-előkészítésre fejlesztettük ki. Kompakt gép sekély és intenzív keverős műveléshez. A VINODISC gépek speciálisan a szőlő- és gyümölcstermesztés számára készült.

5000 Szolnok, Tabán 23.      Tel: 06 30/38-301-09  06 30/40-630-48  Fax: 56/513-365    96/455-910
E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.     www.poettinger.at

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Linamar Hungary Zrt. OROS (2)

A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek...

Bővebben...

Farmgép Kft.

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők....

Bővebben...

Optigép Kft.

Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar...

Bővebben...

CHH Műszaki Kft.

Cimbria gépek korszerűségi mutatója a legmagsabb osztályba tartozik, így a...

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön...

Bővebben...

Omikron Kft.

Hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártása.

Bővebben...

Vadkert Agrotechnika Kft.

Ásóborona, tárcsa, sorközművelő kultivátor, gyűrűs henger, lazító, kombinátor...

Bővebben...

Metripond Plus Kft.

Asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari és hídmérlegek. Zsákoló big-bag...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK