Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

2010. február 03. szerda
Administrator
2097

preview_talajmuvelo_foldmunkhu_fr0AeK

A SREVO ekék egyik legfontosabb jellemzője a két U-alakú keret megerősítés a fő ekegerendely cső belsejében. Ezek azokon a pontokon vannak elhelyezve, ahol a maximális igénybevétel fellép. A maximális igénybevétel ezzel a rendszerrel 23%-kal növelhető.

5000 Szolnok, Tabán 23.              Tel: 06 30/38-301-09        06 30/40-630-48         Fax: 56/513-365         96/455-910
                                    E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.      www.poettinger.at

A jó szántás nagyban függ a munkaszélességtől és a munkamélységtől. A különböző termőföldstruktúrák különböző húzási erőt követelnek meg. A Plus, hornyolt-rész szélesség állító rendszer használatával az ekevas folyamatosan a termőföld kondíciójához. Mindig ideális traktorkihasználtság és optimalizált szántómunka. A termőföld előkészítésére szolgáló berendezések klasszikus darabja a talajlazító. Az aratás után visszamaradt tarló elkeverése a talaj termőképességét növeli, valamint megóvja a károsodástól és lepusztulástól. A Pöttinger már a 3-soros talajlazítók szegmensének is részese. 3003 és 4003 széria gyártmányok egyaránt használatosak sík és mély talajmegmunkáláshoz (12/30 cm-ig).

Két fontos részlet: A talajlazító tengelye hajlítottra tervezett, mely jobban porhanyósítja a termőföldet. A kis mértékben hajlított 6 főpenge nem fordítja a felszínre a felszántott földet, hanem teljesen elkeveri a tarlóval és a visszamaradt terménnyel.
A megőrző talajművelés klasszikus eszköze a grubber (talajlazító). A tarlómaradvány felszínközeli bekeverése növeli a talajtermékenységet és véd az eróziótól.

preview_talajmuvelo_foldmunkhu_BDq7CM

A forgóborona még mindig egy sokoldalú, minden talajviszonyra használható eszköz. Különösen a jó rögaprítás és az intenzív átkeverő hatás szól ezen megmunkálási eljárás mellett.

preview_talajmuvelo_foldmunkhu_ArgOjO
preview_talajmuvelo_foldmunkhu_4vke4P

A Pöttinger bővíti talajmunkálási kínálatát. Az új TERRADISC rövid tárcsás boronákat a nagy területen történő tarlóhántásra és általános magágy-előkészítésre fejlesztettük ki. Kompakt gép sekély és intenzív keverős műveléshez. A VINODISC gépek speciálisan a szőlő- és gyümölcstermesztés számára készült.

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Kverneland Group Hungária Kft.

Kverneland Alkatrész Szervíz, “A part of your day”.   Ha...

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Igény szerinti alkatrész beszerzését rövid határidővel vállaljuk.

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

He-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt...

Bővebben...

Deraland Kft.

Innovatív, üzemtakarékos kiegészítő berendezések a DERALAND KFT.-től majdnem...

Bővebben...

CHH Műszaki Kft.

A CHH Műszaki KFT. a partnereink által megszokott színvonalon és...

Bővebben...

Farmcenter Kft.

A SIKERES PERMETEZÉS KULCSA. Szórófejek, permetezőgépek GPS eszközök.

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

A SREVO ekék egyik legfontosabb jellemzője a két U-alakú keret megerősítés a...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK