Hanna Instruments Service Kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
3496
preview_meromuszer_informhu_CEVgnM Cégünk a Hanna Instruments által gyártott analitikai műszerek forgalmazója Magyarországon, ph és EC mérő, PH/EC szabályozás, savadagoló, oldott oxigén, klórmérés, páratartalom, fénymérő  

 

 

6726 Szeged , Alsókikötő sor 11. Tel:62/541-034   Fax:62/541-035     E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       www.hannainst.hu
Cégünk a Hanna Instruments által gyártott analitikai műszerek forgalmazója Magyarországon. Mezőgazdasági, kertészeti célokra leginkább cseppálló pH és EC tesztereinket, kombinált, hordozható műszereinket ajánljuk a tápoldat ellenőrzésére vagy pontos beállítására. Beszúrható pH és EC mérőnkkel a talaj EC és pH közvetlenül is mérhető. A csővezetékbe szerelhető megfigyelő készülékeinkkel, pedig folyamatosan nyomon követhető a kijuttatott öntözővíz pH-ja és vezetőképessége.

hi-991300---hi250.jpg

A tápoldatozás automatizálásához is vannak műszereink: az olcsóbb egyszerű BE/KI szabályzóktól a professzionális öntözés és tápoldatozás vezérlőkig,amely akár 36 különböző szektort is öntöz 10 különböző recept alapján. A pH beállításhoz savadagoló pumpákat is szállítunk. A tápoldatának és öntözővizének minőségét (ammónia, nitrit, vas, szulfit stb. tartalmát) is ellenőrizheti fotométereink segítségével.

oxy250.jpg
hi84100kk250.jpg

További készülékeink segítségével vizsgálhatók a borászatban legfontosabb paraméterek, többek között a kén, a sav, a zavarosság, a vas vagy a réz. A borok kén- valamint a teljes savtartalmának elemzése automata titrátoraink segítségével gazdaságosan elvégezhető, sőt ezekkel kiküszöbölhető a hagyományos titrálásnál elsősorban vörösbor esetében problémát jelentő végpont megállapítás is. Fotometriás műszereinkkel, mérhető a bor réz-, vas-, fenol-tartalma valamint a zavarosság, fehérjestabilitás. A borászati célra alkalmas pH mérőinket speciális szondával szállítjuk melyek a hagyományos elektródáknál nehezebben szennyeződnek el, ez által hosszabb ideig és pontosabb mérési eredményeket, nyújtanak. Digitális refraktométereink segítségével meghatározható többek között a gyümölcsök, zöldségek, méz, üdítők stb. cukortartalma a 0-85% Brix mérési tartományban. E digitális műszercsalád segítségével kiküszöbölhető a hagyományos mechanikus refraktométerek pontatlansága. A sorozat többi tagja a különböző minták fruktóz-, glükóz- és maradék cukortartalmának mérését teszi lehetővé, illetve egyes változatok a só koncentrációjának meghatározására szolgálnak.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Aqua 2001 Kft.

A talajoldat vevő készülék felépítése: Zárt cső, aminek a végén egy kerámia...

Bővebben...

Itenviro Kft.

Laboratóriumi készülékek és berendezések a talaj, víz és növényzet...

Bővebben...

Hanna Instruments Service Kft.

Cégünk a Hanna Instruments által gyártott analitikai műszerek...

Bővebben...

Metron Kft.

Nedvességmérők, infra-vörös beltartalmi gyorselemzők és laboratóriumi...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK