Interát Zrt.

2011. január 06. csütörtök
Oláh Margó
2206

 

interat180.jpg
Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek.

Amennyiben még nem ismeri cégünket engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek az Interat Zrt. múltját és jelenét. Amennyiben már ismeri termékeinket és szolgáltatásainkat ide kattintva tovább léphet főoldalunkra.
Az Interat Zrt. 1992-ben alakult. A cég fő profilja mezőgazdasági gépek alkatrész kereskedelme volt. Cégünk gyors fejlődésnek indult, köszönhetően a piaci környezetnek, a nyolc vállalatunknál dolgozó szakembernek, a vevői igények gyors és magas szintű kielégítésének.

farmtechetk-401_01.jpg agrogp240.jpg bagodibhp-240.jpg

FARMTECH ETK 401  Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek. Jellemzőik a nagyfokú mozgékonyság és a dombos-hegyes terepen való jó használhatóság az alacsony súlypont miatt. Az átgondolt konstrukció, a magas minőség és masszív felépítés garantálja a pótkocsi kifogástalan működését és hosszú élettartamát a legnehezebb munkafeltételek mellett is.

AGROGÉP AP 3018 Az AP-3018 típusú traktorvontatású, 3 oldalra hidraulikusan billenthető felépítményű, háromtengelyes, forgózsámolyos kormányzású mezőgazdasági pótkocsi. A pótkocsi speciálisan hengerelt acélprofillal, masszív kialakítású önbiztosító oldalzárral van szerelve, így az oldalfalak és az oldalmagasítók alul és felül egyaránt nyithatóak. A pótkocsi kiválóan alkalmas olyan ömlesztett áruk szállítására, amelyek érzéketlenek a billenéssel történő ürítésre. Ezért igen jól kihasználhatók elsősorban mezőgazdasági üzemekben, gabonafélék és gumós termékek betakarításánál, de egyéb ömlesztett anyagok szállításánál (homok, sóder, föld, stb.) is jól alkalmazhatók. Vontatására minden olyan lassú jármű és mezőgazdasági vontató alkalmas, amely rendelkezik 12 V feszültségű elektromos és 160 bar üzemi nyomású hidraulikus, valamint egyvezetékes légfék csatlakozási lehetőséggel.
BAGODI BHP-1400      Pótkocsi billenős magasítóval (hátrafelé billenő)

Az INTERAT ZRT. által forgalmazott elsősorban olasz gyártmányú mg.-i gépek kiváló minőségű gépek, minden gép rendelkezik CE minősítéssel, valamint az olasz ENAMA és a német BBA mg.-i gépminősítő intézetek szigorú vizsgálataival és minősítéseivel. A növényvédő gépek rendelkeznek az FVM Mezőgazdasági Gépminősítő Intézet forgalmazási engedélyeivel.
Az INTERAT zRT. nem általános gépkereskedő, hanem meghatározott arculattal rendelkező márkakereskedő és szerviz, mely nagy hangsúlyt fektetet vásárlóink igényeinek gyors és magas szintű kielégítésére, komolyan veszi a garanciális szolgáltatást. Szerviz-szolgálatunk és igen nagy alkatrész készletünk az Ön számára növeli az üzemeltetés biztonságát, a szervizszolgáltatást és az alkatrész utánpótlást is márkakereskedői színvonalon biztosítjuk. Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. Katalógusunk, valamint honlapunk alapján részletes tájékoztatást kaphat gépkínálatunkról, a műszaki és agrotechnikai információkról, így reméljük, hogy jól el tud igazodni abban. Őszintén hiszünk benne, hogy korrekt üzleti kapcsolatunk Önnel is tovább fejlődik, vagy kialakul, munkatársaink és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére. Amennyiben gépvásárlási elképzelése vagy szakmai kérdései lennének, tisztelettel várjuk hívását vagy személyes látogatását.
Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, kérjük tekintse meg új, kibővített tartalmú honlapunkat, vagy jöjjön el hozzánk személyesen bicskei telephelyünkre, ahol megtekintheti az általunk forgalmazott gépeket.

Interát Zrt. 2060 Bicske, Csabdi út 2.
Tel: 06 22/350-045 Fax: 06 22/350-774
E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        www.interatzrt.hu
interat180.jpg

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Metal Fach egy tengelyes pótkocsi, AP pótkocsik, APF mezőgazdasági és...

Bővebben...

BR-Agro Bt.

Európa vezető hígtrágya technológia gyártó és az egyik legtöbb innovatív...

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek...

Bővebben...

Interát Zrt.

  Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek.

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK