Interát Zrt.

2011. január 06. csütörtök
Oláh Margó
4037


Európa két jelentős permetezőgép gyártójával a GAMBETTI-vel és a SAE-val, így Magyarországon elsőként kínáltunk vásárlóinknak olasz gyártmányú szántóföldi és szőlő - gyümölcs permetezőgépeket.

Amennyiben még nem ismeri cégünket engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek az Interat Zrt. múltját és jelenét. Amennyiben már ismeri termékeinket és szolgáltatásainkat ide kattintva tovább léphet főoldalunkra.
Az Interat Zrt. 1992-ben alakult. A cég fő profilja mezőgazdasági gépek alkatrész kereskedelme volt. Cégünk gyors fejlődésnek indult, köszönhetően a piaci környezetnek, a nyolc vállalatunknál dolgozó szakembernek, a vevői igények gyors és magas szintű kielégítésének.
1994-ben kizárólagos forgalmazói szerződést kötöttünk Európa két jelentős permetezőgép gyártójával a GAMBETTI-vel és a SAE-val, így Magyarországon elsőként kínáltunk vásárlóinknak olasz gyártmányú szántóföldi és szőlő - gyümölcs permetezőgépeket.
1996-ban vevői igényeinkre alapozva a szintén olasz GASPARDO-MASCHIO cég termékeivel, vetőgépekkel, talajművelő gépekkel, szár- és nyesedékzúzókkal, fűnyírókkal bővítettük gépkínálatunkat. Ezek az üzembiztos gépek és a korrekt üzleti kapcsolataink, valamint nagy alkatrész készletünk és szerviz-szolgálatunk lehetővé tette a cég további fejlődését.
1997-re herceghalmi telephelyünk alapterülete már nem tette lehetővé termékpalettánk bemutatását, valamint az alkatrészek tárolását, ezért egy nagyobb alapterületű korszerűbb telephelyre, Bicskére költöztünk.
2003-ban a GAMBETTI cég felvásárolta az olasz BARIGELLI és RIMECO cégeket, minek eredménye képpen a teljes termékpalettáján egy névváltozás történt. Ettől az időponttól kezdve a gyár BARGAM néven gyártja és értékesíti gépeit a világ minden országába.
2006-ban cégünk újabb mérföldkőhöz érkezett. Cégünk fejlődése, és az agrár ágazatban történt változások szükségessé tették, hogy új tevékenységet keressünk a meglévő mellé. Mivel sokunknak volt motoros múltja, és sokunknak azóta is nagy szerelme a motorozás így döntöttünk a motorkerékpár kereskedelem mellett. Ennek következménye képpen 2006. májusában viszonteladói szerződést kötöttünk a Magyar Suzuki Zrt.-vel, melynek értelmében jogosultak vagyunk a SUZUKI motorkerékpárok teljes palettájának értékesítésére. Egy rögös út végén 2006. 06. 30.-án ünnepélyes keretek között megnyitottuk szalonunkat
Az INTERAT ZRT. által forgalmazott elsősorban olasz gyártmányú mg.-i gépek kiváló minőségű gépek, minden gép rendelkezik CE minősítéssel, valamint az olasz ENAMA és a német BBA mg.-i gépminősítő intézetek szigorú vizsgálataival és minősítéseivel. A növényvédő gépek rendelkeznek az FVM Mezőgazdasági Gépminősítő Intézet forgalmazási engedélyeivel.
Az INTERAT zRT. nem általános gépkereskedő, hanem meghatározott arculattal rendelkező márkakereskedő és szerviz, mely nagy hangsúlyt fektetet vásárlóink igényeinek gyors és magas szintű kielégítésére, komolyan veszi a garanciális szolgáltatást. Szerviz-szolgálatunk és igen nagy alkatrész készletünk az Ön számára növeli az üzemeltetés biztonságát, a szervizszolgáltatást és az alkatrész utánpótlást is márkakereskedői színvonalon biztosítjuk. Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. Katalógusunk, valamint honlapunk alapján részletes tájékoztatást kaphat gépkínálatunkról, a műszaki és agrotechnikai információkról, így reméljük, hogy jól el tud igazodni abban. Őszintén hiszünk benne, hogy korrekt üzleti kapcsolatunk Önnel is tovább fejlődik, vagy kialakul, munkatársaink és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére. Amennyiben gépvásárlási elképzelése vagy szakmai kérdései lennének, tisztelettel várjuk hívását vagy személyes látogatását.
Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, kérjük tekintse meg új, kibővített tartalmú honlapunkat, vagy jöjjön el hozzánk személyesen bicskei telephelyünkre, ahol megtekintheti az általunk forgalmazott gépeket.

Interát Zrt. 2060 Bicske, Csabdi út 2.
Tel: 06 22/350-045 Fax: 06 22/350-774
E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        www.interatzrt.hu

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Odisys Bt.

NOBILI ültetvény és szántóföldi permetező, szár- és nyesedékzúzó, GOLDONI...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Hortech begyűjtő szalag, zöldség gyümölcs betakarító szalag. Kistraktor,...

Bővebben...

Interát Zrt.

Európa két jelentős permetezőgép gyártójával a GAMBETTI-vel és a SAE-val, így...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK