Farmgép Kft.

2010. február 02. kedd
Administrator
2630
farmgpj250.jpg

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők. ÜLTETVÉNY: függesztett, vontatott, lombérzékelős, ventillátorok. CSÁVÁZÓ GÉPEK, SPORT PARK, SPECIÁLIS GÉPEK: terményfertőtlenítő, parcella permetező, egyedi gépek, vegyszerkeverő.

4031 Debrecen, Szoboszlói út 50.               Tel: 52/454-120                      Fax: 52/458-930
                                                    E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.               www.farmgep.hu
KERTITOX 4200 literes vontatott permetező  meghatározója az új, stílusos polietilén tartály, nagy teherbírású alacsony súlyponttal tervezett alváz, kompromisszumok nélkül kiemelkedő stabilitás nyújt. Erős kivitelű 40 km/óra-s kormányzott futómű kombinált lengéscsillapítása (laprugó-légrugó) kiváló stabilitással rendelkezik szántóföldön, és közúton egyaránt.
Az automatikus kormányzás rendszer minimálisra csökkenti a taposási károkat, biztonságosan, stabilan kormányozható, ami általában nem jellemzője a nagy vontatmányoknak. A rendszer kézi úton is vezérelhető lejtő menetben a csúszáskorrigálás miatt. Közúton kikapcsolható a biztonság érdekében.
Az új generációs FG szórókeret kiváló stabilitást nyújt, amit terepkövető felfüggesztés és egyedülálló legyezőmozgás csillapító rendszer biztosít. A szórókeret nagy szakítószilárdságú acélból készült, és a hegesztett térrács konstrukció biztosítja a szilárdság és tartósság mellett a könnyű súlyt. A keretnyitás hidraulikus 12 és 24m a szélességben. A fúvókák teljesen védettek a felverődések ellen. A szórókeret végein 2 m-es több irányban kitérő tagok csökkentik az ütközésekből adódó károkat. 
Az összes mozgó és csukló pont csapágyazott, a zsírozószemes kivitel biztosítja a hosszú, problémamentes élettartamot.
Egyszerűen használható, és a legmodernebb biztonsági funkciókkal rendelkezik.
4200 literes polyethylene alacsony súlypontú tartály megerősített stabilitással. A tartály belseje könnyen tisztántartható
Új fejlesztések a KERTITOX 4200 literes permetezőgépen
A permetező új opciókkal bővült, TeeJet, MÜLLER automatikák széles választékával, motoros szívó-nyomócsap vezérléssel, önfeltöltő vezérléssel.  Új formatervezett vezérlőpanelt kapott a gép, mely megfelelő védelemmel látja el a csapokat valamint a vegyszerbemosót.

jfejl3.jpg jfejl4.jpg jfejl5.jpg jfejl6.jpg

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Alfa-Gép Kft.

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek...

Bővebben...

Hanki-Ker kft.

A HANKI-KER Kft. 1992-ben alakult. Célunk - földrajzi helyzetünkből...

Bővebben...

Odisys Bt.

Az Odisys Bt 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a...

Bővebben...

RM Hajdú Hungary Kft.

Mezőgazdasági gépek kereskedelme,Kertitox permetező. 

Bővebben...

Farmgép Kft.

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK