Hat-Agro Kft.

2010. február 18. csütörtök
Oláh Margó
3976

 

A győri székhelyű Hat-Agro Kft. az állattenyésztési és élelmiszeripari higiéniára, kártevőirtó termékek, valamint baromfi tartástechnológiák forgalmazására szakosodott kereskedelmi és szolgáltató vállalat, mely tevékenységét Magyarországon, Romániában és Szlovákiában végzi. A győri székhelyű Hat-Agro Kft. az állattenyésztési és élelmiszeripari higiéniára, kártevőirtó termékek, valamint baromfi tartástechnológiák forgalmazására szakosodott kereskedelmi és szolgáltató vállalat, mely tevékenységét Magyarországon, Romániában és Szlovákiában végzi. A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk 1998. óta szereplője a magyar agráriumnak.

 Cégünk a biológiai biztonság („Biosecurity Control”), a környezetbarát gondolkodásmód, a minőség, az állatvédelem és állatjólét megteremtésének elkötelezett híve. Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a legszigorúbb európai és hazai minőségügyi normáknak, környezet- és felhasználóbarátok.

 A Hat-Agro Kft. küldetése az, hogy a fogyasztó asztalára biztonságos élelmiszer kerüljön. Az élelmiszerbiztonság a mi megítélésünk szerint az alapanyagot jelentő hús biztonságos előállításakor, már az állattartó telepen elkezdődik. Ebben tudunk segítséget nyújtani, és minél több mezőgazdasági és élelmiszeripari üzemnél végigkísérni higiéniai és járványmegelőzési szempontból az élelmiszer előállítási folyamatot a Magyarországon előállított élelmiszerek esetében.
Tevékenységünket három üzletágra bontottuk annak érdekében, hogy minden általunk képviselt termék megfelelő támogatást kaphasson.

 A Hat-Agro Kft. legrégebbi üzletága az alapítás óta fennálló higiéniai üzletág,amely tisztító- és fertőtlenítőszerek forgalmazását végzi az intenzív állattenyésztés és feldolgozóipar számára, vállalja komplett biosecurity, járványvédelmi és farmhigiéniai programok kidolgozását és nyomon követését a baromfi, a sertés és a szarvasmarha telepeken. Az üzletág fő higiéniai termék beszállítója a belga CID LINES, amely ISO és GMP minősítéssel rendelkezik. Az üzletág másik fontos beszállítója az olasz VEMA, mely a tisztítószerek kijuttatásához kínál alacsony- és középnyomású komplett habosító rendszereket az élelmiszeripar számára.

  A 2004-ben létrehozott kártevőmentesítési üzletág fő tevékenysége: kártevőirtó termékek forgalmazása valamint kártevő-mentesítési programok kidolgozása. Beszállítóink az olasz INDUSTRIALCHIMICA, a francia LODI és a spanyol ZOTAL cégek. Termékeink célpiacai a nagy agrár és élelmiszeripari cégek, vegyi és mezőgazdasági nagykereskedelmi láncok, kiskereskedelmi bolthálózatok, gazdaboltok.

 A 2005. óta működő baromfi tartástechnológiai üzletág külföldi beszállítója a német BIG DUTCHMAN - egy nemzetközi szinten tevékenykedő nagyvállalat, amely a a Föld több mint 100 országába szállít a modern baromfitartáshoz etető- és itatórendszereket és istálló-berendezéseket. A Big Dutchman termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként a magyar baromfitartóknak az egyszerű rendszerektől a számítógép-vezérelte rendszereken át, a kulcsrakészen átadott telepekig, testreszabott megoldásokat kínálunk. Az EU csatlakozás óta a beruházásokat megvalósító vevőinknek fokozatosan eleget kell tenniük az Európai Uniótól átvett környezetvédelmi és állatjóléti előírásoknak. Erre vonatkozólag a technológiák tervezésekor és a szaktanácsadás során széleskörű tájékoztatást adunk elsősorban a saját termékeinkre, de tapasztalataink alapján a telepi beruházás és kivitelezés több pontjára vonatkozólag is. Munkatársaink szakmai felkészültsége nagy segítség Vevőinknek a mezőgazdaságban kiírt pályázatokhoz (AVOP, SAPARD, UMVP).

 A három üzletágat az évek folyamán tudatosan a cég fejlődési ütemének megfelelően építettük fel. Tőkeerőnknek köszönhetően cégünk minden együttműködő Partnerének hosszútávon is biztos, stabil hátteret képes nyújtani pénzügyi szolgáltatásai révén. Nagyobb projektek esetében különösen fontosnak tartjuk, hogy már az előkészítés első fázisától kezdődően együttműködjünk ügyfeleinkkel a legkedvezőbb finanszírozási feltételek kialakításában.

 Fertőtlenítési, kártevőmentesítési és technológiaszerelési szolgáltatásainkat saját munkatársaink illetve hazai alvállalkozók végzik el Partnereink részére. Alvállalkozóinkkal üzleti kapcsolatunk a több éves üzleti és emberi jó viszonyon, illetve a kölcsönös előnyök nyújtásán alapul.

 A társaság központja Győr egyik frekventált Ipari Parkjában helyezkedik el az M1-es autópálya közelségében. A 2003-ban épült modern logisztikai központ lehetővé teszi a folyamatos árukészlet biztosítását, valamint a partnerek rugalmas és pontos kiszolgálását. Cégünk a termékek kiszállításán felül vállalja a keletkezett műanyag göngyölegek (üres kannák, hordók) ingyenes begyűjtését és szakszerű megsemmisítését.

 A vállalatunk tevékenységéről, a termékekről, újdonságokról, aktualitásokról Partnereink nem csak a honlapunkról (www.hatagro.hu), hanema HIGINFO® (www.higinfo.hu) néven megjelenő, szakmai hírlevélből is  tájékozódhatnak.

 A Hat-Agro Kft. a fennállása óta eltelt több mint egy évtized alatt tudatosan alakította, fejlesztette stratégiáját, működéspolitikáját. Vezető elvként alkalmazkodunk elsősorban a vevők és a piac igényeihez, de nem hagyjuk figyelmen kívül az egyéb tényezőket sem. Adottságaink révén tevékenységünk átöleli az élelmiszerlánc nagy részét: megoldásokat kínálunk az óltól az asztalig.

 A Hat-Agro Kft. 2008-ban Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat kapott. Bár nagyon örülünk az elért eredményeknek, mégis folyamatosan a jövőbe tekintünk. A Hat-Agro Kft. sikertörténetének, cégünk folyamatos fejlődésének titka a minőségi termékek és szolgáltatások, a következetesség, a kitartás, az elkötelezettség, a hagyományok és a minőségi munka tisztelete, és természetesen a folyamatos megújulás és fejlesztés. A fogyasztók minőségbe vetett bizalmára, a magas színvonalú szolgáltatásokra és a folyamatos megújulásra, innovációra mind szükség van ahhoz, hogy a magyar agráriumban napjainkban egy szolgáltató cég megőrizze fogyasztói bizalmát és így versenyképességét.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Jourdain istálló technológia

Jourdain istálló technológia újdonságokJelen cikkünkben a világ legbagyobb...

Bővebben...

Készenlét Zrt.

Takarmánykeverő, fejéstechnológia, tejhütő, lábfürösztő, trágyaszóró,...

Bővebben...

Farmtechnik Kft.

   SCHULZ SYSTEMTECHNIK - Megoldásokat építünk.

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK