RM Hajdú Hungary Kft.

2011. március 03. csütörtök
Oláh Margó
2079


Mezőgazdasági gépek kereskedelme, dohánytermesztés gépeinek forgalmazása, hígtrágya kezelése, és még sok minden ami a mezőgazdasági termeléssel kapcsolatba hozható.

Cégünk, amely még Bartali Bau Kft néven alakult, 2003 óta van jelen a hazai öntözéstechnika piacán. Közel 10 éve foglalkozunk öntözőtelepek generál kivitelezésével, tervezésével, pályázatkészítéssel és szaktanácsadással. 2010-ben megkaptuk a világ élvonalába tartozó RM márkacsalád kizárólagos forgalmazói jogkörét, ami magával hozott egy névváltoztatást az RM Hajdú Hungary Kft formájában. Természetesen az RM márkán kívül számos olyan ismert öntözéstechnikai eszközt forgalmazunk mint pl a szivattyúk esetében a Rovatti vagy a lineárok esetében a Lindsay. Továbbá tevékenységeink kiterjednek más mezőgazdasági tevékenységekre is, mint a mezőgazdasági gépek kereskedelme, dohánytermesztés gépeinek forgalmazása, hígtrágya kezelése, és még sok minden ami a mezőgazdasági termeléssel kapcsolatba hozható.
Működésünk óta több száz referenciával rendelkezünk vásárlóink legnagyobb megelégedésére. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között tudhatjuk, hogy bizonyítsuk hozzáértésünket és ezáltal elősegítsük gazdasága számára a minél magasabb hozam elérését.
A mezőgazdaságban használatos összes hazai ill. külföldi gyártó erő- és munkagép kínálatával állunk vásárlóink rendelkezésére
A dohánytermesztő vállalkozásnak ma a legszűkebb keresztmetszete az eszközellátás. A rendelkezésre álló gépek, berendezések, ill. igénybe vehető szolgáltatások az alkalmazható agrotechnika korlátai. A dohánytermesztés munkafázisainak és a nagyüzemi termelés előmozdításának próbál segítséget adni cégünk az általa forgalmazott gépekkel.

TCD palántázó   A TCD szérájú palántázók alkalmasak minden féle palánta és tölcsér vagy piramis formájú tőzeggyökeres vetemény ültetésére. Rendelkezésre áll 1-től 6 soros verzióban. A gép 3 pontos univerzális csatlakozással rendelkezik és minden elem különálló gumikerékkel van felszerelve. A palánták szétosztása egy 10 darabos elosztóval történik, a palánták és a sorok közti távolság állítható.

4132 Tépe, Fő út 8.  Tel: +36 30/278-0944 Fax: 06 52/412-280 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.      www.rmhungary.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Sz-Agro 2007 Kft.

He-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt...

Bővebben...

Deraland Kft.

Innovatív, üzemtakarékos kiegészítő berendezések a DERALAND KFT.-től majdnem...

Bővebben...

Väderstad Kft.

Talajművelő- és vetőgépek Svédország elsőszámú gyártójától a környzetkímélő...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek...

Bővebben...

Metripond Plus Kft.

Asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari és hídmérlegek. Zsákoló big-bag...

Bővebben...

Kverneland Group Hungária Kft.

A Kverneland Group a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártója és...

Bővebben...

Hunduna S.R.O

Gépek kereskedelme különféle területekre. Parkkészítés és fenntartáshoz, utak...

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

Közösen dolgozunk a sikeres jövő érdekében.A szálastakarmány-betakarítás, a...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK