Sz-Agro 2007 Kft.

2010. február 10. szerda
Administrator
2878
 sorközművelő A Carre cég hivatalos magyarországi képviselete az Sz-Agro 2007. Kft. megkezdte a közel 75 éves gépgyártói múlttal rendelkező francia cég gépeinek forgalmazását. Econet sorközművelő kuttivátor.

 

Sz-Agro 2007 Kft. 9172 Győrzámoly, Bartók út 45.                     Mobil: +36 30/7485-381  Fax: 06 96/900-036
                               E-mail:             Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.               www.szagro.hu 

Carre – a legkötöttebb földet is megműveljük
A Carre gépgyártása különösen kiemelkedik a széles termékválaszték, a nagyszámú kiegészítő felszerelés és a minőségi gyártás tekintetében. A talajművelésben szerezett hosszú távú tapasztalat illetve a vevői igények pontos ismerete biztosítja a gépek precíz, pontos munkavégzését és a hosszú élettartamot.
A cég Nantes közelében található, ahol több mint 8000 m2-en  közel 80 ember végzi a gépek gyártását.  A gépek fejlesztésében közel 10 fő vesz részt, akik a világ minden pontján szerzett tapasztalataik segítségével folyamatosan alakítják a gépeket a mind nagyobb és szélesebb igénybevételnek megfelelően.
Gyártmányok:
Econet: sorközművelő kultivátorok

A sorközművelők ezen generációja, több mint 30 éves fejlesztési tapasztalat eredménye. A fejlesztés egyértelmű célja a biztos munkavégzés, hosszú élettartam és az igényekhez megfelelő kiegészítő felszerelés kombinálhatósága volt. Az Econet sorközművelő kultivátorok kiegészítő felszereléseik segítségével több mint 1000 különböző felszereltségi szinttel rendelhetők.
Gerendely:

a 6 féle gerendely kialakítás lehetővé teszi, hogy akár 13 m-es munkaszélességig is tudjunk gépeket ajánlani. A gerendelyek 6 különböző típusa, mind a fix, mind a hidraulikusan összecsukható változatot lehetővé teszi, míg a nagy munkaszélességeknél a vontatott hordozóalváz teszi egyszerűvé a közúti szállítást.
Művelőelemek:

alapkivitelben a sortávolságnak megfelelően lehetőségünk van két különböző egység választására 3 vagy 5 db rugós kapával szerelten. Az alapkivitelű elemek csavarorsós mélységállítással és sorvédő csipkéstárcsával szereltek. A kapák mindkét változatnál csapok segítségével oldalirányba állíthatók a sortávolságnak megfelelően.

Speciális elemként rendelhető: sűrű sortávolságú elem 1 db 20 cm-es kapával, forgókapás elem kötött talajokra illetve mulcstechnológiához illetve XL elem, ami magas építése és robosztus kapáinak köszönhetően mind mélyművelésre, mind pedig zöldségállomány sorközművelésre is használható.
Kiegészítő felszerelések:

a művelőelemek mögött elhelyezkedő másodlagos ápoló elemek széles választéke kérhető: töltögető kapa, vízárok húzó tárcsa, 2 sorban elhelyezett rugósujjak, hidraulikus mélységállítású vezető kerekek, kézi kormányzás, automatikus mechanikus kormányzás vagy automatikus kamerás kormányzás
Kombinációs berendezések:
SEMLOC vetőegység, mely lehetővé teszi a sorközműveléssel egy menetben köztes/takarónövény kijuttatását 8 - 100 kg/ha mennyiségben.
PULVELOC sávpermetező, mely lehetővé teszi, hogy a mechanikus gyomírtás hatását egy menetben kiegészíthessük egy kémiai gyorírtással vagy növényápolással. Így akár a csak permetezéssel végzett gyomírtásnál felhasznált vegyszer 2/3-t is megspórolhatjuk.
FERTILOC+ műtrágyakijuttató egység, mely külön hárompont függesztéssel rendelkező berendezés, így akár a sorközművelővel kombinálva, akár szólóban is üzemeltethető és akár 450 kg/ha mennyiségig lehetővé teszi a műtrágyaadag kijuttatását a növénysorok mellé vagy pedig a sorközbe.
Videoanyagunk megtekinthető ITT!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

Vadkert Agrotechnika Kft.

Ásóborona, tárcsa, sorközművelő kultivátor, gyűrűs henger, lazító, kombinát és...

Bővebben...

Odisys Bt.

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó,...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Cégünk folyamatosan bővülő termékkínálattal, immáron 17 éve törekszik...

Bővebben...

Hanki-Ker kft.

A HANKI-KER Kft. 1992-ben alakult. Célunk - földrajzi helyzetünkből...

Bővebben...

Kverneland Group Hungária Kft.

A Kverneland Kulticrop sorközművelő kultivátorai alkalmasak bármely...

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

  A Carre cég hivatalos magyarországi képviselete az Sz-Agro 2007....

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK