Sz-Agro 2007 Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
1844

hernger tárcsa lazítóHe-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt vetőgépek, Carre sorközművelők kis és nagykereskedelme, Carre és He-Va importőr.

9173 Győrladamér, Dózsa Gy. u. 12..               Mobil: 30/554-3388              E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       www.szagro.hu      http://www.he-va.hu       

He-Va henget a csúcstechnika!        Egyszerű és hatékony!

LETÖLTHETŐ Hirdetésünk pdf doc. Tip- & Swing Roller
Vip- & Lift-Roller

· Teljes mélylazító sorozat 2-től 9 késig.

· Munkaszélesség 2,5m-es fix változattól az 5m-es hidraulikus változatig.

· “Quick Push” nyírócsavaros kővédelem vagy hidraulikus túlterhelés védelem.

· Hidraulikus mélységhatárolás.

· Kapakialakítás új koncepciója

 

sorközművelésben profik vagyunk

A francia Carre cég Nantes közeli központjában a vevők igényeinek meg felelően készítik 1937 óta a talajművelő és vető gépeket. A gépek elsősorban magágykészítési, tarlóhántási, sorközművelési és vetési feladatok elvégzésére alkalmasak. A gyáralapítójának unokája a gyár vezetésének átvételét követően a mai mezőgazdasági termelés elvárásainak megfelelően átalakította a gyártott gépek választékát. Ennek a gépválasztéknak a magyarországi forgalmazását kezdte meg 2012 év elejétől az SZ-AGRO 2007 Kft.
A gépek kialakítása alkalmazkodik a nagy igénybevételhez – mint pl. a meg növekedett erőgép teljesítmények és részben átalakult termelési folyamatok. A gépek kitűnően vizsgáznak a kötött talajokon, illetve a mulcs vetéstechnológiában is. A gyár legfontosabb termékköre a sorközművelő berendezések a hozzájuk kapcsolt kiegészítő berendezésekkel, mechanikus gyomirtók és a gépek üzemeltetését megkönnyítő automatikus gépvezető berendezések.

Sorközművelők – Econet és Fertiloc+
A széles sortávolsági határok között használható Econet sorközművelő kultivátor család állítható művelő elemei lehetővé teszik a 20–80 cm közötti sork zök tökéletes mechanikus gyomirtását. A 8 féle gerendely kialakítás biztosítja, hogy minden mezőgazdasági termelő megtalálja a részére megfelelő berendezést a fix, kézi vagy hidraulikus felcsukású vagy eszközhordozó vázas kialakítás közül. A szimpla, illetve dupla geren dely kialakítás lehetővé teszi, hogy a gépek mérete akár a 13 métert, illetve a 18 soros kivitelt is elérje. A dupla gerendely kialakítás a nagy igénybevételnél és a kötött talajok esetén is hosszú élettartamot és nagy területteljesítményt biztosít. A művelő elemeken lévő kapák száma, illetve kialakítása szintén a növénykultúra igényeinek megfelelően választható, így rugós, fixszárú vagy akár magasított kapákat is kérhetünk.

A kapák mind oldalirányban mind pedig pozícióban állíthatók.Ez lehetővé teszi a növénysorokhoz legközelebbi munkát is. A sorokat a felverődő rögtől vagy tárcsák, vagypedig lemezek védik, melyek használaton kívül felhajthatók. A sorköz, illetve a sorok gyommentességét további kiegészítő felszerelések teszik lehetővé: rugós ujjsor, rotadisk művelelem, töltögető kapa … stb.

A sorközművelőhöz kapcsolhatjuk a Carre cég Fertiloc+ műtrágya kijuttató berendezését, mely mellső és hátsó há rompont függesztése révén egyéb berendezésekhez is kapcsolható – pl. vetőgép. A 900/1100/1300 literes saválló acél tartállyal szerelt gép akár 8 sor kiszolgálására is alkalmas, és választásunk alapján vagy szórva a talajfelszínre, vagy pedig cso roszlyával a talajba képes a műtrágyát 80 – 450 kg/ha közötti dózisban kijuttatni.
A műtrágyakijuttató egység mellett lehetőségünk van választani sávpermetező, köztes növényvetőgép vagy folyékony műtrágya kijuttató berendezések közül is.

Automatikus sorvezető – Precicam
A magas munkaminőség melletti nagyobb munkasebesség eléréséhez a Carre cég által kifejlesztett mechanikus érzékelős, vagy kamerás sorkövető rendszert használhatjuk. Teljesen független gépegységként biztosítja, hogy az erőgép elmozdulásától függetlenül a
művelő eszköz ne tegyen kárt a növény állományban.

Mechanikus gyomírtó – Rotanet
A nagysebességű csillagkerekes gyomirtó és levegőztető berendezés forgó csillagkerekei biztosítják, hogy a kis gyökérzettel rendelkező gyomokat mind a sor közből mind pedig a növénysorokból eltávolítsa.

A nagy sebesség és munkaszélesség
alacsony vonóerővel párosulva
költséghatékony védelmet eredményez
a szántóföldi kultúrákban, illetve
segít védeni a természetet.
Importőr: Sz-Agro 2007 Kft.
9173 Győrladamér, Dózsa Gy. u. 12.
Tel.: +36 30 7687851
E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Internet: http://
www.szagro.hu  
                 www.he-va.hu

Viszont eladói hálózatunk: Agro Alfa Kft., Szombathely; Tel.: 30/237-0357;          Agratis Kft., Győr; Tel.: 70/408-2331
Erdős Gép Kft., Sármellék; Tel.: 30/336-4091;   Gölöncsér István, Nagydorog; Tel.: 20/419-1349;  Hanki-Ker Kft., Makó;
Tel.: 30/278-6788;    Kis Nemes Béla, Õcsény; Tel.: 30/936-3601;             K-C Agro Kft., Derecske; Tel.: 30/958-7433
Kérje bevezető áras ajánlatunkat a CARRE termékekre vonatkozóan!
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Hunduna S.R.O

 Ágyeke, válltvaforgató eke, erdészeti mélyszántó eke.

Bővebben...

Gondolkodjunk Béláim, gondolkodjunk!

A talaj alapművelésekor          ...

Bővebben...

Väderstad Kft.

A korszerű növénytermesztésben a gépesítési rendszerek megválasztása kritikus...

Bővebben...

Framest Kft.

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar gépgyártója

Bővebben...

Az innováció lényege

NZ Aggressive - Az innováció lényeges...

Bővebben...

A díjnyertes Opus

A díjnyertes Opus új modelljei Az Opus 600-700 szántóföldi kultivátorok...

Bővebben...

Kifinomult magágy-előkészítés

Rövid kombinátorok Kifinomult magágy-előkészítés  

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK