Hunduna S.R.O

2010. május 06. csütörtök
Oláh Margó
1721

felirat170.jpg
A mi általunk forgalmazott seprőgép adapterekkel gyorsabban és könnyebben tudják kitakarítani a különféle szennyeződéseket.

Az állattartóknak fontos feladata, hogy az állatoknak az egészségét megóvják a különféle baktériumok,vírusok, gombáktól. Erre vanak speciális UV lámpa rendszerink amik biztosítják a rossz szagok megszüntetését és folyamatosan friss levegőt biztosítanak, mialatt a kórokozóknak esélyük sem lehet, hogy az állatokat megtámadják. Amennyiben szennyezett helyiségeik vannak ahol rossz szagok vagy elhullt tetemek voltak vállaljuk a helyiségek tökéletes fertőtlenítését. A káros rágcsálók megsemmisítését is gyorsan el tudjuk végezni.
Hunduna S.R.O  Tel: 06 1/303-2046         Mobil: +36 20/9256-305           Fax: 06 1/303-2046
                      E-mail:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                 www.hunduna.hu

  llat2_200.jpg llat3_200.jpg llat4_200.jpg

A cégünk folyamatosan próbál fejlődni és figyelemmel kísérni a piacon megjelenő újdonságokat, amik sokban segíthetnék a már jelenlegi nagy vevőkörét és az újak megszerzését. Több gépgyártótól már évek óta egyedi forgalmazási szerződésünk van az erdészet, útkészítési és mezőgazdasági területekre. A cég sohasem akart beállni más kereskedők által bevezetett és forgalmazott  gépeket árulni. Azt gondoljuk, hogy a tisztességes kereskedők mindig tovább fognak talpon maradni, mint azok, akik azt figyelik, hogy mit utánozhatnak le másoktól.  3 nagyon fontos terület témáiba fogtunk.

1. Vegyszermentes rendszerek levegő, felület és víz fertőtlenítésére.
- Minden olyan zárt belső helyiségekben hasznos lenne a működése ahol kimondottan nagy veszélye van a baktériumok, gombák, vírusok, gombák elterjedésének. Az egyedüli eszköz, amelyik 99,9 % -ban meg tudja szüntetni ezeket a veszélyeket és folyamatosan védettséget is tud adni ellenük. Amennyiben ezt a készüléket használják folyamatosan tiszta oxigénnel teli hegyvidéki levegő lesz és az ottani hőmérséklet is kellemesen lehűl. Amennyiben kellemetlen szagok,füst, penész,rágcsálok vannak a helyiségben azok is hamar eltűnnek ha megérzik a hatását. A berendezés kevés áramot fogyaszt és nincs további járulékos költség, mint szűrő,illatampulla és a gyakori UV lámpa csere sem. Az élettartalma  25.000 üzemóra, azaz 2 év múlva kell csak leváltani a speciális lámpát.
- Hasznos területek a felhasználásra, irodák, éttermek,szakrendelők, emberi és állati kórházak, gyógyszertárak, öltözők, WC, szeméttárolók,húsüzemek,sajt üzemek,gyümölcs-gabonatárolók, bolti hűtőpultok, szörp-üdító és bor készítők stb.
- A víz fertőtlenítésben is kikerülhetnénk vagy csak kevesebb klórt kellene használni. A vízben benne maradnak a kedvező ásványi anyagok és semmilyen szűrő csere sem kell hozzá.
- A felületek fertőtlenítésére és tisztítására is olyan speciális száraz gőz berendezéseink vannak amikkel rengeteg kiadást megtakaríthatnak a vegyszer és víz fogyasztás csökkenésével.
2 Egy nagyon kis célcsoport kért fel bennünket arra hogy szakosodjunk az ő területükre és ezért fogtunk bele a  dió, mogyoró, gesztenye, mandula telepítéssel, termesztéssel és feldolgozással kapcsolatos gépcsaládok felkutatásába. Ezen a területen létező alap és speciális berendezéseket is összegyűjtöttük és örömmel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

3 Az új irányvonal a természet és a környezet adta folyamatosan keletkező hulladékok feldolgozási berendezései. Ilyenek a gumi, üveg, műanyag, fém és a növényi hulladékok, amiknek a tárolása és további hasznosításaira is begyűjtöttük az eszközöket.

Szeretnénk megragadni az alkalmat megköszönni az eddigi vevőinknek a bizalmat és a hűséget és állunk a rendelkezésére azoknak, akik csatlakoznának ebbe az elégedett csapatba. Köszönjük, az olvasok figyelmét és kívánunk mindenkinek sikert és boldogságot az élet minden területén.

hunduna_molin300.jpg

HUNDUNA SRO         Nadobán Erika   Ügyvezető       00-36-209-256-305  www.hunduna.hu      http://airbest.eu/

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Hunduna S.R.O

A mi általunk forgalmazott seprőgép adapterekkel gyorsabban és könnyebben...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK