Farmcenter Kft.

2010. február 01. hétfő
Administrator
1642
ALBUZ -  Piacvezető a kerámiabetétes fúvókáknál
- PONTOS     - KOPÁSÁLLÓ    - MEGBÍZHATÓ    - TARTÓS

Több mint 40 éve gyártunk és forgalmazunk mezőgazdasági rendeltetésű kerámia permetező fúvókákat. A kerámiabetétes fúvókák kiváló pontosságuk mellett kivételes kopásállósággal, hosszú élettartamukkal és vegyszerekkel szembeni nagyfokú ellenállásukkal tűnnek ki. A kerámia fúvóka gyártása komplex folyamat. Coorstek régről megalapozott tapasztalattal rendelkezik ezen a téren és kiérdemelte az ISO 9001 minőségtanúsítványt is.
A gyártás valamennyi műveletét – a nyersanyagok előkészítésétől a fúvókák összeállításán keresztül azok minőségellenőrzéséig – a franciaországi Normandiában található gyárunkban végezzük. Fúvókáink rendkívüli előnyei tették az ALBUZ márkát vitathatatlan piacvezetővé a mezőgazdasági kerámia fúvókák terén. Gazdák milliói bíznak 46 országban az ALBUZ márkanévben. Fúvókáink különleges rózsaszínű kerámia alapanyagból készülnek amely olyan kemény, mint a gyémánt. Kopásállóbbak, tartósabbak, mint a rozsdamentes acél, réz, műanyag.
Garantáljuk a szóráskép magas minőségi színvonalát és az állandó szinten tartott
permetlé átfolyásban megnyilvánuló pontos teljesítményt, amelyek alapján fúvókáinkat számtalan országban pozitívan
minősítették. Fúvókáink helyes használata Önnek is segít abban, hogy optimálja és egyben csökkentse a vegyszeres kezelés költségeit.

KATALÓGUS      http://farmcenter.hu/file/letoltes/Albuzegyben.pdf
Farmcenter Kft. 2100 Gödöllő, Tessedik S. u. 4.  Tel:28/513-445 Fax:28/513-446 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    www.farmcenter.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Farmcenter Kft.

ALBUZ -  Piacvezető a kerámiabetétes...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK