Linamar Hungary Zrt.

2010. február 03. szerda
Administrator
1316

Egyik legfontosabb termékét, a saját fejlesztésű kukorica betakarító adaptert a vállalat már 1972-től gyártja.A jelentkező betakarítási igények alapján valamint a termékskálánk bővítése céljából jelentünk meg a piacon a SUN típusú napraforgó adapter családdal.

 

5900 Orosháza, Csorvási út 27.  Tel:68/514-600  68/413-555     Fax:68/427-830     
                             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.             www.oros.linamar.hu

A Linamar Hungary Zrt. kanadai többségi tulajdonú vállalat gépgyártó divíziója az OROS Divízió a hazai, nyugat és kelet-európai és az észak-amerikai piacra fejleszt, állít elő és értékesít mezőgazdasági gépeket, részegységeket, kombájn adaptereket, építőipari gépeket. A mezőgazdasági gépgyártás a Társaság orosházi telephelyén több, mint 50 éves múltra tekint vissza. Egyik legfontosabb termékét, a saját fejlesztésű kukorica betakarító adaptert a vállalat már 1972-től gyártja. A gyártmányok köre a saját kutató és fejlesztő részlegnek, valamint a növekvő vevői igényeknek köszönhetően folyamatosan bővült: az orosházi telephelyen kombájn alkatrészek, törőegységek mellett napjainkban számos egyéb részegység gyártása is folyik. Az OROS által gyártott termékek javítása, karbantartása mellett a pótalkatrész ellátásra is nagy hangsúlyt fektet. A magas színvonalú gyártást az alkalmazott minőségbiztosítási rendszerek is garantálják. Az OROS Divízió az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány mellett ISO 14001 környezetvédelmi rendszer tanúsítással is rendelkeznek.

Saját fejlesztésű kukorica és napraforgó adapterek tekintetében több mint 35 éves gyártási, értékesítési múltra tekinthet vissza. Ezen időszak alatt közel 30 000 db csőtörő gördült le szerelősorainkról és talált gazdára a világ különböző pontjain. Az OROS adapterek bármely kombájntípusra felszerelhetőek, 70-100 cm közötti sortávolságra vetett kukorica és napraforgó betakarítására alkalmasak. Betakarító gépeinket 2 sorostól a 12 sorosig gyártjuk fix és összecsukható kivitelben.

Kukorica betakarító gépeink tekintetében megkülönböztetjük a kiforrott, 35 éves gyártási tapasztalatra visszatekintő OROS modellt és az újfejlesztésű OROS CORNADO - t, melynek tervezése során a súlycsökkenés és az energia-felvétel csökkentése voltak az elsődleges irányelvek. Mindkettő HSA típusú első szárzúzóval van szerelve, melyről fontos megemlíteni, hogy a világon elsőként mi fejlesztettük ki és mi alkalmaztuk adaptereinknél ezt a szárzúzási megoldás t. Az aprítókések közvetlenül a törőhengerek alatt működnek soronként, a törőhengerek által megfogott szárat aprítják. Így a szár teljes hosszában egyenletes, kb. 7 cm hosszúságú zúzalék keletkezik. Adaptereink műanyag burkolattal szereltek, melyek előnyei: súlycsökkenés, jobb csúszási képesség, kopásállóság és a fagyállóság.

Mindkét típushoz tudunk bíztosítani napraforgó átszerelő betétet, mellyel az adapter kukorica és napraforgó betakarítására is alkalmassá válik.1972-ben jelentünk meg először a saját fejlesztésű OROS kukorica betakarító adapter termékcsalád gépeivel. A vevői igények figyelembevételével, konstruktőreink folyamatosan fejlesztik és formálják a jelenkor követelményeinek megfelelően termékeinket, amelyek napjainkra univerzálissá váltak, azaz minden jelenleg ismert kombájn típusra adaptálhatóak, 2 soros kiviteltől egészen a 12 soros kivitelig, fix és összecsukhatós (6 sortól) kivitelben egyaránt. Több opciós lehetőség közül lehet választani, melyek a felhasználást tehetik kényelmesebbé.

A 90-es évek második felétől jelentős mértékben növekedett a napraforgó vetésterülete Magyarországon és a környező országokban egyaránt. A jelentkező betakarítási igények alapján valamint a termékskálánk bővítése céljából jelentünk meg a piacon a SUN típusú napraforgó adapter családdal. Szakítva a hagyományos napraforgó betakarítási rendszerekkel, teljesen új konstrukciójú szedőegységekkel láttuk el. A betakarítási igények alapján a Linamar Hungary Zrt. új fejlesztéssel állt elő, amely megoldást nyújt egy rég fennálló problémára , a visszamaradandó napraforgószár kezelésére. Az új fejlesztésnek köszönhetően a termőföld kezelését lényegesen leegyszerűsíti, ezáltal energiát és időt takarít meg Önnek.

Több mint 40 éve a vevők szolgálatában….
A Linamar Hungary Zrt. OROS divíziója 2012-ben is áll kedves vásárlói rendelkezésére saját fejlesztésû, sokoldalú kukorica- és napraforgó betakarító adaptereivel.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Optigép Kft.

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban...

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

Közösen dolgozunk a sikeres jövő érdekében.A szálastakarmány-betakarítás, a...

Bővebben...

Omikron Kft.

  Az OMIKRON KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar családi vállalkozás....

Bővebben...

Linamar Hungary Zrt.

Egyik legfontosabb termékét, a saját fejlesztésű kukorica betakarító adaptert...

Bővebben...

Framest Kft.

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar gépgyártója...

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK