Önitató Kft.

2012. augusztus 13. hétfő
Oláh Margó
3408

önitató ló szarvasmarha hizó sertés nyúl malac
Az Önitató Kft. által gyártott önitatók és etetők mind a háztáji, mind a nagyüzemi állattartás területén professzionális megoldásokat nyújtanak. Az egyszerű és üzembiztos konstrukciónak köszönhetően az olyan zord körülmények közt is bizonyítottak, mint a nagyüzemi sertés és marhatelepek. 

Termékeink sikerének titka könnyen megfogalmazható: átgondolt konstrukció, megfelelő anyagválasztás és egyszerű használat. Ez a mesterhármas, valamint a szakembereink és a cégünk mögött álló több évtizedes tapasztalat az az ok, melynek köszönhetően kimondhatjuk, hogy: ,,Csak egyszer kell megvenni”.

  Ló, és szarvasmarha itató: P-1 típusú önitatónkat kimondottan nagytestű állatok, így lovak, szarvasmarhák vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A megnövelt falvastagságok és a megnövelt tányérméret a fellépő fokozott igénybevételnek való megfelelést szolgálják. ajánlott állatszám 4 db/itató.
http://www.onitato.hu/index.php?mode=aluwebshop
  P-3 hízó, és borjú itató: P-3 típusú önitatónkat közepes méretű állatok, így borjúk, kocák, hízó sertések vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A csökkentett méretek a kedvezőbb ár mellett megfelelő stabilitást biztosítanak. Ajánlott állatszám 10 db/itató.

Konstrukció, azaz az egyszerű is lehet jó:
Önitatóink tervezésekor olyan szempontokat fogalmaztunk meg, melyek gyökeresen elütnek napjaink tervezési irányelveitől. Mottónk szellemében a napjainkban divatos élettartamra való tervezés helyett a hangsúlyt a hosszú távú megbízhatóságra és az időtállóságra helyeztük. Ezen irányelvek mentén dolgoztuk ki az itatók egyes részleteit. A látványos műszaki és mechanikai megoldások helyett a letisztult, egyszerűsített megoldásokat kerestük, hisz abban a környezetben, ahol az itatókat használják, ezek a legmegbízhatóbbak.

ISV-1 kétoldalas hízó itató: ISV-1 típusú önitatónkat kifejlett sertések vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. Kétoldalas kivitelének köszönhetően, egyszerre két egymással kapcsolódó sertésólat képes vízzel ellátni. emiatt lényegesen gazdaságosabb választás az egyedi itatókkal szemben.
ISV-2 malac itató: ISV-2 típusú önitatónkat malacok vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A kis méretű itatótányér, a könnyített nyelvet a még növendék, kisebb méretű állatok igényeihez és erejéhez igazítottuk. ennek megfelelően a malacok 2-3 hónapos koráig ajánljuk.

Anyagválasztás, azaz megfelelő anyag a megfelelő célra:
Önitatóink a gondos és körültekintő anyagválasztásnak köszönhetően egyesítik mindazon tulajdonságokat, melyek a piacon fellelhető hasonló megoldásokra jellemzőek. az itatók fő, fokozott igénybevételnek kitett szerkezeti részei alumíniumöntvényből készülnek, így ötvözik a vasöntvény itatók terhelhetőségét, valamint műanyag itatók korrózióállóságát. Ezen tulajdonságok miatt az alumínium itatók nem törnek (mint pl. a gyenge műanyag szerkezetű termékek) és nem rozsdásodnak (ami nedves körülmények közt egy vasöntvény esetén elkerülhetetlen)

P-3/B birka itató: P-3/B típusú önitatónkat kifejezetten birkák vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A speciálisan kialakított nyelv illeszkedik a birkák anatómiájához és ivási szokásaihoz. A speciális felfogó adapter lehetővé teszi, hogy az alom magasságának növekedésével az itató ideális magassága is beállítható legyen.
IN-1 gumidugós nyúl itató: IN-1 típusú önitatónkat kimondottan nyulak vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A végtelenül egyszerű, vákuumzárás elvén működő szerkezet gazdaságos választás. Vízzel teli üvegbe dugaszolva használható, így jelentős beruházást nem igényel.

Egyszerű használat, azaz az állattartó is fontos:
Önitatóink ,,belső” ergonómiai részleteit az állatok igényeihez, míg a ,,külső” részleteit az állattartók igényeihez igazítottuk. A szabványos csatlakozó méretek a könnyű szerelhetőséget, az egyszerű és logikus felépítés pedig a gyors beállíthatóságot és a minimális karbantartási igényt szolgálják. Ezen túlmenően a szerelési folyamat végén itatóink alapos átvizsgáláson és beállításon mennek keresztül, melynek köszönhetően felszerelés után azonnal használhatók, és semmilyen további beállítást nem igényelnek.

AP-2 szopókás sertés itató: AP-2 típusú szopókás önitatónkat vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A tányéros itatóktól eltérő működési elv jóval gazdaságosabb és helytakarékosabb megoldást eredményez. Ajánlott állatszám 3-4 db hízósertés/itató.
További kiegészítők: könyök, kettős elágazó, csőcsatlakozó bilincs stb.
Önitató Kft. 7631 Pécs, Reménypuszta  Tel: 06 72/446-254 Fax: 06 72/438-745        
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       www.onitato.hu

Itatatóinkon túlmenően- mesterhármasunk szellemében- etetők gyártásával is foglalkozunk. Etetőink konstrukciójukból és anyagukból adódóan tartós, végleges megoldásnak tekinthetők. Mivel a törés veszélye nem áll fenn, így nincs szükség gyakori, akár évenkénti cserére, mely egy olcsó, műanyag etető esetén szinte elkerülhetetlen.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

Hunzag Kft.

ALLFLEX füljelzők, jelölőfestékek, kréták, spray, tetováló festékek,...

Bővebben...

Hunduna S.R.O

A mi általunk forgalmazott seprőgép adapterekkel gyorsabban és könnyebben...

Bővebben...

Készenlét Zrt.

Faresin takamánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazása.

Bővebben...

Önitató Kft.

Az Önitató Kft. által gyártott önitatók és etetők mind a háztáji, mind a...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK