Farmgép Kft.

2010. február 02. kedd
Administrator
2661

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők. ÜLTETVÉNY: függesztett, vontatott, lombérzékelős, ventillátorok. CSÁVÁZÓ GÉPEK SPORT PARK SPECIÁLIS GÉPEK: terményfertőtlenítő, parcella permetező, egyedi gépek, vegyszerkeverő.

 • KERTITOX 4200 literes vontatott permetező  meghatározója az új, stílusos polietilén tartály, nagy teherbírású alacsony súlyponttal tervezett alváz, kompromisszumok nélkül kiemelkedő stabilitás nyújt. Erős kivitelű 40 km/óra-s kormányzott futómű kombinált lengéscsillapítása (laprugó-légrugó) kiváló stabilitással rendelkezik szántóföldön, és közúton egyaránt.
  Az automatikus kormányzás rendszer minimálisra csökkenti a taposási károkat, biztonságosan, stabilan kormányozható, ami általában nem jellemzője a nagy vontatmányoknak. A rendszer kézi úton is vezérelhető lejtő menetben a csúszáskorrigálás miatt. Közúton kikapcsolható a biztonság érdekében.
  Az új generációs FG szórókeret kiváló stabilitást nyújt, amit terepkövető felfüggesztés és egyedülálló legyezőmozgás csillapító rendszer biztosít. A szórókeret nagy szakítószilárdságú acélból készült, és a hegesztett térrács konstrukció biztosítja a szilárdság és tartósság mellett a könnyű súlyt. A keretnyitás hidraulikus 12 és 24m a szélességben. A fúvókák teljesen védettek a felverődések ellen. A szórókeret végein 2 m-es több irányban kitérő tagok csökkentik az ütközésekből adódó károkat. 
  Az összes mozgó és csukló pont csapágyazott, a zsírozószemes kivitel biztosítja a hosszú, problémamentes élettartamot.
  Egyszerűen használható, és a legmodernebb biztonsági funkciókkal rendelkezik.
  4200 literes polyethylene alacsony súlypontú tartály megerősített stabilitással. A tartály belseje könnyen tisztántartható.
  Új fejlesztések a KERTITOX 4200 literes permetezőgépen 
  A permetező új opciókkal bővült, TeeJet, MÜLLER automatikák széles választékával, motoros szívó-nyomócsap vezérléssel, önfeltöltő vezérléssel.  Új formatervezett vezérlőpanelt kapott a gép, mely megfelelő védelemmel látja el a csapokat valamint a vegyszerbemosót.

  4031 Debrecen, Szoboszlói út 50.               Tel: 52/454-120                      Fax: 52/458-930
                                                      E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.               www.farmgep.hu


Közvetlen vegyszer beadagolású permetezőgép

A gép 3000 l-es főtartályában tiszta víz van. A víz szállítását a főszivattyú biztosítja. A vegyszer és víz elkeverése nagy teljesítményű keverő kamrában történik meg, majd a permetlé a szórófejekhez jut. A gépen két, különböző teljesítményű vegyszeradagoló szivattyú van, melyek szállítási teljesítménye elektronikus szabályzó berendezés segítségével fokozat nélkül változtatható. Lehetőség van a kijuttatott permetlé mennyiségének, töménységének menet közbeni változtatására, ill. két különböző vegyszer adagolására, egymástól függetlenül és eltérő koncentrációban. A két vegyszeradagoló szivattyú egymástól eltérő szállítási kapacitása révén több nagyságrendű hígítási tartomány elérésére van mód.

A gépen elektronikus vezérlő és szabályzó rendszer van, mely az adagolószivattyúk szabályzásán túl, biztosítja a sebességarányos permetezést, azaz a haladási sebesség függvényében szabályozza a kiszórt mennyiséget. Kijelzi a berendezés üzemi jellemzőit: haladási sebességet, üzemi nyomást, kiszórt mennyiséget, a tartály kiürülését.

A géppel környezetkímélő és vegyszertakarékos permetezési eljárás valósítható meg, a precíz adagoló rendszer a teljes üzemidő alatt biztosítja a beállított koncentrációjú homogén permetlé előállítását és kiszórását.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Vadkert Agrotechnika Kft.

Ásóborona, tárcsa, sorközművelő kultivátor, gyűrűs henger, lazító, kombinátor...

Bővebben...

Folyékony permetezőszer

VEGESOL eReS vizes szuszpo-emulzio (SE)Folyékony permetezőszer gombás és...

Bővebben...

Linamar Hungary Zrt. OROS

A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek...

Bővebben...

Metripond Plus Kft.

A Metripond Plus Mérlegtechnika Kft. tipizált és egyedi mérlegek gyártásával,...

Bővebben...

Fitohorm Kft.

  Bemutatkozás FOLYAMATOS MEGUJÚLÁS A Fitohorm Kft. életében és...

Bővebben...

Csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar...

Bővebben...

Szeretne jobb napraforgó termést elérni?

Volt olyan év, amikor a szomszédnak nagyobb virágzatú, szebb napraforgó...

Bővebben...

Omikron Kft.

 Az OMIKRON KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar családi vállalkozás....

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK