Linamar Hungary Zrt. OROS

2010. február 03. szerda
Administrator
6500


A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek megfelelő műszaki fejlesztésekkel, kivitelezésekkel és univerzális megoldásokkal kínálja napraforgó és kukorica betakarító adaptereit régi és új partnereinek.
 napraforgó betakarító adapterrel szárzúzás egy menetben
A napraforgó-betakarító adapterek gyártása és fejlesztése több éves múltra tekint vissza. Ezért is mérnökeik mindig a piaci igényeket szem előtt tartva fejlesztik OROS SUN adaptereiket egyre hatékonyabbá. Ennek köszönhetően 2015-től bevezetésre került az OROS SUN+CHOP szárzúzós napraforgó-adapterük, mely lehetővé teszi a betakarítást és a szárzúzást egy menetben.
Kényelmi megoldásként funkcionál, hogy a mechanikus szárzúzó magasságának állítása a kombájn fülkéjéből megoldható, és így különböző betakarítási magasságoknál is tartható az optimális szárcsonkmagasság. Az OROS SUN+CHOP szárzúzó hatékonyságát az is igazolja, hogy előre dőlt, illetve különböző magasságú állományokban sem fordulhat elő, hogy a szárzúzó kés hamarabb levágná a szárat, mint ahogy az adapter forgókése leválasztja a napraforgótányért a szárról.
Mindemellett az OROS SUN napraforgó-betakarító adaptert egyszerű felépítés, könnyű szerelhetőség és nem utolsó sorban a
rázótálcás kialakításnak köszönhetően, rendkívül minimális szemveszteség jellemzi. A gazdák igényeinek megfelelően 6-tól 16
soros kivitelig rendelhető.
Kukorica betakarításhoz három OROS adapter
A Linamar Hungary Zrt. OROS divízió kukorica-adapter gyártása és fejlesztése lassan 50 évre tekint vissza. Ez idő alatt a gazdák igényeihez igazodva és a termelékenység növekedésének köszönhetően adaptereik folyamatos fejlesztésen, megújuláson estek át. 2015-ben is egy ilyen megújulásnak köszönhetően vezették be az OROS HSA kukorica-betakarító adapterüket, mely a piacon már jól ismert OROS HSA kukorica-betakarító adapter szántóföldi tesztelései alapján továbbfejlesztett változata.
A fejlesztésnek köszönhetően, a hatékonyságot szem előtt tartva, a törőegységek késes törőhengert kaptak, így könnyebbé válik a talaj előkészítés és nem utolsó sorban, kisebb energiaigényének köszönhetően gazdaságosabbá teszik a betakarítást.
A műszaki korszerűsítés mellett a külső megjelenésre is figyeltek.
A narancssárgáról univerzális fekete vázra váltottak, melyhez bármely kombájn színben rendelhetőek a műanyag sorválasztó burkolatok, ezzel is hangsúlyozva, hogy független adapter gyártó cég. Ennek megfelelően bármely kombájntípushoz adaptálhatóak a gépeik. AZ OROS3 HSA rendelhető mechanikus, elektromos vagy hidraulikus törőlécállítással és számos más kiegészítővel is.
További univerzális kukorica-betakarító adaptert kínál a gyár. Az OROS CORNADO 6,8,12 és akár 16 soros, fix és csukható kivitelben is rendelhető. A korszerű kardánhajtásnak köszönhetően minimális a karbantartási igénye, és emellett alacsonyabb energia felvétel jellemzi. Tökéletes szárzúzása a zúzókések optimális elhelyezkedésének és megfelelő fordulatszámának tudható be. Fekete vázzal, színes műanyag burkolatokkal is rendelhető és bármely kombájntípusra adaptálható több, kényelmi opciós kiegészítővel.
Linamar Hungary Zrt. OROS H-5900 Orosháza, Csorvási út 27. Tel.: +36 20 585 9666 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  www.oros.linamar.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Önitató Kft.

Az Önitató kft. által gyártott önitatók mind a háztáji, mind a...

Bővebben...

Vadkert Agrotechnika Kft.

Ásóborona, tárcsa, sorközművelő kultivátor, gyűrűs henger, lazító, kombinátor...

Bővebben...

FRAMEST Kft.

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar...

Bővebben...

Optigép Kft.

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacot...

Bővebben...

Biofil termékcsalád

A BioFil Mikrobiológiai, Géntechnológiai és Biokémiai Kft.-t 1999. évben...

Bővebben...

Omikron Kft.

 Az OMIKRON KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar családi vállalkozás....

Bővebben...

Folyékony permetezőszer

VEGESOL eReS vizes szuszpo-emulzio (SE)Folyékony permetezőszer gombás és...

Bővebben...

Tarján Acél Kft.

A Tarján Acél Kft. már több mint 4 éve forgalmazza a saját gyártású, kíválló...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK