Metripond Plus Kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
2772

A Metripond Plus Mérlegtechnika Kft. tipizált és egyedi mérlegek gyártásával, kereskedelmével, szervizével, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások elvégzésével foglalkozik.
Digitális asztali és raktári mérlegek, hídmérleg, zsákolómérleg, szalagmérleg, átfolyásmérő mérleg és egyéb a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban, raktározásban, gyógyszeriparban, termelő és szolgáltató egységekben használt mérlegek.
Vállaljuk egyedi mérlegelési feladatok megoldását és meglévő mérlegek korszerűsítését is.
Kiegészítő profilként készítünk és szállítunk zsáktovábbító szalagot, vállazó szalagot, zsákszájvarrógépet és zsákvarrócérnát. Elvégezzük a berendezések helyszíni szerelését, szervizmunkáit és alkatrészeket is biztosítunk.

Szolgáltatásaink
1. Szerviz: Vállaljuk a mérlegek, illetve Newlong és Yao-Han típusú zsákvarrógépek folyamatos alkatrészellátását, felújítását és szervizelését műhelyünkben, beépített berendezéseknél a megrendelő telephelyén. Javító partnereink hálózata az egész ország területét lefedi.
2. Korszerűsítés: Vállaljuk minden olyan mechanikus mérőszerkezettel rendelkező mérleg elektronizálását, korszerűsítését, mely megbízható, korróziómentes szerkezettel rendelkezik, valamint a mérleg jelenleg is pontosan mér.
3. Súlykölcsönzés: Cégünk rendelkezik 20 tonna M1-es pontosságú, hiteles súlykészlettel. A súlyok megfelelnek a nemzetközi előírásoknak (OIML 47/1976-os ajánlás), valamint az 1991. évi XLV. törvény 127/1991.(X.9) kormányrendeletének. A súlyokat évente hitelesítjük.
4. Hitelesítés, kalibrálás: Az előzőekben felsorolt rendeletek alapján és szerint a kötelező hitelesítésű használati mérőeszközök előkészítését és hitelesítését elvégezzük telephelyünkön, vagy a megrendelő telephelyén. NAT által akkreditált mérlegkalibráló loboratóriumot üzemeltetünk és az MHEK által felügyelt gyártóművi megfelelőségi vizsgálatot végzünk, mérlegeket kalibrálunk.
5. Minőség: MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményei szerint minősített a tevékenységünk, CE, HACCP előírásoknak megfelelnek a berendezéseink.
TERMÉKEK: asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari mérleg, híd mérleg, zsákoló big-bag töltő, átfolyásmérő mérleg, szalag mérleg, tartály mérleg, mérőműszerek nyomtatók, zsákvarrógép, szállítószalag, zsákrázó berendezés,

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zs. u. 70. Tel: 62/530-870 Mobil:06-30/627-23-30 Fax: 62/242-022
E-mail:     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.          www.metripondplus.hu           www.merlegek.hu

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön...

Bővebben...

Vadkert Agrotechnika Kft.

Ásóborona, tárcsa, sorközművelő kultivátor, gyűrűs henger, lazító, kombinátor...

Bővebben...

Folyékony permetezőszer

VEGESOL eReS vizes szuszpo-emulzio (SE)Folyékony permetezőszer gombás és...

Bővebben...

Optigép Kft.

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacot...

Bővebben...

Farmgép Kft.

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők....

Bővebben...

Damisol Kft.

Az első Damisol levéltrágyát 1982-ben gyártottuk.  Ez a...

Bővebben...

Biofil termékcsalád

A BioFil Mikrobiológiai, Géntechnológiai és Biokémiai Kft.-t 1999. évben...

Bővebben...

Tarján Acél Kft.

A Tarján Acél Kft. már több mint 4 éve forgalmazza a saját gyártású, kíválló...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK