Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

2010. február 03. szerda
Administrator
2083

A SREVO ekék egyik legfontosabb jellemzője a két U-alakú keret megerősítés a fő ekegerendely cső belsejében.

5000 Szolnok, Tabán 23. Tel: 06 30/38-301-09     06 30/40-630-48  Fax: 56/513-365  56/455-910
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   www.poettinger.at

A maximális igénybevétel ezzel a rendszerrel 23%-kal növelhető. A jó szántás nagyban függ a munkaszélességtől és a munkamélységtől. A különböző termőföldstruktúrák különböző húzási erőt követelnek meg.
A Plus, hornyolt-rész szélesség állító rendszer használatával az ekevas folyamatosan a termőföld kondíciójához. Mindig ideális traktorkihasználtság és optimalizált szántómunka.

A termőföld előkészítésére szolgáló berendezések klasszikus darabja a talajlazító. Az aratás után visszamaradt tarló elkeverése a talaj termőképességét növeli, valamint megóvja a károsodástól és lepusztulástól. A Pöttinger már a 3-soros talajlazítók szegmensének is részese. 3003 és 4003 széria gyártmányok egyaránt használatosak sík és mély talajmegmunkáláshoz (12/30 cm-ig).

Két fontos részlet: A talajlazító tengelye hajlítottra tervezett, mely jobban porhanyósítja a termőföldet. A kis mértékben hajlított 6 főpenge nem fordítja a felszínre a felszántott földet, hanem teljesen elkeveri a tarlóval és a visszamaradt terménnyel.
A megőrző talajművelés klasszikus eszköze a grubber (talajlazító). A tarlómaradvány felszínközeli bekeverése növeli a talajtermékenységet és véd az eróziótól.

A forgóborona még mindig egy sokoldalú, minden talajviszonyra használható eszköz. Különösen a jó rögaprítás és az intenzív átkeverő hatás szól ezen megmunkálási eljárás mellett.

A Pöttinger bővíti talajmunkálási kínálatát. Az új TERRADISC rövid tárcsás boronákat a nagy területen történő tarlóhántásra és általános magágy-előkészítésre fejlesztettük ki. Kompakt gép sekély és intenzív keverős műveléshez. A VINODISC gépek speciálisan a szőlő- és gyümölcstermesztés számára készült.

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Alfa-Gép Kft.

Vogel Noot-, Omikron-, Kongskilde-, Terra kultivátorok.

Bővebben...

FRAMEST Kft.

A FRAMEST 2000-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdona. Borsod megyében,...

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

A SREVO ekék egyik legfontosabb jellemzője a két U-alakú keret megerősítés a...

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

He-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt vetőgépek,...

Bővebben...

Interát Zrt.

GASPARDO HL típusú sorközművelő kultivátorok

Bővebben...

Odisys Bt.

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó,...

Bővebben...

Väderstad Kft.

Üdvözöljük a Väderstad-nál! A korszerű szántóföldi növénytermesztésben a...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK