Vadkert Agrotechnika Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
920

Vónó- és tolólap gyártása forgalmazása.

A Vadkert-Agrotechnika Kft. 1999-ben alakult. 100 %-ban magántulajdonú cég. Ügyvezetőjének több mint 20 év szakmai tapasztalat áll a háta mögött, első sorban talajművelő gépek tervezése és gyártása terén. A családi vállalkozás 11 fővel működik, talajművelő gépeket gyárt a legkisebbtől a legnagyobb kategóriájú traktorok után különböző munkaszélességben. A gyártás során maximálisan figyelembe veszi a megrendelők egyedi igényeit is.

A kft. saját gyártású illetve forgalmazású gépei után kedvező hitelt tud biztosítani vevői részére. A pályázatok megírásában is segítséget nyújt.

 A saját gyártású gépeken kívül bármely Magyarországon forgalmazott mezőgazdasági gép és erőgép teljes skáláját tudja biztosítani, alkatrész ellátással és garanciális szolgáltatással. Az erőgépek területén elsősorban MTZ, YTO és TIM traktorokat tud ajánlani. A kft. fő tevékenységi területe még a talajművelő gépek alkatrészeinek forgalmazása, megrendelésre akár egyedi gyártásban is.

 

6230 Soltvadkert, Zrínyi Miklós u. 9.      Tel:78/481-831               Fax:78/482-592
                     E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.          www.vadkertagro.hu

Vonó- és tolólapok Készül: 1,6, 2, 2,5, 3 méteres munkaszélességben I és II kategóriájú traktorokhoz. A gép a traktor 3 pontjára szerelhető, kiemelt helyzetben a tolólap átfordítható. Készül: cserélhető acél vágóéllel, illetve kívánságra gumiu vágóéllel is. Tömege: 150kg- 400kg-ig.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Vadkert Agrotechnika Kft.

Vónó- és tolólap gyártása forgalmazása.

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK