Optigép Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
881

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacot adapterei jó minősége és gazdaságossága miatt 98%-ban uralja. A magyarországi piacon kívül a cég az alábbi országokban is értékesít: Szlovákia, Románia, Bulgária, Ausztria, Csehország, Szerbia, Ukrajna, Moldávia, Oroszország, USA.
Az OPTIGÉP Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar személyek tulajdona. Az OPTIGÉP Kft. átvette a korábbi, telephelyén 1967 óta működő cégek mezőgazdasági gépgyártó tevékenységét, annak termékeit, eszközeit.

A társaság helyzete stabil, megalakulása óta csak gazdaságilag nyereséges éveket zárt. A gyártástechnológiánkat is folyamatosan fejlesztjük új gépek vásárlásával, új beruházásokkal. Szintén nagy hangsúlyt fektetünk a gépeink minőségére, melyet a dolgozóink szakértelme, valamint az alkalmazott ISO 9001: 2008 –es minőségtanúsítási rendszer biztosít.

NAS típusú napraforgó betakarító adapter

A NAS adapterek immár 20 éve ismertek a hazai és külpiacon az USA-tól Novoszibirszkig. Hatékonyan és minimális veszteséggel végezhető velük a napraforgó betakarítása. A hatsoros gépek területteljesítménye 20 ha/nap.
A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb típust:
- Fix változat: 2-16 soros, 50; 55; 60; 70; 76,2 cm sortávú kivitelben;
- Csukható változat: 6 és 8 soros, 76,2 cm sortávú kivitelben;
- Szárzúzós változat: 6, 8 és 12 soros, 70 és 76,2 cm sortávú kivitelben.
Az adapterek fém vagy műanyag sorválasztókkal kaphatóak, univerzálisan bármely típusú kombájnra adaptálhatóak. Az adapterek szabadalommal védett rázóasztalos megoldásúak, ami lehetővé teszi az adapter alacsony építését, ezáltal a ledőlt vagy esetenként beteg napraforgó is nagyon kis (<0,5%) veszteséggel betakarítható. Ebben segítenek a mozgatható, talajhoz állítható orrok is. A veszteségcsökkenés a hektáronkénti 100-150 kg-ot is elérheti. Ennek következtében már egy év alatt megtérülhet az adapter ára (6 soros gép esetén kb. 350 ha betakarítással).

  

A szárzúzós változatú NAS Z biztosítja, hogy a talajművelés már közvetlenül a betakarítás után végezhető.
A csukható változatú NAS CS gyors átállást tesz lehetővé a területek között.
A folyamatos, tervszerű fejlesztés eredményeként a NAS változataként PSM néven talajkövető szárzúzóval felszerelt napraforgó betakarító adapter kapható 6, 8 és 12 soros, 76,2 cm sortávolságú fix vázú kivitelben. Ezek az adapterek a NAS változatok minden előnyével rendelkeznek, emellett hatékony szárzúzást végeznek. Az alacsony építésű szárzúzó – a zúzási magasság hidraulikával állítható – alacsony, dőlt állományban is használható.
A PSM adapterek használatával a talajtaposási kár csökken, és megtakarítható a külön erő- és munkagépigény, valamint a külön menetben történő szárzúzás munkaideje és költsége.

Szemestermény felszedő és rakodógép

 

Az OPTI-RAK 150/M optimális választás nagy teljesítményű terményrakodáshoz. A gép traktorral üzemeltetett, amellyel telepen belül mozgatható is, így könnyen, gyorsan lehet átállni az egyik rakodási helyről a másikra.
A gép garat nélküli változata sík területen tárolt szemestermény felszedésére, szállító járműre való rakodásra, szellőztető átrakodásra alkalmas. Rakodógarattal szerelt változata alkalmas a szemestermény szállítójárműről közvetlenül vagonba, silóba vagy tárolóba való rakodásra.
Teljesítményigény: 37 kW.
Rakodási teljesítmény búzából: 150 t/óra.

 

Az OPTIGÉP Kft. főbb termékei:
- Napraforgó betakarító adapterek
                 - NAS fix adapterek
                 - NAS Z adapterek szárzúzóval
                 - PSM adapterek szárzúzóval
                 - NAS CS csukható adapterek
- Kukorica betakarító adapterek
                 - OPTICORN fix adapterek
                 - OPTICORN CS csukható adapterek
- Szemestermény felszedő- és rakodó gépek
- Adapter szállító kocsik
OPTIGÉP Kft.
5630 Békés, Vésztői út 1/1.
Tel.: +36-66/411-833
Fax: +36-66/411-045
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
            www.optigep.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Optigép Kft.

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacot...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

NAS OPTICORN kukorica betakarító adapter és NAS OPTISUN CS napraforgó...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK