Kverneland Group Hungária Kft.

2010. június 01. kedd
Oláh Margó
1850


A Kverneland Group a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártója és szállítója.

5008 Szolnok, Karinthy u. 63. Tel: +36 56/527-010  Fax: +36 56/527-019 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  www.kverneland.hu

 

A Kverneland Group a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. A Group portfoliójába a Kverneland, a Kverneland Accord, a Kverneland Rau, a Kverneland Taarup és a Vicon brandek tartoznak. Ezt, a népszerű brandekből álló családot kínálja a Group a gazdáknak, bérvállalkozóknak és kereskedőknek. A kiváló minőségű gépek teljes termék palettája, magában foglalja a talajmunkagépeket, a vetőgépeket, a zöldtakarmánygépeket, a műtrágyaszórókat és a növényvédő gépeket.

A Kverneland Group Hungária Kft. székhelye az Alföld szívében, Szolnokon található. Képviseletével a Kverneland Grouphoz tartozó termékek magyarországi forgalmazását, alkatrészellátását, műszaki- és marketing háttértámogatását látja el. A képviselt brandek: Kverneland, Kverneland Accord, Kverneland Rau, Kverneland Taarup és Vicon. A társaság 2000-ben lett alapítva, 100 %/-ban norvég tulajdonnal. A Grouphoz tartozó gépeket kereskedőin keresztül értékesíti.

Szárzúzók-Kverneland  A Kverneland szárzúzók alkalmasak tarlómaradványok szárzúzására és egyéb zöld területek karbantartására.

Kultivátorok-Kverneland   A Kverneland a kultivátorok széles skáláját kínálja, úgymint magágy készítő kombinátorok,  vetőgéppel összekapcsolható kombinátorok, szántóföldi kultivátorok, lazítók.

Tárcsás boronák-Kverneland      A Kverneland a nehéz X-tárcsák széles palettáját kínálja 3,6-6,3 m-ig

Szántáselmunkáló hengerek-Kverneland   A Kverneland a szántáselmunkálók széles skáláját ajánlja, gyakorlatilag minden típusú munkára a klasszikus elmunkálótól az integrált elmunkálón- Packomaton – át a front függesztésű elmunkálókig.

Ekék-Kverneland-www.kverneland.hu    A Kverneland eke paletta minden típust és méretet tartalmaz, a kicsi 2 fejestől a legnagyobb, legújabb félig függesztett váltva forgató 14 fejes ekéig.

Forgóboronák-Kverneland    A Kverneland forgóboronákat a megbízható és hatékony munkára fejlesztették ki, így minden talajkörülmény között képesek kiváló munkát végezni, köszönhetően a robosztus felépítésnek és az erősített váznak.
Szemenkénti vetőgépek-Kverneland Accord   Pneumatikus és mechanikus szemenkénti vetőgépeket kínálunk például:kukorica, napraforgó, virágmagok, zöldségek, cukorrépa, stb. vetésére.

Magágy készítő vetőgépek-Kverneland Accord  Az MSC művelő eszköz felépítése biztosítja a magágykészítés-vetés egyetlen menetben történő elvégzését, nagy munkasebességgel. Munkaszélességek: 3.0, 4.0, 4.5, 4.8, 6.0m.                             A TS EVO költséghatékony vetést biztosít. Mind hagyományos (szántáson alapuló) mind szármaradványos (szántás nélküli) művelési rendszerben is kiválóan használható. A TS EVO             4.0 - 6.0 m munkaszélességben áll rendelkezésre!

Gabonavetőgépek-Kverneland Accord        Függesztett, vontatott, pneumatikus és mechanikus gabonavetőgépek közül választhat, legyen szó kis, közép vagy nagy gazdaságokról, a Kverneland Accord-tól csakis a legjobbat kapja.

 Bálabontók-Kverneland Taarup A Kverneland Taarup „Bálák réme” 3 féle bálabontót kínál, hogy mindenki azt kaphassa, amit szeretne.

 Kaszák és szársértős kaszák  Vicon   Függesztett vagy vontatott, tárcsás vagy dobos? A Vicon-nak mindenre van kész ötlete.

 Rendképzők és rendterítők   Csúcsminőségű rendképzők és rendterítők profi gazdáknak profi gyártótól.

 Silózó-Vicon    Ha a silózással akad gondja, majd a Vicon Ön helyett megoldja.

 Bálázók és bálázó kiegészítők-Vicon   Lehet kör vagy szögletes, ha a szalma a Viconba megy, abból baj biztos nem lehet.

 Műtrágyaszórók-Kverneland    Tökéletes szóráskép, az Exacta-val gyerekjáték. 4 féle műtrágyaszóró közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, 700-3450 liter tartálytérfogattal.

Permetezők-Kverneland Rau  A Kverneland Rau függesztett és vontatott permetezők különböző szóró keretekkel, és szórási szélességekkel állnak rendelkezésre, a vevői igények maximális kielégítése érdekében.

 Alkatrészek-Kverneland, Kverneland Accord, Kverneland Rau, kverneland Taarup, Vicon

Kverneland Alkatrész Szervíz, “A part of your day”.   Ha alkatrészt szeretne a Kverneland nyilat figyelje!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Farmcenter Kft.

A SIKERES PERMETEZÉS KULCSA.

Bővebben...

RM Hajdú Hungary Kft.

Mezőgazdasági gépek kereskedelme, dohánytermesztés gépeinek forgalmazása,...

Bővebben...

Deraland Kft.

Innovatív, üzemtakarékos kiegészítő berendezések a DERALAND KFT.-től majdnem...

Bővebben...

Emlékérmet kaptunk

MEGOSZ Emlékérmet kaptunkA MEGOSZ elnöksége úgy határozott, hogy a 2017-ben...

Bővebben...

BR-Agro Bt.

Európa vezető hígtrágya technológia gyártó és az egyik legtöbb innovatív...

Bővebben...

CHH Műszaki Kft.

A CHH Műszaki KFT. a partnereink által megszokott színvonalon és...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek...

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

He-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK