Készenlét Zrt.

2010. február 03. szerda
Administrator
1985

A mezőgazdasági technológiák működését csak a megfelelő felszereltségű és képesítésű szakszerviz biztosíthatja, ezért mára a szükséges gyári oktatások mellett megfelelő műszerezettségű szervizautók is garantálják a színvonalas szervizszolgáltatást.
FERABOLI Scorpione függesztett silózói nagy teljesítményű gépek.

Készenlét Zrt. bemutatása:

A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét, a pápai központtal működő Készenlét Kft-t 1990. október 1-én alapították. A Készenlét Kft. tevékenysége a múltból fakadóan az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizére alapozódott. Az 1995-ben részvénytársasággá alakult cégünk növénytermesztési gépek forgalmazását is megkezdte. Mára mind az állattenyészési, mind növénytermesztési gépek, technológiák vonatkozásában teljes körű kínálattal állunk partnereink rendelkezésére.

Állattenyésztési gépeink és technológiáink:
FARESIN takarmánykeverő-kiosztó kocsik, FARESIN HANDLERS teleszkópos rakodógépek, DAIRYMASTER fejéstechnológia, SERAP tejhűtők, AGROTEL istálló technológia, ipari létesítmények, pajták, géptárolók tervezése és építése, poliészter tároló konténerek és tartályok folyékony műtrágya,- ívóvíz,- szennyvíz tárolására; VINK lábfürösztők, JOURDAIN istállótechnológiai elemek, PICHON és LOCHMANN szerves trágyaszórók és hígtrágya szippantók, udvari rakodók, CLIMAIR 50 lucernabála szárító, BIOGÁZ üzemek, HYPRED mosó,- fertőtlenítőszerek, AGROMILK fejés,- és hűtéstechnológiai alkatrészek, LACME villanypásztorok, DINAMICA GENERALE precíziós takarmányozás berendezései, SUEVIA és MIRACO állattenyésztési kiegészítők. Feraboli Scorpione függesztett silózó.
Vállaljuk zöldmezős beruházás vagy rekonstrukció keretében komplett állattartási létesítmények tervezését és kivitelezését valamint hígtrágya,- tűzi víz tározók bélelését.

Az általunk forgalmazott termékekhez teljeskörű alkatrészellátást és szervizt biztosítunk.

Felismerve a takarmányozás minőségének és a megfelelő TMR használatának fontosságát, az olasz Faresin takamánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazása mellett döntöttük. Az azóta elért piacvezető pozíciónk is visszaigazolta választásunk helyességét.

A mobil technológiák sorát a teleszkópos rakodógépek, valamint a trágyakezelés gépei folytatták. A gazdaságok szűkülő lehetőségeik miatt a munkaerő költség csökkentésének és az anyagmozgatás egyre növekvő igényének megfelelően próbáltunk a fenti kihívásoknak megfelelni.

Úgy gondoljuk, hogy a mezőgazdasági technológiák működését csak a megfelelő felszereltségű és képesítésű szakszerviz biztosíthatja megnyugtatóan, ezért mára a szükséges gyári oktatások mellett megfelelő műszerezettségű szervizautók is garantálják a színvonalas szervizszolgáltatást.
A mezőgazdaságban végbement folyamatok miatt 1998-tól megkezdtük a növénytermesztési technológiák nagy,- és kiskereskedelmét, mely azóta már teljes egészében kiteljesedett, és komplett technológiai sorral állunk meglévő és jövendő partnereink rendelkezésére. Úgy gondoljuk, hogy mind a növénytermesztés, mind pedig az állattenyésztés kiugrási lehetősége a jövőben a bioenergetikai beruházásokban rejlik, ezáltal az egyébként alapvető fontosságú mezőgazdaság ezáltal végképp prioritást kell élvezzen kormány és Uniós szinten is.

A Ferabolo Scorpoine függesztett silói nagy teljesítményű gépek. Fejlett funkcióiknak, és kimagasló előnyeinek köszönhetően ideélis választás a gondos gazdáknak, hogy a takarmányt profi módon betakarítsák. Nagy áteresztőképesség, minimális teljesítmény igény, nagy megbízhatóság, egyszerű karbantartás jellemzi a gépeket. A Feraboli függesztett silózók moduláris gépek, ami azt jelenti, hogy speciálisan cserélhető fejjel rendelkeznek, így az esetleges fű betakarítás sem jelent gondot.

A fenti elmélet alapján már idejekorán, 2001-ben elindítottuk a bioenergetikai üzletágunkat. Az elmúlt időszak messzemenően elegendő volt ahhoz, hogy a beruházási nehézségeket átlátva megfelelőképpen készítsük elő a biztonságos üzemelés érdekében a beruházási feltételeket.
Sikereink első letéteményese a 2007-ben megvalósuló biogáz üzem létesítése a Magyar Cukor Zrt-nél, mely Európa legnagyobb Biogáz üzeme.
A jól működő referencia elég volt ahhoz, hogy ma már számtalan előkészített és építés alatt lévő Biogáz üzem legyen Magyarországon a Készenlét Zrt. gondozásában.
A biogáz üzemek mellett Bioetanol és Biodiesel üzemek tervezését és komplett kivitelezését is vállaljuk.A nagyobb volumenű beruházások megindulásával párhuzamosan indítottuk el építészeti üzletágunkat, annak érdekében, hogy a beruházás lebonyolítása zökkenőmentes legyen.
Ezzel párhuzamosan több referenciát valósítottunk meg a mezőgazdasági környezetvédelmi beruházások esetén is, mára csak szervestrágya-tárolók vonatkozásában több mint 15 referencia gazdaságunk van.

8500 Pápa, Mozsár u. 14.    Tel:89/510-180       Fax:89/510-199
     E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                        www.keszenlet.hu

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Kverneland Group Hungária Kft.

Ha a silózással akad gondja, majd a Vicon Ön helyett...

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

Készenlét Zrt.

A mezőgazdasági technológiák működését csak a megfelelő felszereltségű és...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK