A hazai Cimbria képviselet

2015. január 19. hétfő
Oláh Margó
1058

CÉGÜNK, a CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT (rövid név: CHH Műszaki KFT) mezőgazdasági és élelmiszeripari magfeldolgozó technológiát forgalmaz.

A CHH Műszaki KFT a környezettudatos  munkájához megfelelő partnerre talált a dán JKF vállalatban. Filterek és egyéb porszűrők, centrifugális porleválasztási elemek, ciklonok, elszívó ventilátorok, horganyzott csövezési elemek és kiegészítőik megtalálhatók kínálatunkban.

 

                                                        

Vetőmag feldolgozás
A dán Cimbria és az osztrák  Heid együttműködésével a vetőmag kikészítő gépek legjelentősebb gyártója jött létre. Teljes feldolgozási vertikumra kínálunk gépeket: általános-, és precíziós rosta, triőr, fajsúlyszeparátor, kőkiválasztó, hengeres-, és síkrostás osztályozó, csávázó, zsákoló. A méltán világhírű magyar vetőmagszektor több, mint 80%-a a mi gépeinkkel dolgozik.

  Küldetésünk, hogy tapasztalatainkat megosszuk Önnel a legjobb végtermék érdekében. Laborgépeken teszteket végzünk a győri Ipari Parkban lévő telephelyünkön. 

 

Szállító eszközök 

A Cimbria a legkülönfélébb kialakítású szállítóeszközöket gyártja mind vízszintes, mind függőleges szállítási irányokra. Nagy figyelmet fordítunk a magkímélő megoldásokra, és a gyors és teljes fajtaválthatóságra. Felvonó, rédler, szállítószalag mellett kiemelt jelentőséggel bír a felsőpályás csarnokbetárolás, a vetőmagos „Z” felvonó, és az ATEX előírásokat teljesítő porrobbanás biztos berendezések.

Szárítók
A Cimbria kíméletes magkezelése a szárítók kialakítására is igaz. A terményszárítók az ügyfél igényeit figyelembe véve tetszőleges fűtési módozattal, porleválasztó rendszerrel és számítógépes vezérléssel kerülnek megépítésre. A masszív kialakítás nagy üzembiztonságot, hosszú élettartamot, egyszerű kezelést és jó megjelenést kölcsönöz.

Elektronikus osztályozás
A Cimbria csoport új gépcsaládja rendkívül dinamikus fejlődés előtt áll. Észak-Olasz SEA gyárban 1970-es évek elején indult el a színosztályozók gyártása. A mechanikus feldolgozás kiegészítéseként tartjuk számon a színre, anyagra történő osztályozás berendezéseit, amellyel kinyílnak a lehetőségek. A mag felületéről visszatükröződő fény hullámhosszát, vagy fizikai méretet vizsgál a gép, de figyelhetjük a magok által mesterségesen keltett rezonanciát is. Az elektronikus osztályozógép által megkövetelt magas színvonalú szakértelem és termékismeret nálunk egy kézben egyesül. Győri anyagviszgáló laborunkban tesztelésre is lehetőség van.

Tárolás
A Cimbria számára a terménytárolás, illetve annak gépesítése kiemelt jelentőséggel bír. Silótornyok, vagy horizontális tárolók, ezek gépesítése a megfelelő magkezelés fontos elemei. Felsőpályás betároló rendszerek, kíméletes rédler, vagy szalagos ürítő berendezések, maghőmérséklet ellenőrző rendszerek, és acélszerkezetű kiegészítők mind, mind megtalálhatók a kínálatunkban.

 

Kulcsrakész üzemek
A CHH Műszaki KFT több mint egy kereskedő cég. Vállaljuk az általunk szállított rendszerek kulcsrakész kivitelezését. Munkatársaink kimagasló szakértelme, a mérnöki gondolkodás tükröződik a telep tervezésekor és a kivitelezésekor egyaránt. Az acélszerkezetek gyártása javarészt saját gyártócsarnokunkban történik, így partnereink biztosak lehetnek a kiegészítők minőségében is. Képzett kollégáink szaktanácsadással és szervizszolgáltatással állnak az Önök rendelkezésére.

 
 

Légtechnikai berendezések    

A CHH Műszaki KFT a környezettudatos  munkájához megfelelő partnerre talált a dán JKF vállalatban. Filterek és egyéb porszűrők, centrifugális porleválasztási elemek, ciklonok, elszívó ventilátorok, horganyzott csövezési elemek és kiegészítőik megtalálhatók kínálatunkban.
A legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítő légtechnikai rendszereket építjük.

 

 A CHH Műszaki KFT, hosszú évek minőségi munkájával elnyerte a hazai partnerek bizalmát.
Ügyfeleink között tudhatjuk a nagy mezőgazdasági termelő üzemeket (pl.: Agroprodukt Zrt, Bóly Zrt, DPMG ZRt, Gabonakutató KFT, Hód-Mazőgazda Zrt, Jászapáti Mg Zrt, Lajtamag KFT, Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt, Monsanto Hungária KFT,  Pioneer Hi-Bred ZRt, Törökszentmiklósi Mg Zrt, Rákóczi Mg Zrt,Syngenta KFT, Szerencsi Mg Zrt),  a hazai élelmiszeripar néhány kulcsfontosságú vállalatát (Hajdúgabona Zrt, Herbária Zrt, Mogyi KFT, Pannonmill Zrt, Szatmári Malom KFT), de  biogazdálkodók és  magántermelők is elégedetten dolgoznak Cimbria magfeldolgozó gépekkel.
Amikor régi ügyfeleink vissza-visszatérnek hozzánk újabb és újabb megkeresésekkel, beruházási igénnyel, igazolva látjuk, hogy jól szolgáljuk partnereink versenyképességét.
 
CHH Műszaki KFT
elérhetőség

H-9027 Győr, Körtefa u.4, Ipari Park
tf: (+36) 96/527-357, 30/4245-271
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.chh.hu
 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

A hazai Cimbria képviselet

CÉGÜNK, a CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT (rövid név: CHH...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK