Cseber Nonprofit Kft.

2010. február 02. kedd
Administrator
3665

Köszönti Önt a Csomagoló Eszköz Begyűjtési Rendszer a CSEBER Nonprofit Kft.
A környezetvédelemnek kiemelkedően fontos része a hulladékgazdálkodás, mely napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap. Cseber Kft. alapfeladata a növényvédő szerrel szennyezett csomagolási hulladékok minél nagyobb arányú visszagyűjtésének és ártalmatlanításának szervezése, közvetítése.
2003-ban kezdte meg működését a CSEBER Nonprofit Kft., és az elmúlt 14 évben büszkén állíthatjuk, hogy a növényvédő szerrel szennyezett göngyölegek és csávázott vetőmag zsákok leadása és átvétele beépült a kereskedelmi szolgáltatások közé.
A CSEBER Nonprofit Kft.-nek több, mint száz partnere van. Ezek azok a gazdasági társaságok, akik növényvédő szert, vagy csávázott vetőmagot gyártanak, előállítanak, vagy azoknak első importőrei, forgalmazói.

Több, mint 120 gyűjtőhelyünk van, hol az üres, kiürült és kitisztított csomagolóanyagokat, a felhasználótól dokumentálva átvesszük.
A Cseber Nonprofit Kft., nyitott társaság, azaz szolgáltatásait bárki igénybe veheti. Meggyőződhet arról, hogy a növényvédő szereket gyártó hazai és nemzetközi vállalatok és vetőmag előállítók nem csak hirdetik a különböző környezetkímélő növényvédelmi technológiákat, hanem komoly anyagi áldozatok árán is hozzájárulnak környezetünk tisztaságához. 
TEKINTSE MEG KISFILMJEINKET!   http://www.cseber.hu
NÖVÉNYVÉDŐ SZEREK TARTÁLYAINAK KEZELÉSE ÉS ÖBLÍTÉSE        Integrált öblítés – Integrált öblítő rendszerrel ellátott permetezők

 Gyűjtőhelyek listája:  http://cseber.hu/gyujtohelyek-listaja/    Partnereink:     http://cseber.hu/tagok/

Cseber Nonprofit Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.  Tel: +36 1 340 4888        Fax: +36 1 340 5012


Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Cseber Nonprofit Kft.

Köszönti Önt a Csomagoló Eszköz Begyűjtési Rendszer a CSEBER Nonprofit Kft.A...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK