CHH Műszaki Kft.

2017. február 20. hétfő
Oláh Margó
306

Cégünk, a CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT (rövid név: CHH Műszaki KFT) mezőgazdasági és élelmiszeripari gépforgalmazó, a dán Cimbria vállalatcsoport közvetlen hazai képviselete.
Mezőgazdasági nagyüzemek, közepes mezőgazdasági cégek, magángazdaságok, magas hozzáadott értékű mezőgazdasági, élelmiszeripari termékek gyártói, (bio)malmok dolgoznak a technológiánkkal.

 

TERMÉNYSZÁRÍTÓK, MOBIL SZÁRÍTÓK A CHH MŰSZAKI KFT KÍNÁLATÁBAN

Minden növénytermesztő már gazdálkodási tevékenysége megkezdésekor szembesül a ténnyel, szárítás nélkül nem tud meglenni. A gabonaszárítást minden gazdálkodó a birtok méretéhez, a pénztárcájához, vagy a termelési szerkezetéhez igazodva oldja meg. Saját szárítót épít, vagy bérszárítási szolgáltatást vesz igénybe, esetleg a jó szerencsében bízva, nedvesen adja el a terményt.
Bátran kimondhatjuk, hogy Magyarországon a kukorica meghatározó növény, azt szárítás nélkül nem lehet termelni, továbbá a legtöbb szárítót is a kukorica feldolgozásához méretezik. A több száz hektár szántón kukoricát termelők magától értetődően gondolkodnak folyamatos üzemű szárítótorony építésében. Erre kiváló lehetőséget nyújt a CHH Műszaki KFT által kulcsrakész beruházásban kínált CIMBRIA terményszárító.
Szárító torony öntisztuló kialakítású, így a karbantartás nem hátráltatja a betakarítási időszakot.
Az aktív porleválasztás a szárító toronynál minden időben és extrém körülmények között is kitűnő porleválasztást eredményez. A Cimbria centrifugális leválasztó rendszere, a 35 éve szabadalmaztatott CIKLOFAN, páradús levegőnél is eredményesen működik.
Hő visszaforgatás: A visszaforgatott előmelegített levegőt a „labirint csatornába” vezetjük be. így a meleg levegővel sokkal egyenletesebb keveredik.
A Cimbria szárítóknál egyedülálló módon alkalmazott billenő vályús ürítési rendszer verhetetlen a kíméletes magkezelésben.
http://www.chh.hu       

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

4 Hungar Agri-Tech Kft.

Tower Dryer – toronyszárító TOWER DRYER / T-TOWER DRYER Mezőgazdasági...

Bővebben...

CHH Műszaki Kft.

Cégünk, a CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT (rövid név: CHH...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK