ALÖ QUICKE homlokrakodók

2017. február 23. csütörtök
Oláh Margó
287

Cégünk, a DERALAND KFT. 2001 őszén azzal a szándékkal alakult, hogy modern, a termelési-, és üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erőgép kiegészítő berendezéseket kínáljon a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.
Az elmúlt években számos szakmai és PR cikk megjelentetésével szándékoztuk felhívni az érintettek figyelmét az erőgépeikben rejlő kiaknázatlan lehetőségekre. Úgy látjuk, nem volt hiába való ezen erőfeszítésünk, ugyanis partnereink mára már számos erőgépen alkalmazzák sikerrel berendezéseinket.
ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók

A 60 éves szakmai és gyártási tapasztalattal rendelkező ÅLÖ AB. Svéd gépgyártó termékeit a megbízhatóság és a nagy teljesítmény biztosítása fémjelzi. A traktorpiac legtöbb résztvevőjénél, mint gyári beszállító is szerepel. Az új DIMENSION sorozatú homlokrakodók új mércéket állítottak a traktoros homlokrakodó gyártásban.
Az új Quicke Dimension sorozat nagyobb teljesítményű, hatékonyabb, és sokkal több felhasználóbarát tulajdonsággal rendelkezik, mint bármely megelőző típusa.
Az új Quicke sorozat összesen 12, 7 párhuzamvezetéses és 5 párhuzamvezetés nélküli típussal rendelkezik. A rakodó család típusai a kb. 40 LE és 300 LE közötti traktorokhoz illeszkednek. Összesen 6 szabadalom, ill. bejegyzés alatt álló megoldás található meg az új típusokon.
A gémek opcióként traktorazonos színű párhuzamvezető mechanizmussal is rendelhetőek, valamint az egyedi fejlesztésű ESV rendszer működtetése során lehetősége nyílik a gépkezelőnek az eszközmozgató munkahengereket időszakosan úszó helyzetbe kapcsolni, ezáltal számos rakodási feladat során könnyítve meg a munkamenetet.
DERALAND KFT.      7400 Kaposvár, Ezredév u. 20-22 Tel: 82/416-447 Fax: 82/510-677  Mobil: 30/3851-351
                           E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Web: www.deraland.hu               www.homlokrakodo.hu  

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

ALÖ QUICKE homlokrakodók

Cégünk, a DERALAND KFT. 2001 őszén azzal a szándékkal alakult, hogy modern, a...

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

FERRO FLEXMINÕSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG - FERROFLEX Cégünk, a Ferro-Flex...

Bővebben...

Minden feladatra egy gép

A holland gyártású Giant derékcsuklós és négykerék-kormányzású rakodógépek 76...

Bővebben...

Teleszkópos rakodó

Teleszkópos rakodó nagyban Kompakt méreteikkel a Kramer teleszkópos rakodók...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK