Ferro-Flex Kft.

2017. február 23. csütörtök
Oláh Margó
304

FERRO FLEX
MINÕSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG - FERROFLEX

Cégünk, a Ferro-Flex Mezőgazdasági Gép-, és Szerkezet Gyártó Kft. egyedülálló a hazai piacon abból a szempontból, hogy a nagyüzemi gyártás ellenére is szoros kapcsolatot tart fenn a gazdákkal. Termékskálánkat közvetlenül a gazdák igényei alapján alakítjuk, akik, ha máskor nem, az évente megtartott szakmai napunkon ellátogatnak hozzánk. Fő profilunk a traktorra szerelhető homlokrakodók és azok munkaeszközei, valamint a teleszkópos rakodókra szerelhető munkaeszközök. A gazdákkal kialakított jó kapcsolatunk hasznára válik a cégünkkel üzleti kapcsolatban álló viszonteladóknak is. (KITE, AXIÁL, IKR, ha csak a legnagyobbakat említjük )

Gyártunk még különféle vontatott talajművelő eszközöket, zsákemelőt, pótkocsit 6 féle cserélhető felépítménnyel , megrendelésre épületek acélszerkezetét. Nagyobb külföldi partnereink inkább sorozatgyártásban készült eszközöket, ill. rajz alapján készített alkatrészeket rendelnek tőlünk. (Faucheux , Mampaey, Liebherr, VA Intertrading, stb.)

A folyamatosan változó igények sikeres kielégítésének egyik titka az, hogy három tervező mérnök dolgozik folyamatosan a termékskála teljessé tételén, valamint az új termékek tesztelésén és tökéletesítésén. A nemrégiben új gyártó csarnokkal bővült üzemben, immár több mint 70 fizikai dolgozó vesz részt a gyártásban. Az üzemben összesen 2700 négyzetméteren folyik a gyártás és összeszerelés, ami magába foglalja a daraboló, hegesztő-, és festő műhelyt, valamint a szereldét. További tároló-, iroda-, és mérőhelységek foglalnak el még 350 négyzetmétert, így kb 3 hektárnyi a beépített terület az üzem teljes 7 hektárjából.

Dolgozóink többirányú szakképzettsége biztosítja a cég rugalmasságát, lehetővé teszi a folyamatosan változó vevõi igények gyors teljesítését. A könnyen konvertálható flexibilis munkaerő kapacitás évi mintegy 150 ezer óra, mely szükség esetén akár növelhető. 13 fő irodai állomány gondoskodik a cég irányításáról, kereskedelmi és , adminisztratív működtetéséről.

http://www.ferroflex.hu/feltoltes/termekkatalogus.pdf

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Minden feladatra egy gép

A holland gyártású Giant derékcsuklós és négykerék-kormányzású rakodógépek 76...

Bővebben...

Teleszkópos rakodó

Teleszkópos rakodó nagyban Kompakt méreteikkel a Kramer teleszkópos rakodók...

Bővebben...

ALÖ QUICKE homlokrakodók

Cégünk, a DERALAND KFT. 2001 őszén azzal a szándékkal alakult, hogy modern, a...

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

FERRO FLEXMINÕSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG - FERROFLEX Cégünk, a Ferro-Flex...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK