A legfrissebb beállításokkal

2017. április 21. péntek
Oláh Margó
763

AutosetApp – Mindig a legfrissebb műtrágyaszóró beállítások érhetőek el
Az AutosetApp egy olyan alkalmazás (szoftver alkalmazás), amely IsoMatch Tellus univerzális Terminálon érhető el.

És mostantól már elérhető IsoMatch Tellus GO készüléken is.

Az alkalmazás közvetlenül összekapcsolja a terminált a Kverneland súlymérős műtrágyaszóróval és automatikusan beállítja azt, az előre bevitt értékeknek megfelelően.

Vigye be az adatokat az és már készen is áll a műtrágyaszórásra
Az első lépések segítségével betáplálja a munkaszélességet, alkalmazási arányt (kg/ha) és a munkasebesség (km/ha) a AutosetApp alkalmazásba. A következő lépésben adja meg a műtrágyaszóró szemcseméretét (%) és a sűrűségét, és végül válassza ki a műtrágya típusát és alakját, például, hogy szemcsézett vagy granulált műtrágya. Miután minden adatot bevitt, megkapja a beállításhoz szükséges tanácsokat, tippeket! A "Küldés" gomb megnyomása után, a munkaszélesség, anyagszükséglet, kezdeti haladási sebesség, adagolás megkezdése és a feladási pont értékei továbbítódnak a GEOspread műtrágyaszóróhoz, az AutosetApp alkalmazással pedig automatikusan beállítódik a műtrágyaszóró a betáplált értékeknek megfelelően.

Most már készen áll terület műtrágyázására! Az AutosetApp alkalmazás használható Exacta CL-EW és Exacta TL súlymérős műtrágyaszórókon egyaránt, kivéve azoknál a gépeknél, ahol a feladási pontot még kézzel kell beállítani magán a műtrágyaszórón.
 Mindig a legfrissebb szórási táblázat érhető el
A Kverneland műtrágyaszórókhoz a legfrisebb szórási táblázatok adatbázisa mindig elérhető online. Az AutosetApp alkalmazással két különböző módon lehet csatlakozni a műtrágyaszóró adatbázisához. Ha van egy elérhető WIFI hálózat (vagy létre tud hozni egy WIFI hotspotot az Ön okos telefonjára), akkor kapcsolódhat az online adatbázishoz az IsoMatch Wireless WIFI USB adapterével.

Az AutosetApp automatikusan ellenőrzi, ha egy frissebb aktuális adatbázis letölthető. A másik megoldás még az, hogy letölti az internetről aktuális szórási táblázatok adatbázisát egy USB stick-re www.kvernelandspreadingcharts.com weboldalról, és azt közvetlenül feltölti a IsoMatch Tellus vagy Tellus GO terminálra.

AutosetApp alkalmazással automatikusan be lehet állítani az anyagszükségletet és a feladási pontot GEOspread műtrágyaszórók esetén. Ennek alapja az a vezeték nélküli internet kapcsolattal elérhető online szórási táblázatok adatbázisa, mindig a legfrissebb teszteredményekkel együtt, amelyeket a Műtrágyaszóró Tesztközpontban végeznek el, Nieuw-Vennepben (Hollandia). A GEOpoint automatikusan beállítódik, ha AutosetApp alkalmazást használ.

A műtrágyaszóró automatikusan ki / bekapcsol abban a pillanatban, amikor a GEOpoint eléri a táblavégi forduló határát. Ezzel meg tudjuk előzni a forgók alul vagy felül dozírozását.

Tehát üljön kényelmesen a traktor fülkéjében, és állítsa be GEOspread műtrágyaszóróját automatikusan a AutosetApp alkalmazással!
http://hu.kverneland.com/Hirek/Termek-hirek/AutosetApp-Mindig-a-legfrissebb-mutragyaszoro-beallitasok-erhetoek-el  

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Tökéletes szórási eredmények

Kverneland GEOspread® - Tökéletes szórási eredményekAz Exacta TL és CL...

Bővebben...

Sújmérős műtrágyaszóró

Kverneland CL GEOspread - Súlymérős műtrágyaszóró középméretű gazdaságok...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Faza Delux, SP, SPR, FS műtrágyaszórók, SIPMA műtrágyaszórók. 

Bővebben...

Omikron Kft.

Sorközművelő kultivátorok, műtrágyaszóróval szerelt kultivátorok,...

Bővebben...

BR-Agro Bt.

Európa vezető hígtrágya technológia gyártó és az egyik legtöbb innovatív...

Bővebben...

A legfrissebb beállításokkal

AutosetApp – Mindig a legfrissebb műtrágyaszóró beállítások érhetőek elAz...

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

Zunhammer higtrágya technika

Európa vezető hígtrágya technológia gyártó és az egyik legtöbb innovatív...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK