Permetezés vezérlő automatikák

2017. április 12. szerda
Oláh Margó
1105

Üdvözöljük !

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelte vállalatunkat! A Farmgép Fejlesztő és Gépgyártó KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdon!

Müller Touch 800

    Touch 800 Touch 800

A TOUCH800® megfelel az ISO 11783 ISOBUS szabványnak. Univerzális terminálként gyártótól függetlenül minden olyan munkagépen alkalmazható, amely megfelel az ISOBUS szabvány előírásainak. Az ISOBUS-gépek használatához szükséges összes alapfunkcióval rendelkezik, és egy 800 x 600 pixeles TFT-Dualtouch színes érintőképernyővel van felszerelve. Az érintést érzékelő fólia védett helyen, üveglap mögött található, ami alkalmassá teszi a technológiát a mezőgazdasági gyakorlatban, a nehéz körülmények közötti használatra. A kezeléshez kiegészítésképpen a képernyő mellett jobbra és balra 6 – 6 választógombot (softkey) tartalmazó fóliabillentyűzet csatlakoztatható.

A TOUCH800® támogatja a precíziós gazdálkodás funkcióit, és minden alkalmazást (Apps), mint pl. a TRACK-Leader, a SECTION-Control és a FIELD-Nav. Az adatátvitelhez USB adathordozó vagy külső modem alkalmazható. A TOUCH800® nagy felbontásának köszönhetően egyszerre akár 2 ablak, "főablak" és fejléc is megjeleníthető.
ELŐNYEI:

- A legújabb érintőképernyős technológia
- Az APP&GO® koncepciónak köszönhetően egyedileg bővíthető
- Egyetlen terminál az összes géphez
- ISOBUS standard szerinti vezérlési és munkagép beállítások, kevesebb előkészítési idő, ill. szerelési és csatlakoztatási probléma,
  kevesebb kalibrálás

Müller Touch 1200

    Müller Touch 1200 Müller Touch 1200

A TOUCH1200® a legújabb generációs ISOBUS terminálok közé tartozik – Rugalmasságban, sokoldalúságban verhetetlen, különösen felhasználóbarát. A készülék megfelel a 11783 ISOBUS szabványnak, és gyártótól függetlenül minden olyan munkagépen alkalmazható, amely ennek a szabványnak megfelel. A TOUCH1200 álló és fekvő helyzetben egyaránt használható, teljesen alkalmazkodva a felhasználó igényeihez. Különböző elrendezésben és kiszolgáló felületek segítségével a precíziós gazdálkodás funkciói közül egyszerre akár öt is megjeleníthető. Ilyen sokféle lehetőséges egyetlen más terminál sem kínál! Emellett egyike az első kapacitív érintőképernyős készülékeknek. Az érintést érzékelő fólia védett helyen, üveglap mögött található, ami alkalmassá teszi a technológiát a gyakorlatban, a nehéz körülmények közötti használatra.

A munkagépvezérlés (ISOBUS-UT App) és az ISOBUS feladatkezelő (ISOBUS-TC App) mellett a TOUCH 1200® egy GSM modemmel is fel van szerelve, így minden terminál- és munkagép adat közvetlenül a Farpilot portálra küldhető.

Az APP&GO® koncepciónak köszönhetően a TOUCH1200® sok funkcióval bővíthető. A párhuzamos sorvezető (TRACK-Leader App) és az automatikus kormányzás (TRACK-Leader AUTO®) mellett a TOUCH1200® a GPS vezérelt rész-szélesség kapcsolásra (SECTION-Control App) is lehetőséget kínál. Emellett számos kiegészítő könnyíti meg a felhasználók életét, ilyenek pl. a kamerák, az S-BOX, az iránykijelző vagy a botkormány.

Standard kivitelben minden terminálhoz tartozik egy integrált traktor-ECU (TECU). Ez garantálja az ISOBUS nélküli traktorok esetén is, hogy az olyan információk, mint pl. a haladási sebesség, TLT-fordulatszám, munkavégzési helyzet, és menetirány rendelkezésre álljanak a munkagéphez. Ezek az adatok manapság elengedhetetlenek, mivel a precíziós gazdálkodás alkalmazásaihoz szükségesek.
ELőnyei:

- Álló és fekvő helyzetben is használható
- Egyszerre akár öt alkalmazás is futtatható
- A legújabb érintőképernyős technológia
- Az APP&GO koncepciónak köszönhetően egyedileg bővíthető
- Egyetlen terminál az összes géphez
- ISOBUS standard szerinti vezérlési és munkagép beállításokKevesebb előkészítési idő, ill. szerelési és csatlakoztatási probléma
- Kevesebb kalibrálás

Müller Comfort Terminál - Isobus

   Müller Comfort Terminál Müller Comfort Terminál

A COMFORT terminál ISOBUS alkalmazásokhoz használható és kielégíti a precíziós gazdálkodás legmagasabb igényeit.
Az ISOBUS-UT App (univerzális terminál) használatával a készülék megfelel a 11783 ISOBUS szabványnak, és gyártótól függetlenül minden olyan munkagépen alkalmazható, amely ennek a szabványnak megfelel. Az összes alapfunkcióval rendelkezik, amely az ISOBUS gépek kezeléséhez szükséges, és a nagy kijelző, ill. a számos bővítési lehetőség különösen vonzó.

A munkagépvezérlés mellett (ISOBUS-UT App) a COMFORT terminál standard kivitelben fel van szerelve az ISOBUS feladatkezelővel (ISOBUS-TC App), így az adatmanagement és az alkalmazási térképek ISO-XML formátumban elérhetők. A 10,4" méretű monitoron minden részlet első pillantásra felismerhető. A képernyő felső részében az ún. fejléc látható, az alsó részben a munkagép kezelése. A fejléc lehetőséget ad egy második alkalmazás (pl. feladatok feldolgozása) információinak megjelenítésére, amit a főablak átkapcsolása minimálisra csökkent, és ezzel megkönnyíti a munkát.

Az APP&GO koncepciónak köszönhetően a COMFORT terminál sok funkcióval bővíthető. A párhuzamos sorvezető (TRACK-Leader App) és az automatikus kormányzás (TRACK-Leader TOP) mellett a COMFORT terminál a GPS vezérelt rész-szélesség kapcsolásra (SECTION-Control App) is lehetőséget kínál. Emellett számos kiegészítő könnyíti meg a felhasználók életét, ilyenek pl. a kamerák, az S-BOX, az iránykijelző vagy a botkormány. Standard kivitelben minden terminálhoz tartozik egy integrált traktor-ECU (TECU). Ez garantálja az ISOBUS nélküli traktorok esetén is, hogy az olyan információk, mint pl. a haladási sebesség, TLT-fordulatszám, munkavégzési helyzet, és menetirány rendelkezésre álljanak a munkagéphez. Ezek az adatok manapság elengedhetetlenek, mivel a precíziós gazdálkodás alkalmazásaihoz szükségesek.
Előnyei:

- Nagy kijelző
- Az APP&GO következtében egyedileg bővíthető
- Egyetlen terminál minden munkagéphez
- ISOBUS standard vezérlési és munkagép beállítások
- Csökkenti az előkészítési időt, a szerelési és csatlakoztatási problémákat, ill. a kalibrálási folyamatokat

Müller Spraylight

    Müller SprayLight Müller SprayLight

A SPRAYLIGHT kezelő és szabályzó egység egyben, azaz egy fedél alatt egyesíti a kijelzést a kezeléssel és a vezérlő számítógéppel. Ez kitűnő ár – teljesítmény arányt tesz lehetővé.

A SPRAYLIGHT főkapcsolóval és maximálisan 7 rész-szélesség kapcsolási lehetőséggel rendelkezik, a kijuttatott mennyiséget manuálisan, ill. automatikusan tudja szabályozni, és akár 4 hidraulika funkció is rendelkezésre áll. A bármikor jól leolvasható kijelzőn egyidejűleg látható a pillanatnyi nyomás, a sebesség, a kijuttatott növényvédőszer, a tartály tartalma, a rész-szélesség státusz és a területi teljesítmény. Emellett az aktuális tartálytartalom függvényében a készülék kiszámítja a hátralévő, kezelés előtt álló útszakaszt és területet. Az igényeknek megfelelő kijuttatás a +/- 10% gomb megnyomásával érhető el. A kijuttatandó mennyiséget változó sebesség mellett is pontosan tartja a gép.
ElőnyÖK:

- Egyszerű kezelés
- Költségcsökkentés a pontos kijuttatásnak és a csekély maradék mennyiségeknek köszönhetően
- Gyors mennyiségi változtatások a +/- gomb segítségével 10%-os lépésekben
- Figyelmeztető jelzés a beállított célértékektől történő eltérések esetén
- Adattárolási lehetőség 20 napi számlálóhoz és egy összesített számlálóhoz

TeeJet Radion 8140

    TeeJet Radion 8140 TeeJet Radion 8140

109 mm (4,3") színes érintőképernyő hasznos információkkal, amely nappali és éjszakai megvilágításban is jól látható.
Tartályszint-figyelő és automatikus feltöltő funkció.
Beépített cseppméret-figyelő.
TeeJet 800 sorozatú kábelek a gyors összekapcsoláshoz.

Kapható 5, 7 vagy 9 szórókeretszakasszal és fő zárószeleppel.
A TeeJet fúvóka-adatbázis a Radion 8140 rendszerben előprogramozott,
így a fúvóka gyorsan és könnyen kiválasztható.
Kommunikációs port, ami lehetővé teszi a különböző külső átfolyás vezérlőkhöz való csatlakozást.
TeeJet Matrix konzolhoz való közvetlen csatlakoztatásra tervezték, és így a szórókeret szakaszainak vezérlése automatikusan, kiegészítő készülékek nélkül történhet.

TeeJet 844-E

    TeeJet 844-E TeeJet 844-E

Hátulról megvilágított nagy kijelző a permetezéssel kapcsolatos összes információt mutatja.
Egy kábeles, gyors csatlakozás
Az átfolyás vagy a nyomás lehetséges beállításai megbízhatóak és rugalmasak.
A permetezőgép teljeskörű vezérlése a legkönnyebben használható rendszerré teszi ezen a területen.
5 szakaszkapcsolója, valamint a fő elzárószelep vezérelhető.
Beépített tervező segít az alkalmazási értékek, a fúvóka teljesítményének és az üzemi nyomásnak kiválasztásában
Tartós, időjárással szemben ellenálló alumínium ház.

FARMGÉP Kft.  Cím: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 50. Telefonszám: (0036)52-458-754   Telefonszám: (0036)52-454-120 Fax: (0036) 52-458-930

                             Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                       Honlap: www.farmgep.hu 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Következő lépés

Kverneland iXdrive – Következő lépés a precíziós gazdálkodás feléA permetezési...

Bővebben...

Az első lépés

Az első lépés: precíz adatgyűjtés!A precíziós gazdálkodás alapvető...

Bővebben...

Precíziós együttműködés

Agrofil – Geoprospectors precíziós együttműködés köttetett2017. júliusától az...

Bővebben...

Permetezés vezérlő automatikák

Üdvözöljük ! Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelte vállalatunkat! A Farmgép...

Bővebben...

Digitalizáció a mezőgazdaságban

Digitalizáció a mezőgazdaságban – AgroFIELD 4.0Fodor Zoltán, a Nemzeti...

Bővebben...

Nagy lépés a prezíziós technológia terén

Tempo 2017teljes modellválaszték, számos újdonság Komplett termékkínálat,...

Bővebben...

Út a maximális teljesítményhez

Út a maximális teljesítményhez! IsoMatch Manuális vezérlés beállítása Amint...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK