A legfrissebb beállításokkal

2017. október 30. hétfő
Oláh Margó
35955


A legfrissebb beállításokkal
AutosetApp – Mindig a legfrissebb műtrágyaszóró beállítások érhetőek el
Az AutosetApp egy olyan alkalmazás (szoftver alkalmazás), amely IsoMatch Tellus univerzális Terminálon érhető el.
És mostantól már elérhető IsoMatch Tellus GO készüléken is.
Az alkalmazás közvetlenül összekapcsolja a terminált a Kverneland súlymérős műtrágyaszóróval és automatikusan beállítja azt, az előre bevitt értékeknek megfelelően.
Vigye be az adatokat az és már készen is áll a műtrágyaszórásra
Az első lépések segítségével betáplálja a munkaszélességet, alkalmazási arányt (kg/ha) és a munkasebesség (km/ha) a AutosetApp alkalmazásba. A következő lépésben adja meg a műtrágyaszóró szemcseméretét (%) és a sűrűségét, és végül válassza ki a műtrágya típusát és alakját, például, hogy szemcsézett vagy granulált műtrágya. Miután minden adatot bevitt, megkapja a beállításhoz szükséges tanácsokat, tippeket! A "Küldés" gomb megnyomása után, a munkaszélesség, anyagszükséglet, kezdeti haladási sebesség, adagolás megkezdése és a feladási pont értékei továbbítódnak a GEOspread műtrágyaszóróhoz, az AutosetApp alkalmazással pedig automatikusan beállítódik a műtrágyaszóró a betáplált értékeknek megfelelően.
Most már készen áll terület műtrágyázására! Az AutosetApp alkalmazás használható Exacta CL-EW és Exacta TL súlymérős műtrágyaszórókon egyaránt, kivéve azoknál a gépeknél, ahol a feladási pontot még kézzel kell beállítani magán a műtrágyaszórón.
 Mindig a legfrissebb szórási táblázat érhető el
A Kverneland műtrágyaszórókhoz a legfrisebb szórási táblázatok adatbázisa mindig elérhető online. Az AutosetApp alkalmazással két különböző módon lehet csatlakozni a műtrágyaszóró adatbázisához. Ha van egy elérhető WIFI hálózat (vagy létre tud hozni egy WIFI hotspotot az Ön okos telefonjára), akkor kapcsolódhat az online adatbázishoz az IsoMatch Wireless WIFI USB adapterével.
Az AutosetApp automatikusan ellenőrzi, ha egy frissebb aktuális adatbázis letölthető. A másik megoldás még az, hogy letölti az internetről aktuális szórási táblázatok adatbázisát egy USB stick-re www.kvernelandspreadingcharts.com   weboldalról, és azt közvetlenül feltölti a IsoMatch Tellus vagy Tellus GO terminálra.
AutosetApp alkalmazással automatikusan be lehet állítani az anyagszükségletet és a feladási pontot GEOspread műtrágyaszórók esetén. Ennek alapja az a vezeték nélküli internet kapcsolattal elérhető online szórási táblázatok adatbázisa, mindig a legfrissebb teszteredményekkel együtt, amelyeket a Műtrágyaszóró Tesztközpontban végeznek el, Nieuw-Vennepben (Hollandia). A GEOpoint automatikusan beállítódik, ha AutosetApp alkalmazást használ.
A műtrágyaszóró automatikusan ki / bekapcsol abban a pillanatban, amikor a GEOpoint eléri a táblavégi forduló határát. Ezzel meg tudjuk előzni a forgók alul vagy felül dozírozását.
Tehát üljön kényelmesen a traktor fülkéjében, és állítsa be GEOspread műtrágyaszóróját automatikusan a AutosetApp alkalmazással!
http://hu.kverneland.com/Hirek/Termek-hirek/AutosetApp-Mindig-a-legfrissebb-mutragyaszoro-beallitasok-erhetoek-el  

Kverneland CL GEOSPREAD - Súlymérős műtrágyaszóró középméretű gazdaságok számára
Kverneland bemutatja az Exacta CL GEOSPREAD műtrágyaszórót 1100 – 2450 literes tartálykapacitással, ideális közepes méretű szántófölddel rendelkező gazdaságok és professzionális tejgazdaságok számára. A GEOSPREAD rendszer középméretű műtrágyaszórókon is lehetővé teszi a munkaszélesség nagyon gyors és pontos beállítását ISOBUS terminálon keresztül.
 Mintegy 5-10%os műtrágya megtakarítás
Alapja az előző lefedések, táblaszélek, forgók és dokumentációk, az automatikus szakaszvezérléssel beállítható a munkaszélesség, a GPS helymeghatározó rendszerének köszönhetően pedig a kiszórandó mennyiség, amely tökéletes szórásképet, fedést biztosít. Például, mikor szabálytalan alakú mezőn dolgozik, a GEOSPREAD lépésről-lépésre beállítja a munkaszélességet. Nincs szükség semmilyen más beállításra sem, a műtrágyaszórón és az ISOBUS terminálon sem!
INTELIGENS MŰTRÁGYASZÓRÓK:
https://hu.kverneland.com/Kverneland-Mutragyaszorok/Tarcsas-mutragyaszorok/Tarcsas-mutragyaszorok

A Kverneland Exacta CL GEOSPREAD műtrágyaszóró maximum 14 szakaszolásra képes, amely 2 méteres szakaszokban variálható. A tárcsa állandó forgási sebesség és a pontos feladási pont miatt, a GEOSPREAD pontosan lekapcsolja a szakaszokat egyenként, vagy egyoldalon, amíg az utolsó szakaszhoz nem ér. Ezzel a technológiával megelőzhető a műtrágya pazarlása és az átfedés már a múlté. A 2 méteres szakaszonként variálható szórásszélesség képes a külső és a belső szakszok lekapcsolására, illetve a szórásszélesség egyoldali lecsökkentésére, amivel jelentős műtrágya mennyiséget spórolunk.

A Kverneland szórási táblázat weboldala ponbtos útmutatást ad, hogyan tudja bekalibrálni az Exacta CL GEOSPREAD műtrágyaszóróját. Illetve lehetősége van arra is, hogy ezt a szórási táblázatot alkalmazás formátumban letöltsea Google Play Áruházból vagy az App Store-ból.
https://hu.kverneland.com/Hirek/Termek-hirek/Kverneland-CL-GEOSPREAD-Sulymeros-mutragyaszoro-koezepmeretu-gazdasagok-szamara  

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Változó mélységű

Változó mélységű talajművelés – AutoDepthA talajművelés során a talaj fizikai...

Bővebben...

Csak természetesen

A BIOMIN állatok kiemelkedő takarmányozására szánt termékeket (minőségi...

Bővebben...

Sorközművelésben profik vagyunk

sorközművelésben profik vagyunkA francia Carre cég Nantes közeli központjában...

Bővebben...

A Väderstad élettartam garanciát vállal

A Väderstad élettartam garanciát vállal tárcsáira A Väderstad a minőség és a...

Bővebben...

Egyenletes vetőmaglerakás

Egyenletes vetőmaglerakásA PÖTTINGER vetőgépek maximális alkalmazhatóságukkal,...

Bővebben...

Wielton pótkocsik

Wielton pótkocsikA Wielton Lengyelország legnagyobb pótkocsi és utánfutó...

Bővebben...

A Väderstad bemutatja Ferox 500-900

A Väderstad bemutatja a Ferox 500-900 könnyű kultivátortAz új Väderstad Ferox...

Bővebben...

Tarlóhántástól az alapművelésig

Tarlóhántástól az alapművelésigErő és sokoldalúságAz Opus 400-700 szántóföldi...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK