Farmgép fejlesztések

2017. november 27. hétfő
Oláh Margó
147240

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelte vállalatunkat!
Őszintén reméljük, hogy folyamatosan frissülő honlapunkal hozzájárulhatunk az Ön igényeinek leginkább megfelelő permetezéstechnikai gép, vagy berendezés kiválasztásához.

A Farmgép Fejlesztő és Gépgyártó KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdon!
Új rendszerű, vegyszertakarékos, környezetkímélő, exportképes permetezőgépek kifejlesztése.
Kifejlesztettünk és legyártottunk két kísérleti, majd két prototípus gépet, egy függesztett és egy vontatott szántóföldi permetezőgépet. A fejlesztést a NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézettel együttműködve végeztük. A fejlesztés során elkészült gépeket laboratóriumi, funkcionális és üzemi vizsgálatoknak vetettük alá. A vizsgálatok igazolták, hogy a kitűzött fejlesztési célok maradéktalanul megvalósultak, és a gépek megfelelnek a vonatkozó nemzetközi és hazai előírásoknak.

A GÉPEK, ILLETVE AZ ALKALMAZOTT PERMETEZÉSI TECHNOLÓGIÁK RÖVID ISMERTETÉSE:
FSV 1900L

A függesztett permetezőgép 1900 literes tartállyal, és teljesen új kialakítású, 24 m-es, nagyszilárdságú lemezből készült szórókerettel van felszerelve.
A keret a tartály mögött függőlegesen van összecsukva, így csökkentek a gép befoglaló méretei, és a keret nem nyúlik a traktor fülke mellé.
GEMTRAK 6000L

 A vontatott gép nagyüzemek részére előnyös, 6000 literes tartállyal, és 30 méteres, lemezből és zártszelvényből készült szórókerettel van felszerelve.
A gép pneumatikus rugózású, és ultrahangos magasságszabályzóval is fel van szerelve,  így különböző terepviszonyok mellett is stabil marad.

Mindkét gép felszerelhető olyan szabályzó berendezéssel, mely lehetővé teszi a fajlagos szórásmennyiség kellő pontosságú betartását, az üzemeltetési paraméterek folyamatos ellenőrzését, valamint az adatok rögzítését is. A GPS felhasználásával követhető a gép haladása a táblán, illetve alkalmas a gép a párhuzamos nyomkövető funkcióra is. A berendezés alkalmas arra is, hogy a területről előzetesen készített gyomtérkép alapján vezérelje a kiszórást. Így csak a fertőzött területek kapnak kezelést, vagy nagyobb dózist, ezzel hely specifikus, vegyszertakarékos, környezetkímélő permetezési eljárás valósul meg. A gépeken meteorológiai mérőberendezés is van, mely a szélsebességről, a szél irányáról is közli az aktuális adatokat. Ezek alapján a gépkezelő a fúvóka-sorok váltásával, az üzemi nyomás és egyéb paraméterek változtatásával szabályozni tudja a cseppméretet és csökkenteni képes a cseppek elsodródásának és ez által a környezet szennyezésének esélyét.

A kísérleti és prototípus gépeket a NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet vizsgálta, elvégezték a laboratóriumi, funkcionális és szabadföldi üzemi vizsgálatokat. A vizsgálatok alapján megállapítható, hogy megvalósultak a tervcélokban megfogalmazott fejlesztési célok. A gépek alkalmasak az új permetezési technológiák megvalósítására, és ezzel a közepes és nagyüzemekben jó minőségű, vegyszertakarékos permetezési feladatok elvégzésére. A kitűzött fejlesztési célok megvalósultak, a fejlesztés eredményesen lezárult.
FARMGÉP Kft.  4031 Debrecen, Szoboszlói út 50. Telefonszám: (0036)52-458-754 Telefonszám: (0036)52-454-120
                           Fax: (0036) 52-458-930        Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Honlap: www.farmgep.hu  

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Optimális magágy

Az Omikron Kft (https://omikronkft.hu ) több évtizede folyamatosan fejlesztett...

Bővebben...

Egy vetőgép - többféle növényre

A hazai földeken hamarosan induló vetési szezonban újabb 90 Tempo vetőgép...

Bővebben...

Szarvasmarha istálló...

Szarvasmarha istálló Gravetti módraGyorsan, egyszerűen, költséghatékonyanAhogy...

Bővebben...

A Väderstad bemutatja...

Väderstad, mint a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgép gyártója, büszkén...

Bővebben...

Bízzunk a legjobban...

Bízzunk a legjobban, de készüljünk a legrosszabbra.Kevés nagyobb bosszúság...

Bővebben...

Gyors, egyszerű

Gyors, egyszerű állattszállításA Fliegl cégcsoport tovább bővítette...

Bővebben...

Gumiabroncs-nyomásszabályozó

Gumiabroncs-nyomásszabályozó rendszerek a mezõ- és erdõgazdálkodók...

Bővebben...

Hatékony és professzionális

ELHO SC Pro rézsűzúzókSC 420/460 Pro rézsűzúzókHatékony,professzionális...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK