Szárítótelepi megoldások

2017. december 12. kedd
Oláh Margó
131473

Tower Dryer – toronyszárító

TOWER DRYER / T-TOWER DRYER
 Mezőgazdasági terményszárító    A Tower Dryer szárító torony rendszerű folyamatos üzemű mezőgazdasági terményszárító berendezés. Műszaki megoldásai a legkorszerűbbek, az ipar által igazolt szárítási alapelveket alkalmazza. Alkalmas a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos magvak szárítására.A magasabb teljesítményigények kielégítésére kialakított, torony rendszerű mezőgazdasági terményszárító berendezések folyamatos üzeműek.A Tower Dryer mezőgazdasági terményszárító működési elvét tekintve folyamatos üzemű.

A rendszere torony-szárító, ami azt jelzi, hogy a szárítandó termény a gyűrűs kialakítású palástokból összeállított toronyban lefelé haladva szárad meg. A berendezés legfelso traktusában elotárolt nedves termény egyenletesen áramolva halad lefelé a
 szárítózóna szerűen helyezkedik el. Ezt mutatja be a szemléltető ábra.A szárító-berendezés szárító és hűtő zónája kettős lemezsíkon perforált rozsdamentes acél lemez, átáramlásos légáramú, közvetlen tüzeléses rendszerű szárító. A hűtozónában felszabaduló meleg közvetlenül hasznosul, ugyanis a hősugárzó egység a hűtozóna részen keresztül szívja be a levegőt. Ennek következtében energia-takarékos üzemelésű.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/tower-dryer-toronyszarito/     
Top Dry 2000 – csúcsszárító
Mezőgazdasági terményszárító    A Top Dry 2000 típusú csúcs rendszerű mezőgazdasági terményszárító berendezések alkalmasak a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos magvak szárítására.A legkülönfélébb teljesítményigények kielégítésére kialakított, csúcsszárító rendszerű mezőgazdasági terményszárító berendezések különleges sajátossága, hogy a megszárított termény azonnali tárolását is megoldja. Szárítás és tárolás egy berendezéssel.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/top-dry-2000-csucsszarito/  
Downwind – szárító
Mezőgazdasági terményszárító    A FCDL DownWind szellőzőpadozatos vastagrétegű szárító a szabad lefolyású termények technológiai tárolására szolgál. Szerkezete rögzített, felépítése 160 km/h szélsebességű szélnyomásnak is ellenáll. Az érték 3 mp-es örvényimpulzusokon alapul. A tetőt szélterhelésen felül még 97,6 kg/m² hó nyomásra is tervezték.OldalfalakAz oldalfalak panelszerűen helyezkednek el, 81,28 cm vertikális és 285,75 cm horizontális borítással. Az oldalfalak FCDL DownWind esetén 4” (101,6 mm) hullámosított kettős galván horganyzott acél lemezekből készültek. A hullámok mélysége 0,5” (12,7 mm). Szakítószilárdsága 450 MPa.OldalfalmerevítőkAz oldalfal merevítők az FCDL DownWind vastagrétegű szárító külső részén helyezkednek el. A “két panelgyűrűs” merevítők 223,5 cm vertikális borítással rendelkeznek, a páratlan panelgyűrű számú tároló / silók felső részén “egy gyűrűs” 111,76 cm merevítők találhatók. Minden oldalfal lemezen két illetve három merevítő van a tároló / siló körül elhelyezve, és merevített peremű nyitott “U” profillal rendelkeznek. A merevítők egymáshoz illesztése általában átfedéses, de nagyobb vastagságnál homloklappal illesztettek egymáshoz. A pozitív kapcsolódás érdekében minden illeszték csavarozott.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/downwind-szarito/  
Portable – modulszárító
Mobil mezőgazdasági terményszárító    A PORTABLE 1200–as szériájú, választható üzemű mezőgazdasági terményszárító berendezések alkalmasak a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos és apró magvak szárítására. Apró magvak szárítása esetén speciális perforációjú elemekkel szállítjuk.A legkülönfélébb teljesítményigények kielégítésére kialakított PORTABLE 1200-as szériájú mobil mezőgazdasági terményszárító berendezések választható funkciósak, ugyanaz a berendezés szakaszos illetve folyamatos üzemmódban is működtethető.

A GSI PORTABLE 1200-as szériájú szárítói a legújabb technológia megannyi újdonságát tartalmazzák, amelyet csak elvárhatunk egy minőségi szárító berendezéstől, és mindezt versenyképes áron. A berendezések jellemzője: kiváló műszaki tartalom és érték arány.

Ezek az egy ventilátor/hősugárzós szárítók komputerizáltak, mikroprocesszor alapú irányítással, automatikus be és kitárolás vezérléssel rendelkeznek. A Portable széria rendkívül hatékonyan és könnyen kezelhetően, a termény minőségének megóvása mellett végzi a szárítást.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/portable-modulszarito/
Competitor – mobilszárító
Mobil mezőgazdasági terményszárító    A COMPETITOR 100–as szériájú, választható üzemű mezőgazdasági terményszárító berendezések alkalmasak a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos és apró magvak szárítására. Apró magvak szárítása esetén speciális perforációjú elemekkel szállítjuk.A legkülönfélébb teljesítményigények kielégítésére kialakított Competitor 100-as szériájú mobil mezőgazdasági terményszárító berendezések választható funkciósak, ugyanaz a berendezés szakaszos illetve folyamatos üzemmódban is működtethető.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/competitor-mobilszarito/   

4 Hungar Agri-Tech Kft.         7621 Pécs, Zrínyi u. 1.             Tel:72/511-600       Fax:72/511-601
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;            http://www.4hungar.hu            

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Hengerbála etető

Hengerbála etető 12 állásos 2,1 M, Hengerbála etető erősített 12 állásos 2,1 M...

Bővebben...

Betakarítás és szárzúzás egy menetben

Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100 %-ban...

Bővebben...

Tehermozgatás

Tehermozgatás könnyedén A mindennapi munka során jól jöhet egy raklapvilla a...

Bővebben...

Szarvasmarha istálló...

Szarvasmarha istálló Gravetti módraGyorsan, egyszerűen, költséghatékonyanAhogy...

Bővebben...

Minőségi lazítók az Omikrontól!

Az OMIKRON KFT 1990. november 22-én lett alapítva, 100% - ban magyar családi...

Bővebben...

McHale termékek Az Alfa-Gép Kft kínálatában

A békéscsabai székhelyű Alfa-Gép Kft 1996-óta van jelen a mezőgazdasági...

Bővebben...

Új elektronikus...

Új elektronikus rendszer optimalizálja a Tempo szemenkénti vetőgép...

Bővebben...

Az élőflóra jelentősége

Mikrobiom: mindenhol jelen van, és szinte mindenre hatással vanA bélben élő...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK