Szárítótelepi megoldások

2017. december 12. kedd
Oláh Margó
130677

Tower Dryer – toronyszárító

TOWER DRYER / T-TOWER DRYER
 Mezőgazdasági terményszárító    A Tower Dryer szárító torony rendszerű folyamatos üzemű mezőgazdasági terményszárító berendezés. Műszaki megoldásai a legkorszerűbbek, az ipar által igazolt szárítási alapelveket alkalmazza. Alkalmas a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos magvak szárítására.A magasabb teljesítményigények kielégítésére kialakított, torony rendszerű mezőgazdasági terményszárító berendezések folyamatos üzeműek.A Tower Dryer mezőgazdasági terményszárító működési elvét tekintve folyamatos üzemű.

A rendszere torony-szárító, ami azt jelzi, hogy a szárítandó termény a gyűrűs kialakítású palástokból összeállított toronyban lefelé haladva szárad meg. A berendezés legfelso traktusában elotárolt nedves termény egyenletesen áramolva halad lefelé a
 szárítózóna szerűen helyezkedik el. Ezt mutatja be a szemléltető ábra.A szárító-berendezés szárító és hűtő zónája kettős lemezsíkon perforált rozsdamentes acél lemez, átáramlásos légáramú, közvetlen tüzeléses rendszerű szárító. A hűtozónában felszabaduló meleg közvetlenül hasznosul, ugyanis a hősugárzó egység a hűtozóna részen keresztül szívja be a levegőt. Ennek következtében energia-takarékos üzemelésű.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/tower-dryer-toronyszarito/     
Top Dry 2000 – csúcsszárító
Mezőgazdasági terményszárító    A Top Dry 2000 típusú csúcs rendszerű mezőgazdasági terményszárító berendezések alkalmasak a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos magvak szárítására.A legkülönfélébb teljesítményigények kielégítésére kialakított, csúcsszárító rendszerű mezőgazdasági terményszárító berendezések különleges sajátossága, hogy a megszárított termény azonnali tárolását is megoldja. Szárítás és tárolás egy berendezéssel.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/top-dry-2000-csucsszarito/  
Downwind – szárító
Mezőgazdasági terményszárító    A FCDL DownWind szellőzőpadozatos vastagrétegű szárító a szabad lefolyású termények technológiai tárolására szolgál. Szerkezete rögzített, felépítése 160 km/h szélsebességű szélnyomásnak is ellenáll. Az érték 3 mp-es örvényimpulzusokon alapul. A tetőt szélterhelésen felül még 97,6 kg/m² hó nyomásra is tervezték.OldalfalakAz oldalfalak panelszerűen helyezkednek el, 81,28 cm vertikális és 285,75 cm horizontális borítással. Az oldalfalak FCDL DownWind esetén 4” (101,6 mm) hullámosított kettős galván horganyzott acél lemezekből készültek. A hullámok mélysége 0,5” (12,7 mm). Szakítószilárdsága 450 MPa.OldalfalmerevítőkAz oldalfal merevítők az FCDL DownWind vastagrétegű szárító külső részén helyezkednek el. A “két panelgyűrűs” merevítők 223,5 cm vertikális borítással rendelkeznek, a páratlan panelgyűrű számú tároló / silók felső részén “egy gyűrűs” 111,76 cm merevítők találhatók. Minden oldalfal lemezen két illetve három merevítő van a tároló / siló körül elhelyezve, és merevített peremű nyitott “U” profillal rendelkeznek. A merevítők egymáshoz illesztése általában átfedéses, de nagyobb vastagságnál homloklappal illesztettek egymáshoz. A pozitív kapcsolódás érdekében minden illeszték csavarozott.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/downwind-szarito/  
Portable – modulszárító
Mobil mezőgazdasági terményszárító    A PORTABLE 1200–as szériájú, választható üzemű mezőgazdasági terményszárító berendezések alkalmasak a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos és apró magvak szárítására. Apró magvak szárítása esetén speciális perforációjú elemekkel szállítjuk.A legkülönfélébb teljesítményigények kielégítésére kialakított PORTABLE 1200-as szériájú mobil mezőgazdasági terményszárító berendezések választható funkciósak, ugyanaz a berendezés szakaszos illetve folyamatos üzemmódban is működtethető.

A GSI PORTABLE 1200-as szériájú szárítói a legújabb technológia megannyi újdonságát tartalmazzák, amelyet csak elvárhatunk egy minőségi szárító berendezéstől, és mindezt versenyképes áron. A berendezések jellemzője: kiváló műszaki tartalom és érték arány.

Ezek az egy ventilátor/hősugárzós szárítók komputerizáltak, mikroprocesszor alapú irányítással, automatikus be és kitárolás vezérléssel rendelkeznek. A Portable széria rendkívül hatékonyan és könnyen kezelhetően, a termény minőségének megóvása mellett végzi a szárítást.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/portable-modulszarito/
Competitor – mobilszárító
Mobil mezőgazdasági terményszárító    A COMPETITOR 100–as szériájú, választható üzemű mezőgazdasági terményszárító berendezések alkalmasak a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos és apró magvak szárítására. Apró magvak szárítása esetén speciális perforációjú elemekkel szállítjuk.A legkülönfélébb teljesítményigények kielégítésére kialakított Competitor 100-as szériájú mobil mezőgazdasági terményszárító berendezések választható funkciósak, ugyanaz a berendezés szakaszos illetve folyamatos üzemmódban is működtethető.
http://www.4hungar.hu/termekek/szaritok/competitor-mobilszarito/   

4 Hungar Agri-Tech Kft.         7621 Pécs, Zrínyi u. 1.             Tel:72/511-600       Fax:72/511-601
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;            http://www.4hungar.hu            

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Szálastakarmány...

Szálastakarmány betakarító-, terület karbantartó- és rakodógépekkel is várja...

Bővebben...

Változó mélységű

Változó mélységű talajművelés – AutoDepthA talajművelés során a talaj fizikai...

Bővebben...

Erdészeti berendezések...

Erdészeti berendezések a professzionális fakitermeléshezGyakorlati...

Bővebben...

Utat mutatunk

Utat mutatunkMegközelítési lehetőséget kell biztosítani a pázsiton, puha...

Bővebben...

Régi szerelem...

Régi szerelem már nálunk a Wiedemann rakodógép, hiszünk benne, hogy minden...

Bővebben...

Fejlődve és tanulva

Az Sz-Agro 2007 Kft. 2007 év elején alakult cég. A gépek telephelyét...

Bővebben...

Kiegészítő felszerelések I

Kiegészítő felszerelések I. részMert a kiegészítő felszereléseinek száma is...

Bővebben...

Maximális silózási teljesítmény

Maximális silózási teljesítmény MEX – tárcsakerekes silózókA PÖTTINGER MEX 5...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK