Tárcsakínálat hazai gyártótól

2018. március 02. péntek
Oláh Margó
124453

Az OMIKRON KFT 1990. november 22-én lett alapítva, 100% - ban magyar családi vállalkozás. Székhelye a Kecskeméttől 7 km-re lévő Hetényegyháza. Tevékenységi köre Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági gépgyártás. E hagyományt szeretné az Omikron Kft. tovább folytatni, az alábbi szlogen iránymutatásával:
MINŐSÉG + MEGBÍZHATÓSÁG + SZOLID ÁRAK = OMIKRON
A társaság talajművelő gépgyártásban elért eredményeit a termékskála folyamatos fejlesztésének, az erőteljes marketing tevékenységének és nyereség visszaforgatásának köszönhetően a mai napra egy országos és szűkebb nemzetközi (Horvátország, Szerbia, Szlovákia, Románia) hírnév elérését tette lehetővé.
Gépeink saját fejlesztésűek melyekkel 80LE-től 250LE-ig a legszélesebb igényeket ki tudjuk elégíteni, figyelembe véve a korszerű talajművelési technológia energiatakarékos, környezetkímélő elvárásait.
Bizonyos termékcsoportban az FVM Műszaki Intézet adatai alapján piacvezető a vállalkozás. Az elmúlt évek során üzemcsarnokunk alapterületét 600m²-ről 1250m²-re bővítettük. Ezen belül helyet kapott egy 360m²-es környezetkímélő elektrosztatikus porszóró technológiával rendelkező felületkezelő üzemcsarnok.
Nagykereskedelmünk országos lefedettségű kereskedő partnereink által.
Kiskereskedelmi tevékenységet telephelyünkön végezzük.
Alkatrész beszerzéseinket az Európai Unió belüli legnevesebb gyártóktól szállítjuk. (Bellota Spanyolország: tárcsalap és egyéb kapák, Gaspardo Olaszország: műtrágya adagoló)
Marketing tevékenység az interneten www.omikronkft.hu, írott sajtóban, magyarországi és nemzetközi kiállításokon (Agro+Mashexpo Budapest, Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, OMÉK) folyik.

A nehéz és középnehéz tárcsákat valamint ezek elmunkálóval is szerelt változatait a felhasználói igények szerint fejlesztettük ki.
Ezek a munkagépek 2 tárcsasorral szerelt, V elrendezésű, szintszabályzóval ellátott vontatott kapcsolású gépek. A munkamélység hidraulikusan állítható.
A feltárcsázott talaj elmunkálására (magágy készítés) a már jól bevált, erősített kivitelű, fogazott élű pálcás hengerboronát építettük be, a legkorszerűbb, többszörösen tömített Y-csapágyazással. A hengerborona talajkövető felszereltségű, illetve el van látva rugós terhelésszabályozással, amely széles határok között állítható. A hengerborona által végzett elmunkálás „vetőágy” minőségű.

A gépek automatikusan működő szintezővel és munkamélység szabályozással vannak ellátva.
A tárcsák hagyományos alkalmazási területén (tarlóhántás) kívül alkalmasak még szántáselmunkálásra, magágy készítésre, növényi szármaradványok feldarabolására és talajba keverésére, gyomirtásra, vegyszerek – műtrágyák – kemikáliák talajba keverésére, ugar feltörésére valamint szántás nélküli talaj előkészítésre.
Tárcsasorok csapágyazása készül:
•    A hagyományos ST – 740 csapágyazással.
•    A minőség, biztonság érdekében jóval kevesebb gondozási igényeknek megfelelően a tárcsasorokat igény esetén szereljük öntvényházas kúpgörgős csapágyazással, dupla szimeringgel tömített változatban is. Csapágyház kb. 70dkg zsírral töltött állapotban kerül beépítésre, amely biztosítja a csapágyak hosszú távú élettartamát.

A tárcsák fix vagy rögzített hidraulikus vonópontról állíthatók. Vonópont magasság kb. 500 mm (alsó fix vonópont), de a szintezőszerkezet lehetővé teszi az ettől való eltérést is, utánállítással.
Az automatikus szintező megfelelő beállítás esetén biztosítja az azonos munkamélységet elöl és hátul egyaránt, továbbá megtartja a gépet vízszintes helyzetben a legnagyobb mélységtől a szállítási magasságig.
OMIKRON KFT.  6044 Kecskemét – Hetényegyháza,  Hetényvezér u. 7-9.
  Tel.: +3676/509-150           Tel/Fax.: +3676/473-200       
 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;   www.omikronkft.hu  

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Minden talajtípushoz

2007 óta fő profilunk a He-Va dán cég termékeinek magyarországi nagy- és...

Bővebben...

Univerzálisan alkalmazható

Univerzálisan alkalmazható a tökéletes terepemelkedésre: A gyakorlás...

Bővebben...

A talaj életre keltése

Közösen dolgozunk a sikeres jövő érdekében.A PÖTTINGER az elmúlt években...

Bővebben...

Vízelvezetési gondokra

Vízelvezetési gondokra megoldást kínálatunk, Veneroni szivattyúk...

Bővebben...

Az ország első lombikborjai

Megszülettek az ország első „lombikborjai”, Campus Cili, Campus Csongor és...

Bővebben...

A vevők bizalmáért

Az Sz-Agro 2007 Kft. 2007 év elején alakult cég győrzámolyi központtal....

Bővebben...

A megelőzés

A megelőzés a legfontosabbA madárinfluenzát egy külső környezeti hatásoknak...

Bővebben...

A Väderstad bővíti...

A Väderstad bővíti gyárát és növeli kapacitását az új gyárközponthoz...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK