Tárcsakínálat hazai gyártótól

2018. március 02. péntek
Oláh Margó
123724

Az OMIKRON KFT 1990. november 22-én lett alapítva, 100% - ban magyar családi vállalkozás. Székhelye a Kecskeméttől 7 km-re lévő Hetényegyháza. Tevékenységi köre Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági gépgyártás. E hagyományt szeretné az Omikron Kft. tovább folytatni, az alábbi szlogen iránymutatásával:
MINŐSÉG + MEGBÍZHATÓSÁG + SZOLID ÁRAK = OMIKRON
A társaság talajművelő gépgyártásban elért eredményeit a termékskála folyamatos fejlesztésének, az erőteljes marketing tevékenységének és nyereség visszaforgatásának köszönhetően a mai napra egy országos és szűkebb nemzetközi (Horvátország, Szerbia, Szlovákia, Románia) hírnév elérését tette lehetővé.
Gépeink saját fejlesztésűek melyekkel 80LE-től 250LE-ig a legszélesebb igényeket ki tudjuk elégíteni, figyelembe véve a korszerű talajművelési technológia energiatakarékos, környezetkímélő elvárásait.
Bizonyos termékcsoportban az FVM Műszaki Intézet adatai alapján piacvezető a vállalkozás. Az elmúlt évek során üzemcsarnokunk alapterületét 600m²-ről 1250m²-re bővítettük. Ezen belül helyet kapott egy 360m²-es környezetkímélő elektrosztatikus porszóró technológiával rendelkező felületkezelő üzemcsarnok.
Nagykereskedelmünk országos lefedettségű kereskedő partnereink által.
Kiskereskedelmi tevékenységet telephelyünkön végezzük.
Alkatrész beszerzéseinket az Európai Unió belüli legnevesebb gyártóktól szállítjuk. (Bellota Spanyolország: tárcsalap és egyéb kapák, Gaspardo Olaszország: műtrágya adagoló)
Marketing tevékenység az interneten www.omikronkft.hu, írott sajtóban, magyarországi és nemzetközi kiállításokon (Agro+Mashexpo Budapest, Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, OMÉK) folyik.

A nehéz és középnehéz tárcsákat valamint ezek elmunkálóval is szerelt változatait a felhasználói igények szerint fejlesztettük ki.
Ezek a munkagépek 2 tárcsasorral szerelt, V elrendezésű, szintszabályzóval ellátott vontatott kapcsolású gépek. A munkamélység hidraulikusan állítható.
A feltárcsázott talaj elmunkálására (magágy készítés) a már jól bevált, erősített kivitelű, fogazott élű pálcás hengerboronát építettük be, a legkorszerűbb, többszörösen tömített Y-csapágyazással. A hengerborona talajkövető felszereltségű, illetve el van látva rugós terhelésszabályozással, amely széles határok között állítható. A hengerborona által végzett elmunkálás „vetőágy” minőségű.

A gépek automatikusan működő szintezővel és munkamélység szabályozással vannak ellátva.
A tárcsák hagyományos alkalmazási területén (tarlóhántás) kívül alkalmasak még szántáselmunkálásra, magágy készítésre, növényi szármaradványok feldarabolására és talajba keverésére, gyomirtásra, vegyszerek – műtrágyák – kemikáliák talajba keverésére, ugar feltörésére valamint szántás nélküli talaj előkészítésre.
Tárcsasorok csapágyazása készül:
•    A hagyományos ST – 740 csapágyazással.
•    A minőség, biztonság érdekében jóval kevesebb gondozási igényeknek megfelelően a tárcsasorokat igény esetén szereljük öntvényházas kúpgörgős csapágyazással, dupla szimeringgel tömített változatban is. Csapágyház kb. 70dkg zsírral töltött állapotban kerül beépítésre, amely biztosítja a csapágyak hosszú távú élettartamát.

A tárcsák fix vagy rögzített hidraulikus vonópontról állíthatók. Vonópont magasság kb. 500 mm (alsó fix vonópont), de a szintezőszerkezet lehetővé teszi az ettől való eltérést is, utánállítással.
Az automatikus szintező megfelelő beállítás esetén biztosítja az azonos munkamélységet elöl és hátul egyaránt, továbbá megtartja a gépet vízszintes helyzetben a legnagyobb mélységtől a szállítási magasságig.
OMIKRON KFT.  6044 Kecskemét – Hetényegyháza,  Hetényvezér u. 7-9.
  Tel.: +3676/509-150           Tel/Fax.: +3676/473-200       
 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;   www.omikronkft.hu  

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Repce vetőmag

Repce vetőmag (fajta, hibrid) kiválasztásának szempontjai A vegyszer...

Bővebben...

Gyógynövény alapú...

Jól szerepeltek a kísérletekben a Dr. Bata gyógynövény alapú...

Bővebben...

Egy gondosan összeválogatott termék

DairyPilot FlavoVital Nem egy szimpla élesztős termék, annál sokkal több...-...

Bővebben...

Újabb vetőgép...

Újabb vetőgép modellekhez érhető el a Väderstad SeedEye magszámláló rendszerA...

Bővebben...

A helyspecifikus...

A Väderstad bemutatja a helyspecifikus táblatérkép alapú talajművelést és az...

Bővebben...

Szárítótelepi megoldások

Tower Dryer – toronyszárító TOWER DRYER / T-TOWER DRYER Mezőgazdasági...

Bővebben...

Őszi munkálatok

Őszi munkálatok a földekenAz őszi időszak minden évben nagyon fontos a...

Bővebben...

Skandináv technológia...

Skandináv technológia, skandináv minőség! Az ELHO a világ számos országában...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK