Alfa-Gép Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
2242

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek legmegfelelőbb erőgépet, munkagépet, alkatrészt.

Kezdettől a gépig:
Cégünk, a békéscsabai székhelyű Alfa-Gép Kft 1996-óta van jelen a mezőgazdasági gépkereskedelem piacán.
A gépészmérnök alapító-tulajdonos a cég megalapítását megelőzően is a szakmában dolgozott: az Alfa-Gép Kft.-t több mint egy évtizedes műszaki vezetői tapasztalattal alapította meg.
Cégünk kezdetektől fogva a mezőgazdasági erő-és munkagépek széles termékpalettájával igyekszik ügyfelei igényeire optimális megoldást kínálni.    Az általunk forgalmazott szántóföldi növénytermesztés, állattartás, erdészet és kommunális feladatok ellátására kifejlesztett gépek széles termékportfóliója mögött hazai és nemzetközi gépgyártók állnak, melyhez évtizedes partnerkapcsolat fűzi az Alfa-Gép Kft.-t. Számos márkának (Güttler, Sfoggia, Fliegl, HE-VA) régiós képviselői vagyunk.
 Ha kertészeti gép, akkor Alfa-Gép!
Egyedi profilunk a kertészeti gépek forgalmazása. Cégünk közel két évtizede a kertészeti gépek speciálistája a magyar piacon. Az Alfa-Gép Kft. elsők között jelent meg a 90-es évek közepén a magyar kertészeti géppiacon és járult hozzá a kertészetekben alkalmazott addigi kézi művelésből a gépi technológiára való átálláshoz, és biztosított ehhez megfelelő talaj előkészítő, ágyáskészítő, vető és palántázó, valamint betakarító gépeket. Az olasz Fedele gépgyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazójaként egyedi kertészeti gépkínálattal rendelkezik az Alfa-Gép Kft. Az új piaci elvárásoknak megfelelően 2011-ben az Alfa-Gép Kft. termékpalettája a világ élvonalában járó spanyol J.J.Broch gépgyártó fokhagymatermesztésre kifejlesztett termékeivel bővült. A J.J.Broch cég kizárólagos magyarországi és régiós képviselőjeként a fokhagymatermesztéshez a teljes technológia gépsort kínáljuk: a vetéstől a betakarításon át a fokhagyma élelmiszeripari feldolgozásáig.
A hagymagépsor újabb kiegészítéseként 2013-ban kertészeti gépkínálatunkban megjelentek a masszív, holland gyártmányú Holaras vöröshagyma-betakarító gépek.
Cégünk telephelyét folyamatosan fejlesztettük a megalakulás óta az évről évre bővülő termékkínálattal összhangban: új iroda és raktárcsarnok épület beruházásokat valósítottunk meg, valamint 2011-ben külön telephelyet nyitottunk a használt mezőgazdasági gépeknek.  
A cég kínálata már elérhető romániai ügyfelek számára is, romániai cégünk, az Alfa-Agromech Srl. segít megtalálni az elvárásoknak megfelelő terméket.
Jövőképünk:
Az elmúlt 21 év során az Alfa-Gép Kft. olyan termékeket emelt a kínálatába, amelyek a cég folyamatos fejlődését segítették, szakterületünk kiszélesítését tették lehetővé és amellyel partnereink elégedettségét sikerült kivívnunk.
Célunk, hogy hosszú távú partnerei legyünk ügyfeleinknek mezőgazdasági gépberuházásuk terén és az általunk kínált gépekkel és nyújtott szolgáltatással a legmagasabb színvonalú megoldást nyújtsunk partnereink egyedi igényeire.
Az ügyfélközpontú kapcsolatokat, a szakmaiságot és a megújuló piaci igények követését helyezzük minden tevékenységük középpontjába.
Sikereinket együtt, csapatban érjük el, és büszkék vagyunk arra, hogy valamennyi munkatársunkkal hosszú ideje együtt dolgozunk cégünk és munkafolyamataink fejlesztésén azért, hogy a legjobbak legyünk iparágunkban, beszállítói és ügyfélkapcsolatainkban.
 Díjaink:
Az Alfa-Gép Kft. évről évre részt vesz a szakma legnagyobb országos és régiós gépkiállításain. A szakmai kiállításokon számos bemutatott termékünk részesült termékdíjban, így 2012-ben az általunk a magyar piacra bevezetett spanyol J.J.Broch fokhagymavető gép.
Cégünk ügyvezetője, Szabó István eddigi pályafutásának legnagyobb elismeréseként 2013-ban az Év vállalkozója díjat kapta meg. A megtisztelő elismerés megerősít minket abban, hogy az eddigi munka, elért eredmény értéket teremt, amelynek fenntartása és növelése elengedhetetlen célja a vállalkozásnak.  
Üdvözlettel:        Alfa-Gép Kft.          Megoldásokkal az Ön sikeréért!

Hungary 5600 Békéscsaba Szarvasi út 84.  Tel.: 0036-66-447-909    Fax: 0036-66-449-434
http://www.alfa-gep.hu          Facebook: https://www.facebook.com/Alfagep

 

 

HORTECH H RAPID SL zöldség betakarítógép
Önjáró gép zöldségek betakarításához.  
  HORTECH H RAPID SR zöldség betakarítógép
Ipari termeléshez gyártott betakarítógép. 
  JJBroch fokhagyma betakarító gép (kévéző) - Betakarító gép 2
A JJBROCH betakarítógép kiszedi a fokhagymát a földből, a föld egy részét eltávolítva, meghagyja a szárat, hogy később jobban lehessen tárolni, valamint csokorban szedi a fokhagymákat, megkönnyítve ezáltal a betakarítást.  
  JJBroch fokhagyma betakarító gép (szárvágó) - Betakarító gép
A JJBROCH vágó típusú betakarítógépek, kiszedik a fokhagymát a földből, eltávolítva a föld egy részét, és levágják a szárat, majd a fokhagymafejeket különböző méretű zsákokba vagy ládákba gyűjtik.  
  NAS napraforgó betakarító adapter - NAS napraforgó betakarító adapter
A NAS napraforgó betakarító adapterek a teljesérésű napraforgó betakarítására szolgálnak. Típusok: Fix vázzal 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 és 16 soros kivitelben, 50, 55, 60, 70 és 76,2 cm-es sortávval. Parcellakombájnokhoz 2 és 3 soros kivitelben 70 és 76,2 cm-es sortávolsággal gyártjuk. A soronként elhelyezett füleslánc ütődés nélkül húzza a napraforgószárakat a csillagkéses vágószerkezethez. A sorok közötti rezgő maggyűjtő tálcákon a termény nem tud felhalmozódni, ezért a mag veszteség nélkül jut el az összehordó csigához és a ferdefelhordóhoz. A mozgó terelőorrok a lehajló vagy megdőlt szárakat is felemelik, így a termés ezekről is betakarítható. 
  NAS OPTICORN kukorica betakarító adapterek - NAS OPTICORN kukorica betakarító adapterek
Jelenleg 4, 5, 6, 8 és 12 soros változatban, szárzúzóval szerelten készül. A váz univerzális, bármely típusú kombájnra adaptálható. 
  PSM CS típusú napraforgó betakarító adapterek - PSM CS típusú napraforgó betakarító adapterek
A PSM CS típusú napraforgó betakarító adapterek a teljes érésű napraforgó betakarítására szolgálnak. Bármilyen típusú kombájnra megrendelhetők. 
  PSM típusú napraforgó betakarító adapterek - PSM típusú napraforgó betakarító adapterek
A PSM  típusú napraforgó betakarító adapterek a teljes érésű napraforgó betakarítására szolgálnak. Bármilyen típusú kombájnra megrendelhetők. 
  SFRA gyümölcsbetakarító - SFRA gyümölcsbetakarító

 Ez az önjáró betakarítógép két részből áll, egy rázó és egy gyűjtő egységből. A rázógép egy rázófejjel van felszerelve, és arra szolgál, hogy rövididejű rázólökésekkel a gyümölcsöt a fáról lerázza.  
  ZAFFRANI szárzúzós napraforgó betakarító adapterek - ZAFFRANI szárzúzós napraforgó betakarító adapterek 
A betakarítás hasonlóan történik, mint a szárzúzó nélküli változatnál, valamint a kombájn sebességét sem kell csökkenteni. A gép haladható a sorral megegyezően és/vagy kereszt irányban is. Nincs szükség hozzáadott munkára, minden szár levágásra kerül, ezáltal nő a gép gazdaságossága pénzben és időben.  
  JJBROCH KÉVÉZŐS BETAKARÍTÓ GÉP 
 Videógaléria
Tekintse meg az általunk forgalmazott gépekről készült videófelvételeket. A lenti, bal oldali menüből választhatja ki a kívánt terméket. Talajművelők Gréderek Vetőgépek Zöldség-gyümölcstermesztés gépei Fokhagymatermesztés gépei Betakarító gépek  Permetezők  YOUTUBE:  https://www.youtube.com/channel/UCn39oYfD3yCdh61K9tnUzxA 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Linamar Hungary Zrt. OROS

A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek...

Bővebben...

General-Agri Hungary Kft.

INNOVATÍV BETAKARÍTÁSI MEGOLDÁSOK A CAPELLO KOMBÁJN ADAPTEREIVELKIZÁRÓLAGOS...

Bővebben...

Optigép Kft.

OptiCorn Premium kukorica-betakarító adaptercsalád Az Optigép Kft....

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

Selector Export-Import Kft.

Páratlan sokoldalúság Minden kukoricamező más és más. A feltételek és...

Bővebben...

BARGAM V-TRACK Szőlőkombájn

BARGAM V-TRACK SZŐLŐÜLTETVÉNYES MUNKAGÉPV-TRACK_TRS30BARGAM V-TRACK TRS30 Az...

Bővebben...

Magtár Kft.

Holmer T3 » A legismertebb cukorrépa betakarító önjáró technika...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK