Väderstad Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
2385

Talajművelő- és vetőgépek Svédország elsőszámú gyártójától a környzetkímélő és energiatakarékos gazdálkodás jegyében.

 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.       Tel:22/709-000      Fax:22/709-023
                           E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                    www.vaderstad.com
A  svéd Väderstad-Verken AB mezőgépgyár magyar leányvállalataként (100%-ban saját tulajdonú kft.-jeként) 1998-ban jött létre. Ma a Väderstad gyártmányú munkagépek értékesítését és szervizelését Gárdony központtal, az országot öt értékesítési körzetre osztva végezzük. Kereskedői hálózat nélkül, közvetlen a termelők felé értékesítjük gépeinket, szolgáltásainkat. Legfőbb célkitűzésünk, hogy technológiai ajánlásainkon keresztül megoldást kínáljunk számos, a mindennapi gyakorlatban előforduló problémára, úgymint:
a helytelen talajművelés miatt leromlott talajszerkezet-talajállapot hibák, csökkenő szervesanyagtartalom a talajban, renyhe talajélet, a talaj nedvességtartalmának elvesztése, valamint a talajművelés és vetés magas idő- és energiaigénye.
A Väderstad által használt sajátos szerszámkiképzés, gépépítés, gépkapcsolás lehetővé teszi, hogy talajainkat kevesebb menetszámban műveljük, ezáltal lényegesen csökkentsük a talajművelés és a vetés energiaigényét. Gépeink kiválóan adaptálhatók a legkülönfélébb talajművelési- és vetési irányzatokhoz, a szántásra épülő hagyományos, valamint a minimum művelés különböző válfajain keresztül egészen a direktvetésig megfelelő alternatívát ajánlunk. Minden munkagépünknek alapeleme a bolygatott felszín zárása, így technológiánk nedvességmegőrző. Valljuk azt, hogy a gabonaágazat hektáronkénti nyereségének biztos forrása a művelési költségek csökkentése. Technológiánk közép-, hosszú távú alkalmazásával a talajokban minőségi javulás következhet be, hiszen a kevésbé bolygatott talajokban csökken a szervesanyag- és a nedvességveszteség.
Igazi specialistaként, csakis a legjobb minőségű anyagból, igen sok kézi munkaerő felhasználásával gyártjuk gépeinket, mely a hosszú élettartam és a kis szervizigény letéteményese. Számos levédett találmány, „felhasználó barát” megoldás teszi egyedivé és igen kedveltté termékeinket.
Az országban kiváló referencia hálózattal működnek talajművelő és vetőgépeink, hiszen mára több mint 650 Väderstad munkagép dolgozik a magyar földeken.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Metripond Plus Kft.

Asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari és hídmérlegek. Zsákoló big-bag...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek...

Bővebben...

RM Hajdú Hungary Kft.

Mezőgazdasági gépek kereskedelme, dohánytermesztés gépeinek forgalmazása,...

Bővebben...

Farmcenter Kft.

A SIKERES PERMETEZÉS KULCSA.

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

He-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt...

Bővebben...

Hunduna S.R.O

Gépek kereskedelme különféle területekre. Parkkészítés és fenntartáshoz, utak...

Bővebben...

Väderstad Kft.

Talajművelő- és vetőgépek Svédország elsőszámú gyártójától a környzetkímélő...

Bővebben...

Deraland Kft.

Innovatív, üzemtakarékos kiegészítő berendezések a DERALAND KFT.-től majdnem...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK