Hogy mit csinálnak télen a talajbaktériumok?

2019. január 10. csütörtök
Oláh Margó
238

Hogy mit csinálnak télen a talajbaktériumok? Nyugalmi állapotba kerülnek, de nem pusztulnak el. Sőt, „csökkentett üzem módban” még dolgoznak is! Erre kiváló bizonyíték a 2008-ban, hideghajtatásban végzett kísérletünk. A Mikro-Vitalt február végén fagyban juttattuk ki, a káposzta betakarítása pedig áprilisban történt. A kezelt területen erősebb, egyöntetűbb állomány alakult ki, a termés mennyisége szignifikánsan több lett.
Olvassa el eredményeinket bemutató bejegyzéseinket: http://www.mikro-vital.hu/kiserletek-eredmenyek/

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Vegyszerek helyett mikrobák

Vegyszerek helyett mikrobák: hogyan keltsük új életre a termőföldeket?Valóban...

Bővebben...

Távérzékelés az AgroFIELD programban

Távérzékelés az AgroFIELD ProgrambanA helyspecifikus gazdálkodás gyakorlatában...

Bővebben...

Alacsonyabb talajnyomás nagyobb hozam

Gumihevederes járószerkezetek – ZUIDBERG TRACKS Az alcsonyabb talajnyomás...

Bővebben...

Tápanyaggazdálkodás

Az Agrofil-SzMI Kft. 2000-ben kezdte meg tevékenységét 2 fős családi...

Bővebben...

Nem tömegtermék

Az AgroFIELD programot nem tömegterméknek terveztük – AgroFIELD 4.0Az...

Bővebben...

Ultra sekély talajműveléshez

A CrossCutter Disc az ultra sekély talajművelést szolgáljaA CrossCutter Disc...

Bővebben...

Savanyú vagy lúgos

A BioFil Mikrobiológiai, Géntechnológiai és Biokémiai Kft.-t 1999. évben...

Bővebben...

Minimum-művelés

Minimum-művelés A szántás nélküli technológiát csökkentett menetszámú...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK