Hogy mit csinálnak télen a talajbaktériumok?

2019. január 10. csütörtök
Oláh Margó
2129

Hogy mit csinálnak télen a talajbaktériumok? Nyugalmi állapotba kerülnek, de nem pusztulnak el. Sőt, „csökkentett üzem módban” még dolgoznak is! Erre kiváló bizonyíték a 2008-ban, hideghajtatásban végzett kísérletünk. A Mikro-Vitalt február végén fagyban juttattuk ki, a káposzta betakarítása pedig áprilisban történt. A kezelt területen erősebb, egyöntetűbb állomány alakult ki, a termés mennyisége szignifikánsan több lett.
Olvassa el eredményeinket bemutató bejegyzéseinket: http://www.mikro-vital.hu/kiserletek-eredmenyek/

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Nem tömegtermék

Az AgroFIELD programot nem tömegterméknek terveztük – AgroFIELD 4.0Az...

Bővebben...

Víztakarékos talajművelés

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar...

Bővebben...

Trágyalé kivitele és bedolgozása

Trágyalé kivitele és bedolgozásaFOX 300 D / 350 D / FOX 400...

Bővebben...

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság Agrofil módraA fenntarthatóság fogalmát sokan és sokféleképpen...

Bővebben...

Segít, vagy elvesz...

Segít, vagy elvesz a precíziós gazdálkodás?A precíziós gazdálkodás előnyei...

Bővebben...

Talajmintavétel

Talajmintavétel és tápanyag-utánpótlási szaktanácsadásMódszerünkkel arra adunk...

Bővebben...

A jövő agronómiája

AgroFIELD Akadémia Konferencia – A jövő agronómiája, az agronómia...

Bővebben...

Talajvédelmi terv készítése

Talajvédelmi terv készítéseA termőföld védelméről szóló 2007. évi CXXIX....

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK