Szimbiotikus gél naposcsibék számára

2020. május 15. péntek
Oláh Margó
89852

A BIOMIN bemutatja a PoultryStar® Hatchery szinbiotikus gél cseppet naposcsibék számára
A“A napos csibe minősége nagy jelentőségű a baromfiágazatban,” mondta a BIOMIN termékmenedzsere, Luis Valenzuela. “A PoultryStar® Hatchery-vel megalkottuk a már létező, sikeres termékcsalád, a PoultryStar® gél cseppes verzióját, ami már az első naptól támogatja az emésztőrendszer egészséges fejlődését”, mondta.
A PoultryStar® Hatchery-ben homogén gél cseppeket használnak, hogy biztosítsák a gondosan kiválogatott probiotikus törzsek és a prebiotikum közötti szinergista hatást, amely szelektíven támogatja a hasznos baktériumokat, íamelyek elengedhetetlenek a baromfi egészséges bélrendszeréhez.
Vízoldékony gél cseppek
Az olyan probiotikumokat tartalmazó termékek, amiket víz segítségével, spray formában juttatnak az állatra, benedvesíthetik a kikelt madarak tollazatát, amivel egy szükségtelen stressznek teszik ki őket. A PoultryStar® Hatchery gél applikációja során a csibék néhány másodperc leforgása alatt, ösztönösen egymásról lecsipegetik a terméket, így az gyorsan bekerül az emésztőrendszerükbe.
“Már egyetlen nap különbséget jelenthet abban, hogy mely baktériumok fognak a bélben először kolonizálódni”, állítja Valenzuela úr. “A PoultryStar® Hatchery minimalizálja a vakcinázást követő stresszt, segíti a korai takarmányfelvételt, és támogatja a bél mielőbbi betelepülését a hasznos baktériumokkal.”
Teljes eszköztár
A PoultryStar® Hatchery a legújabban kifejlesztett PoultryStar® termék, beleértve a takarmányba keverhető és az ivóvizben adagolható termékeket.
“A PoultryStar® termék keltetőben való alkalmazásával, majd azt követően folytatva a PoultryStar® alkalmazását takarmányba vagy ivóvízbe keverve, bizonyíthatóan nő az állatok életképessége, valamint az első héten mért testtömege”, mondja Valenzuela Úr.
A teljes PoultryStar® program használatával, bizonyítottan jobb teljesítménymutatók érhetők el, ami a kontroll takarmányhoz képest magasabb testtömeg elérésében, csökkent veszteségekben, az állomány egyöntetűbb testtömegében és jobb takarmányértékesítő képességben nyilvánul meg.
PoultryStar®
Egészséges bél, erős csirke!
A PoultryStar® jól meghatározott, több törzsből összeállított szimbiotikus hatású termék, amely gondosan válogatott probiotikus mikroorganizmusok és prebiotikus frukto-oligoszacharidok kombinált hatása révén járul hozzá az előnyös bél-mikroflóra kialakulásához.
Mik a fő előnyei?
-
Az előnyös bél mikroflóra gyors kialakítása
- Antibiotikum utáni alkalmazással újrateremti a kiegyensúlyozott bél mikroflórát
- Csökkenti a kórokozó baktériumok számát a bélben
- Csökkenti a nedves alom és a szennyezett végbélnyílás előfordulását
- Növeli a testtömeg-gyarapodást
- Javítja a takarmány-hasznosulást
- Csökkenti az elhullást
- Nincs káros mellékhatás, nincs élelmezés-egészségügyi várakozási idő
A tudomány a PoultryStar® mögött - Hatásmechanizmus
A BIOMIN által szabadalmaztatott probiotikus törzseket alaposan megvizsgáltuk és egészséges madarak beleiből izoláltuk, a kiváló gazdához alkalmazkodás és a baromfinál való leghatékonyabb alkalmazás érdekében. A törzseket kifejezetten az egészséges bél mikroba-populációt fenntartó képességük szerint válogattuk, kihívást jelentő környezeti feltételek között, és demonstráltuk a legnagyobb hatékonyságot a patogén baktériumok kompetitív kizárásában.
Laboratóriumainkban teszteltük a prebiotikus fruktooligoszacharidok (FOS) hatékonyságát a vastagbélben lévő hasznos mikroflóra szelektív növekedésére és aktivitására, ezzel támogatva a gazdaállat egészségét.

Alkalmazás
Alkalmazás vízben: PoultryStar® sol
A PoultryStar® oldatot az ivóvízben alkalmazzuk, és különböző baromfitartó rendszerekben, eltérő környezetben is felhasználható. Alkalmazása rugalmas, és a termelési ciklus kritikus, stresszes időszakaiban javasolt.
Alkalmazás takarmányban: PoultryStar® me
A PoultryStar® me a termék mikrokapszulázott formája a takarmányban való alkalmazáshoz, mely lehetővé teszi, hogy a termék ellenálljon a pelletált takarmány előállításánál használt magas hőmérsékletnek.
https://www.dsm.com/anh/home.html

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Kicsi a bors, de erős!

"Kicsi a bors, de erős"- tartja a mondás. Igaz ez a GIANT Tendojára is....

Bővebben...

Tarlóhántástól magágykészítésig

Az Omikron Kft. által gyártott Gruberek alkalmasak tarlóhántásra, illetve 30...

Bővebben...

Az ország első lombikborjai

Megszülettek az ország első „lombikborjai”, Campus Cili, Campus Csongor és...

Bővebben...

Merjünk álmodni...

Merjünk álmodni és akarjunk is nagyot alkotni!Interjú Pásztor Attilával, a...

Bővebben...

A trágyalé kivitele és bedolgozása

Trágyalé kivitele és bedolgozásaFOX 300 D / 350 D / FOX 400...

Bővebben...

A Väderstad 550...

A Väderstad 550 millió euró forgalmat ért elA Väderstad, a világ egyik vezető...

Bővebben...

Egy Pöttinger vetőgép

A talaj előkészítéseA PÖTTINGER forgóboronák előnye a kiváló porhanyítás és...

Bővebben...

Trioliet etetőrendszerek

Trioliet etetőkocsik és etetőrendszerek széles választékban az Inter-Mix Kft....

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK