Szimbiotikus gél naposcsibék számára

2020. május 15. péntek
Oláh Margó
89881

A BIOMIN bemutatja a PoultryStar® Hatchery szinbiotikus gél cseppet naposcsibék számára
A“A napos csibe minősége nagy jelentőségű a baromfiágazatban,” mondta a BIOMIN termékmenedzsere, Luis Valenzuela. “A PoultryStar® Hatchery-vel megalkottuk a már létező, sikeres termékcsalád, a PoultryStar® gél cseppes verzióját, ami már az első naptól támogatja az emésztőrendszer egészséges fejlődését”, mondta.
A PoultryStar® Hatchery-ben homogén gél cseppeket használnak, hogy biztosítsák a gondosan kiválogatott probiotikus törzsek és a prebiotikum közötti szinergista hatást, amely szelektíven támogatja a hasznos baktériumokat, íamelyek elengedhetetlenek a baromfi egészséges bélrendszeréhez.
Vízoldékony gél cseppek
Az olyan probiotikumokat tartalmazó termékek, amiket víz segítségével, spray formában juttatnak az állatra, benedvesíthetik a kikelt madarak tollazatát, amivel egy szükségtelen stressznek teszik ki őket. A PoultryStar® Hatchery gél applikációja során a csibék néhány másodperc leforgása alatt, ösztönösen egymásról lecsipegetik a terméket, így az gyorsan bekerül az emésztőrendszerükbe.
“Már egyetlen nap különbséget jelenthet abban, hogy mely baktériumok fognak a bélben először kolonizálódni”, állítja Valenzuela úr. “A PoultryStar® Hatchery minimalizálja a vakcinázást követő stresszt, segíti a korai takarmányfelvételt, és támogatja a bél mielőbbi betelepülését a hasznos baktériumokkal.”
Teljes eszköztár
A PoultryStar® Hatchery a legújabban kifejlesztett PoultryStar® termék, beleértve a takarmányba keverhető és az ivóvizben adagolható termékeket.
“A PoultryStar® termék keltetőben való alkalmazásával, majd azt követően folytatva a PoultryStar® alkalmazását takarmányba vagy ivóvízbe keverve, bizonyíthatóan nő az állatok életképessége, valamint az első héten mért testtömege”, mondja Valenzuela Úr.
A teljes PoultryStar® program használatával, bizonyítottan jobb teljesítménymutatók érhetők el, ami a kontroll takarmányhoz képest magasabb testtömeg elérésében, csökkent veszteségekben, az állomány egyöntetűbb testtömegében és jobb takarmányértékesítő képességben nyilvánul meg.
PoultryStar®
Egészséges bél, erős csirke!
A PoultryStar® jól meghatározott, több törzsből összeállított szimbiotikus hatású termék, amely gondosan válogatott probiotikus mikroorganizmusok és prebiotikus frukto-oligoszacharidok kombinált hatása révén járul hozzá az előnyös bél-mikroflóra kialakulásához.
Mik a fő előnyei?
-
Az előnyös bél mikroflóra gyors kialakítása
- Antibiotikum utáni alkalmazással újrateremti a kiegyensúlyozott bél mikroflórát
- Csökkenti a kórokozó baktériumok számát a bélben
- Csökkenti a nedves alom és a szennyezett végbélnyílás előfordulását
- Növeli a testtömeg-gyarapodást
- Javítja a takarmány-hasznosulást
- Csökkenti az elhullást
- Nincs káros mellékhatás, nincs élelmezés-egészségügyi várakozási idő
A tudomány a PoultryStar® mögött - Hatásmechanizmus
A BIOMIN által szabadalmaztatott probiotikus törzseket alaposan megvizsgáltuk és egészséges madarak beleiből izoláltuk, a kiváló gazdához alkalmazkodás és a baromfinál való leghatékonyabb alkalmazás érdekében. A törzseket kifejezetten az egészséges bél mikroba-populációt fenntartó képességük szerint válogattuk, kihívást jelentő környezeti feltételek között, és demonstráltuk a legnagyobb hatékonyságot a patogén baktériumok kompetitív kizárásában.
Laboratóriumainkban teszteltük a prebiotikus fruktooligoszacharidok (FOS) hatékonyságát a vastagbélben lévő hasznos mikroflóra szelektív növekedésére és aktivitására, ezzel támogatva a gazdaállat egészségét.

Alkalmazás
Alkalmazás vízben: PoultryStar® sol
A PoultryStar® oldatot az ivóvízben alkalmazzuk, és különböző baromfitartó rendszerekben, eltérő környezetben is felhasználható. Alkalmazása rugalmas, és a termelési ciklus kritikus, stresszes időszakaiban javasolt.
Alkalmazás takarmányban: PoultryStar® me
A PoultryStar® me a termék mikrokapszulázott formája a takarmányban való alkalmazáshoz, mely lehetővé teszi, hogy a termék ellenálljon a pelletált takarmány előállításánál használt magas hőmérsékletnek.
https://www.dsm.com/anh/home.html

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Mire figyelj...

Mire figyelj, amikor tárolósátrat vásárolsz?Amikor tárolósátor vásárlására...

Bővebben...

Kiegészítő felszerelések I

Kiegészítő felszerelések I. részMert a kiegészítő felszereléseinek száma is...

Bővebben...

Gyógynövény alapú...

Jól szerepeltek a kísérletekben a Dr. Bata gyógynövény alapú...

Bővebben...

Hatékony és professzionális

ELHO SC Pro rézsűzúzókSC 420/460 Pro rézsűzúzókHatékony,professzionális...

Bővebben...

Van rá megoldásunk.

Rendképzés és bálázás egy menetben? Van rá megoldásunk.V-Twin 600 kosaras...

Bővebben...

Széna- és szalmatárolásra!

Gravetti megoldás széna- és szalmatárolásra! A legdrágább takarmány az, ami...

Bővebben...

FAE gyárlátogatás

A Hunduna csapata és leendő ügyfelei 2023 novemberében Fondóba utaztak hogy...

Bővebben...

E-services elnyerte

A Väderstad TopDown az E-services rendszerrel elnyerte a Farm Machine 2024...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK