Fúró-, vágó- és...

2023. január 31. kedd
Oláh Margó
19143

Fúró-, vágó- és csiszolóanyagok a tökéletes eredmény érdekében

Professzionális anyagmegmunkáláshoz készült szerszámok
A fa, kő, fém vagy műanyagok fúrása, vágása, csiszolása vagy marása a professzionális műhelyekben a mindennapos munka része. A megbízható szerszámok, kiváló minőségű fogyóeszközök és tartozékok kiemelten fontosak a jó és eredményes munkához.
Ebben a cikkben elismert gyártók különböző anyagokhoz készített professzionális szerszámait mutatjuk be.
Alpen
Az osztrák Alpen cég saját gyártású fúró- és marószerszámokat forgalmaz, és a fém-, kő- és fafúrók első számú gyártója. Kiváló minőségű termékeit kimagasló vágási tulajdonságok, nagy terhelhetőség és hosszú élettartam jellemzi.
A PRILLINGER számos anyaghoz, például fémhez, fához, kőhöz, betonhoz, üveghez és kerámiához is kínál Alpen fúrószárakat és marófúrókat.
Hikoki
A 2018-ig Hitachi márkanéven működő és a szakemberek körében megbízhatóságával hírnevet szerzett Hikoki a legmagasabb minőségű elektromos szerszámokat gyártja.
A Hikoki vágószerszámok a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően különösen megbízhatóak és tartósak. A magas széntartalmú acél (HCS) a puhább anyagokhoz, fához, forgácslaphoz vagy műanyaghoz ideális, ezt használják például a hosszú élettartamú szúrófűrészlapokban. A gyorsacél (HSS) a keményebb anyagok, például fémek vágásához alkalmas.
A hátoldalon tépőzáras rögzítéssel ellátott csiszolókorongok gyorsan cserélhetők, és különböző szemcseméretekben kaphatók. További előnyük a szilárd és tartós felület, és a por elszívását megkönnyítő furatok.
Lenox
Az 1915-ben alapított Lenox Tools mára a világ egyik vezető vágószerszámgyártójává vált. A társaság jelenleg mintegy 600 főt foglalkoztat, és világszerte több mint 70 országba exportál, többek közt ipari fűrészlapokat, kéziszerszámokat és elektromos szerszámokhoz való tartozékokat. A folyamatos termékkutatásnak és termékfejlesztésnek köszönhetően a Lenox a legmagasabb szintű precizitást, tartósságot és innovációt képviseli.
A PRILLINGER kiváló minőségű bimetál körkivágókat (lyukfűrészeket) és tartozékaikat is forgalmazza. A körkivágók modern fogazása és nagy falvastagsága biztosítja a hosszabb élettartamot és a terhelhetőséget. Így a legkülönfélébb anyagok, például fém, fa, műanyag vagy üvegszál megmunkálása sem okoz gondot.
Lukas
A németországi Lukas-Erzett már több mint 70 éve gyárt kiváló minőségű csiszoló- és vágószerszámokat. A termékkínálat gerincét a professzionális alkalmazásokhoz használt csiszolóanyagok, maró- és vágószerszámok, illetve gyémánt szerszámok adják.
A kiváló minőségű alapanyagok használata biztosítja az eszközök hosszú élettartamát és a megbízhatóan jó megmunkálási eredményt. Az olyan innovatív megoldások, mint a szabadalmaztatott gyorskioldók vagy a megmunkálandó tárgyat jól láthatóvá tevő furatok használata miatt a Lukas termékek kedveltek a professzionális műhelyekben.
A PRILLINGER a Lukas termékek széles választékát forgalmazza.
Elérhetőség: Prillinger Hungária Kft. 2100 Gödöllő, pattantyús Á. krt. 2.
Telefon: 06 28 516 653 https://www.prillinger.at/hu/
https://www.prillinger.at/hu/tudnivalok/furo-vago-es-csiszoloanyagok-a-tokeletes-eredmeny-erdekeben 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Egyszerű és hatékony

Egyszerű és hatékony biológiai védelemA téli időszakban az álló kultúrákban...

Bővebben...

A gazdálkodás jövője

AZ ÚJ  Q   S O R O Z AT A GAZDÁLKODÁS JÖVŐJEWORK SMARTER. NOT...

Bővebben...

Nálunk van a megoldás!

Ön is egy vagyont költ évente a köves talaj miatt meghibásodott gépek...

Bővebben...

Skandináv technológia...

Skandináv technológia, skandináv minőség! Az ELHO a világ számos országában...

Bővebben...

Lovaskocsit adtak...

Lovaskocsit adtak az Alfa-Gép ajtónálló Hoffer traktorjáértIdén augusztus...

Bővebben...

Univerzálisan alkalmazható

Univerzálisan alkalmazható a tökéletes terepemelkedésre: A gyakorlás...

Bővebben...

Minőségi lazítók az Omikrontól!

Az OMIKRON KFT 1990. november 22-én lett alapítva, 100% - ban magyar családi...

Bővebben...

Borjak téli takarmányozása

Borjak téli takarmányozása és menedzsmentjeDr. T. Turner, Josera CalfCareA...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK