Extract, új termék

2023. szeptember 12. kedd
Oláh Margó
10131

Extract, új termék a Väderstad termékportfóliójában
A Väderstad, a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgépgyártó vállalata egy új sorközművelő kultivátor termékcsaládot dob piacra, melynek neve: Extract. Az új termékcsalád a Väderstad talajművelőgép termékportfóliójának része lesz, és 2024 nyarától a Väderstad márkanév alatt kerül forgalomba.
Ez év februárjában a Väderstad bejelentette, hogy felvásárolta a sorközművelő kultivátorok teljes termékskáláját a dán Thyregod cégtől. Az akvizíció magában foglalta a dán cég sorközművelő kultivátor termékeivel kapcsolatos összes szellemi tulajdonjogot.
A sorközművelő kultivátorok új termékcsaládja az Extract nevet kapta, és a Väderstad hagyományos piros, sárga és fekete színeit kapja meg. Kezdetben két modell kerül forgalomba: a vontatott Extract L 16-48 és a függesztett Extract V 8-36. Modelltől függően az Extract L és Extract V is elérhető lesz 225, 250, 450, 500 és 750 mm-es sortávolsággal.

– Az Extract sorközművelő kultivátorcsalád tökéletesen illeszkedik a Tempo szemenkénti vetőgépek jelenlegi portfóliójához, a bevezetés előtt álló Proceed koncepción alapuló új vetőgépekhez és a jövőbeni fenntartható és hatékony gazdálkodáshoz. Ez is egy új termékszegmens számunkra a Väderstadnál, és nagy potenciált látunk a piacon, mondja Mattias Hovnert, a Väderstad értékesítési és marketing alelnöke.
Az egyes vegyszerekre vonatkozó szabályozások bizonytalansága miatt a piacon egyre növekvő kereslet van olyan munkagépre, amely képes elvégezni a mechanikai gyomirtási feladatokat a növénysorok között. A Väderstad Extract magas fővázzal és szabadalmaztatott megoldással rendelkezik a kocsik kiemelésére - ez egyrészt megelőzi a növények sérülését, másrészt hosszabb ideig teszi lehetővé nagyobb növénymagasság mellett is a sorközművelést. Az Extract L vázrendszere egyedülálló megoldással bír, amely két vázat foglal egy fővázba – ami növeli a hatékonyságot és menetszámot takarít meg a gazdálkodónak.
– Ha megkérdezzük a Tempo vetőgépet használó gazdálkodókat és a jövőbe tekintünk, azt látjuk, hogy elmozdulunk a mechanikus lehetőségek felé a gyomirtás területén. A Väderstad immár teljes megoldást kínál a gazdálkodóknak, az Extract tökéletesen illeszkedik Tempo vetőgéphez, és a Proceed koncepcióhoz is, mondja Wolfram Hastolz, a Väderstad talajművelőgép termékmenedzsment igazgatója.
2024 nyarától az Extract sorközművelő kultivátorok bekerülnek a Väderstad mezőgazdasági gépek széles kínálatába, teljes egészében a Väderstad színeiben. A bevezetés az Extract V 8-36 modellel kezdődik, és a tervek szerint az Extract L 16-48 fogja követni.
Väderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1. Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

A Väderstad első műhelye

Rune Stark, a Väderstad alapítója Rune Stark és felesége, Siw 1962-ben hozták...

Bővebben...

Regisztrálja használt...

Használt Väderstad munkagépet vásárolt? Nagyszerű! Ha regisztrálja...

Bővebben...

Az idő pénz is

FIGYELEM VÁROS GONDNOKSÁGOK,KERTÉPÍTŐK, SPORTPÁLYA KARBANTARTÓK AZ IDŐ PÉNZ...

Bővebben...

Díjat nyertek

Bemutatjuk A 2024. évi AGROmashEXPO Termékfejlesztési díjak nyerteseitHazai...

Bővebben...

Piros hetes...

Piros hetes, ami mindent visz, vagyis "ELHO" a zúzók gladiátoraiAmikor valóban...

Bővebben...

Szedd könnyedén!

              Gyümölcsök...

Bővebben...

Tarlóhántástól az alapművelésig

Tarlóhántástól az alapművelésigErő és sokoldalúságAz Opus 400-700 szántóföldi...

Bővebben...

Hatékonyan teljesít

Az új Väderstad CrossCutter Disc hatékonyan teljesít a modern gazdálkodás...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK