Az igazság...

2023. november 27. hétfő
Oláh Margó
11375

Az igazság mindig a részletekben rejlik – a Shelterall sátrak minőségi hátter
Tárolósátor - Európi acélból
Tárolósátor - Európai gyártással
Tárolósátor - Magas minőséggel
Tárolósátor - Kiszámítható garanciával
A sátorgyártás egyik alfája és omegája az acél minősége. Természeti adottságából adódóan a világ vasércbányászatának csak egy kis részét teszi ki Európa. Az európai normáknak köszönhetően azonban mindig biztosított a magas minőségű acél termékek előállítása kontinensünkön. A Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall sátrak csak és kizárólag európai gyártásból származó acél alapanyagból készülnek. A tekercselt acélból a Shelterall sátrak gyártója, a Richel cég franciaországi gyárában készülnek sátraink. A Shelterall sátrak vázszerkezete S420-as minőségű, nagy szakítószilárdságú és rugalmas ovális profilból készül. Az S420-es acélminőség az egyik legjobb, ami a sátorpiacon elérhető. Miért ovális profil? Mert sokkal nagyobb teherbírással bír a szerkezet az ovális alak két végén, mint egy átlag cső alakú profil. Próbáljanak meg egy tojást az alján és a tetején összenyomni, majd az oldalán is. Ugyanezen az elven működik az ovális profil is.
Ahogy a vázszerkezetnél, úgy a sátrak fedésénél, a ponyvánál is a részletekben kell keresni a minőséget. A legtöbb esetben csak a ponyva „súlyáról” esik szó, de a ponyva alatti szövetszálsűrűség még ennél is lényegesebb tulajdonság. A pvc stabilitását a szövetszálsűrűség biztosítja. A Shelterall sátrak ponyvaszövete 15%-kal sűrűbben szőtt, mint a hagyományos ponyváké.

Az európai gyári háttér és a több, mint 60 éves gyártói tapasztalat több szempontból is fontos a sátrak forgalmazásánál. Ezek közül is kiemelkedőnek tartjuk a biztos és kiszámítható garanciális feltételeket. A Gravetti Kft. magyarországi székhellyel rendelkezik, francia gyártói háttérrel, így ügyfeleink egyszerűen és gyorsan tudják garanciális igényeiket intézni. Számunkra a sátor értékesítése nem fejeződik be az eladással. Profi szerelőcsapat és járműpark teszi lehetővé, hogy bárhol az országban magas minőségben a gyári előírások szerint épüljön fel egy sátor. Hitvallásunk, hogy minden sátor referenciasátor. A garancia biztosítása gyors ügyintézéssel és elérhető szervizzel szintén szolgáltatásaink közé tartozik.
https://gravetti.hu/blog/az-igazsag-mindig-reszletekben-rejlik-shelterall-satrak-minosegi-hatter 
Lépjen kapcsolatba velünk!
2072 Zsámbék, Petőfi Sándor utca 108. (+36) 20 2244 242 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Gyógynövény alapú...

Jól szerepeltek a kísérletekben a Dr. Bata gyógynövény alapú...

Bővebben...

Betakarítás után, tarlóápolás

A talajművelés feladata a talaj termékenységének a fenntartása, illetve...

Bővebben...

Mi történik...

Mi történik, ha nem megfelelő a fermentáció?A nem megfelelő fermentáció...

Bővebben...

Díjat nyertek

Bemutatjuk A 2024. évi AGROmashEXPO Termékfejlesztési díjak nyerteseitHazai...

Bővebben...

Hasznosabb-e a precízen kijuttatott tápanyag?

Hasznosabb-e a precízen kijuttatott tápanyag?Beszélgetés Lajos Mihály...

Bővebben...

Önitató szaküzlet

Az Önitató Kft. 1993 óta áll az állattartók szolgálatában. Vállalkozásunk az...

Bővebben...

Minőségi lazítók az Omikrontól!

Az OMIKRON KFT 1990. november 22-én lett alapítva, 100% - ban magyar családi...

Bővebben...

Szimbiotikus gél naposcsibék számára

A BIOMIN bemutatja a PoultryStar® Hatchery szinbiotikus gél cseppet...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK