Az igazság...

2023. november 27. hétfő
Oláh Margó
6301

Az igazság mindig a részletekben rejlik – a Shelterall sátrak minőségi hátter
Tárolósátor - Európi acélból
Tárolósátor - Európai gyártással
Tárolósátor - Magas minőséggel
Tárolósátor - Kiszámítható garanciával
A sátorgyártás egyik alfája és omegája az acél minősége. Természeti adottságából adódóan a világ vasércbányászatának csak egy kis részét teszi ki Európa. Az európai normáknak köszönhetően azonban mindig biztosított a magas minőségű acél termékek előállítása kontinensünkön. A Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall sátrak csak és kizárólag európai gyártásból származó acél alapanyagból készülnek. A tekercselt acélból a Shelterall sátrak gyártója, a Richel cég franciaországi gyárában készülnek sátraink. A Shelterall sátrak vázszerkezete S420-as minőségű, nagy szakítószilárdságú és rugalmas ovális profilból készül. Az S420-es acélminőség az egyik legjobb, ami a sátorpiacon elérhető. Miért ovális profil? Mert sokkal nagyobb teherbírással bír a szerkezet az ovális alak két végén, mint egy átlag cső alakú profil. Próbáljanak meg egy tojást az alján és a tetején összenyomni, majd az oldalán is. Ugyanezen az elven működik az ovális profil is.
Ahogy a vázszerkezetnél, úgy a sátrak fedésénél, a ponyvánál is a részletekben kell keresni a minőséget. A legtöbb esetben csak a ponyva „súlyáról” esik szó, de a ponyva alatti szövetszálsűrűség még ennél is lényegesebb tulajdonság. A pvc stabilitását a szövetszálsűrűség biztosítja. A Shelterall sátrak ponyvaszövete 15%-kal sűrűbben szőtt, mint a hagyományos ponyváké.

Az európai gyári háttér és a több, mint 60 éves gyártói tapasztalat több szempontból is fontos a sátrak forgalmazásánál. Ezek közül is kiemelkedőnek tartjuk a biztos és kiszámítható garanciális feltételeket. A Gravetti Kft. magyarországi székhellyel rendelkezik, francia gyártói háttérrel, így ügyfeleink egyszerűen és gyorsan tudják garanciális igényeiket intézni. Számunkra a sátor értékesítése nem fejeződik be az eladással. Profi szerelőcsapat és járműpark teszi lehetővé, hogy bárhol az országban magas minőségben a gyári előírások szerint épüljön fel egy sátor. Hitvallásunk, hogy minden sátor referenciasátor. A garancia biztosítása gyors ügyintézéssel és elérhető szervizzel szintén szolgáltatásaink közé tartozik.
https://gravetti.hu/blog/az-igazsag-mindig-reszletekben-rejlik-shelterall-satrak-minosegi-hatter 
Lépjen kapcsolatba velünk!
2072 Zsámbék, Petőfi Sándor utca 108. (+36) 20 2244 242 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Univerzálisan alkalmazható

Univerzálisan alkalmazható a tökéletes terepemelkedésre: A gyakorlás...

Bővebben...

Hogyan érjünk el...

Hogyan érjünk el kiemelkedő minőséget a fű szilázsban?A fűféléknek a...

Bővebben...

Weidemann

Weidemann – a vállalat a gép mögöttSokat írtunk már a Weidemann gépek...

Bővebben...

A hosszú élettartamú...

A Väderstad bemutatja a hosszú élettartamú Marathon követőboronátA világ egyik...

Bővebben...

A Väderstad egy 2023-ban

A Väderstad egy 2023-ban elkészülő új üzemmel bővíti amerikai jelenlététA...

Bővebben...

FAE gyárlátogatás

A Hunduna csapata és leendő ügyfelei 2023 novemberében Fondóba utaztak hogy...

Bővebben...

Nagy mennyiségű...

Nagy mennyiségű műtrágya kiadagolásaA front függesztésű FH 2200...

Bővebben...

A talaj életre keltése

Közösen dolgozunk a sikeres jövő érdekében.A PÖTTINGER az elmúlt években...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK