4 Hungár Agri-Tech Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
2894

preview_mobilszarithu_eKmyEp
Mobil mezőgazdasági terményszárító berendezés.

7621 Pécs, Zrínyi u. 1.              Tel:72/511-600        Fax:72/511-601
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.              www.hunagri.axelero.net

COMPETITOR DRYER
Mobil mezőgazdasági terményszárító berendezés
A COMPETITOR 100-as szériájú, választható üzemu mezogazdasági terményszárító berendezések alkalmasak a kukorica, búza és egyéb gabonafélék, hüvelyesek, olajos és apró magvak szárítására. Apró magvak szárítása esetén speciális perforációjú elemekkel szállítjuk.

A legkülönfélébb teljesítményigények kielégítésére kialakított Competitor 100-as szériájú mobil mezogazdasági terményszárító berendezések választható funkciósak, ugyanaz a berendezés szakaszos illetve folyamatos üzemmódban is muködtetheto.

A GSI Competitor 100-as szériájú szárítói a legújabb technológia megannyi újdonságát tartalmazzák, amelyet csak elvárhatunk egy minoségi szárító berendezéstol, és mindezt versenyképes áron. A berendezések jellemzoje: kiváló muszaki tartalom és érték arány.
Ezek az egy ventilátor/hosugárzós szárítók komputerizáltak, mikroprocesszor alapú irányítással, automatikus be és kitárolás vezérléssel rendelkeznek. A Competitor széria rendkívül hatékonyan és könnyen kezelhetoen, a termény minoségének megóvása mellett végzi a szárítást.
A Competítor 100-as széria könnyen kezelheto, muködtetéséhez nem kell különleges elektronikai ismeret. A 100-as szériának - mondhatni - saját agya van. Egy szárítót sem lehetett muködtethetni még könnyebben. A könnyen kezelheto és jelzo fénnyel ellátott mérok és kapcsolók minden muködési funkcióhoz gyors elorejelzést és kontrollt biztosítanak.

A rugalmas kezelhetoség lehetové teszi, hogy a felhasználó igény szerint válasszon folyamatos, vagy szakaszos szárítási mód között. Ehhez mindössze egy kapcsolót kell használni.

Az összes irányítási funkció; szárítási ido és homérséklet - beleértve a mag és szárítóközeg homérsékletet adag idozíto, tölto és ürítési idozíto, nedvességtartalom beállítási pont szabályzó könnyen beállítható és kontrolálható a 6 érinto kapcsolós LCD kijelzo panelon. A Competitor szárítóknál alkalmazott 2000-es szériájú irányító komputer 99%-ban mellozi a más elektromos kapcsoló szekrényekben egyébként használatban lévo mozgó alkatrészeket, mint például a folyton meghibásodó kioldókat, mechanikus reléket, homérséklet szabályozókat (termosztátokat) és idoreléket, megtakarítja az ezek beállításával elvesztegetett rengeteg idot, ezzel is növelve a szárítás hatékonyságát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

4 Hungár Agri-Tech Kft.

Mobil mezőgazdasági terményszárító berendezés.

Bővebben...

Der-Agro Kft.

Mezőgazdasági gépek értékesítése, ezen belül terményszárító berendezések,...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

ZAFFRANI - mobil szemestermény szárító.

Bővebben...

Hunduna S.R.O

Mobil és fix kivitelű termény szárítók.

Bővebben...

Kis volumenű termények szárítása

Kíméletes szárítás kis volumenű terményekhez.

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK