Deraland Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
2490

ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók.

Innovatív, üzemtakarékos kiegészítő berendezések a DERALAND KFT.-től majdnem minden traktortípushoz.

Tisztelt gazdálkodó

Cégünk, a DERALAND KFT. 2001 őszén azzal a szándékkal alakult, hogy modern, a termelési-, és üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erőgép kiegészítő berendezéseket kínáljon a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.

Az elmúlt 4 évben számos szakmai és PR cikk megjelentetésével szándékoztuk felhívni az érintettek figyelmét az erőgépeikben rejlő kiaknázatlan lehetőségekre. Úgy látjuk, nem volt hiába való ezen erőfeszítésünk, ugyanis partnereink mára már számos erőgépben alkalmazzák sikerrel berendezéseinket. Melyek is ezek? Lássuk az alábbi rövid felsorolást:

A következő néhány sorban kívánunk mindazoknak némi ismertetőt nyújtani, akik még hagyják szunnyadni az erőgépük nyújtotta lehetőségeket, s ezáltal kedvet kapnak azok kiaknázásához.

ZUIDBERG mellső hárompont függesztés és TLT hajtóművek

Tökéletes megoldás a tolt üzemű aktív, ill. passzív munkaeszközökkel történő munkavégzéshez. Megfelelő gépkapcsolások kialakításával üzemanyagot, időt és ezáltal költséget takaríthat meg. A közel 30 éves szakmai és gyártási tapasztalattal rendelkező ZUIDBERG BV. Holland gépgyártó termékeit a magas minőség és a legutolsó technikai színvonal alkalmazása fémjelzi. A traktorpiac legtöbb résztvevőjénél, mint gyári beszállító is szerepel.

ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók

 

2005 áprilisától az új DIMENSION sorozattal új mércéket állított a traktoros homlokrakodó gyártásban. Kiforrott, modern megoldásaival biztosítja a gépkezelő számára a könnyed munkavégzést egy sajátos dimenzióban. A több mint 55 éves szakmai és gyártási tapasztalattal rendelkező ÅLÖ AB. Svéd gépgyártó termékeit a megbízhatóság és a nagy teljesítmény biztosítása fémjelzi. A traktorpiac legtöbb résztvevőjénél, mint gyári beszállító is szerepel.

CLEANFIX tisztító ventillátorok

A tökéletes megoldás az erőgépek hűtőinek és légbeszívó felületeinek tisztán tartására. A ventilátor lapátok átfordításával, ellenirányú levegőáramlás segítségével távolítja el a felrakódó szennyeződést.

A TISZTA HŰTŐ EREDMÉNYE AZ ALACSONY HAJTÓANYAG FOGYASZTÁS!!

 

PTG gumiabroncs nyomásszabályozó rendszerek

 

Abroncsnyomás szabályozással nagyobb felfekvő felület, ezáltal alacsonyabb talajtömörítő hatás, jobb termésátlag, alacsonyabb kerékcsúszás, alacsonyabb hajtóanyag felhasználás érhető el.

A Német PTG GmbH. közel 15 éves múltra tekint vissza abroncsnyomás szabályozó rendszereinek fejlesztése tekintetétében. Egyes járműgyártók, mint pl. az MB-Unimog mint gyári opció is kínálja rendszereiket. Az abroncsnyomás szabályozás apró részletkérdés csupán, de jelentős megtakarítások érhetők el vele hosszú távon.

 

KL-Maschinenbau elektromos fékpadok, és diagnosztikai egységek

 

A tartós és megbízható munkavégzés záloga az erőgépeink jó műszaki állapota. Erről máshogy nem győződhetünk meg, minthogy diagnosztikai vizsgálatok alá vetjük erőgépeinket. Ehhez állnak rendelkezésre fékpadok 170 kW, ill. 340 kW méréshatárral, fogyasztásmérők, valamint komplett diagnosztikai mérőkészletek a különböző műszaki paraméterek megállapításához.

 

BEMA kommunális eszközök fronthidraulikákra és homlokrakodókra

A régi hagyományokkal rendelkező BEMA GmbH. Németország egyik legrégebbi munkaeszköz gyártója a kommunális eszközök terén. Kimagasló minőségű seprűgépeik és tolólapjaik széles palettája kínál a villástargoncáktól a teleszkópos rakodókig minden felhasználó részére megfelelő megoldást.

 

 

Amennyiben a fenti rövid tájékoztató felkeltette érdeklődését termékeink iránt, kérem keressen bennünket, hogy segíthessünk gazdálkodás hatékonyabbá tételében. Keresse termékeinket a nagyobb traktorkereskedő cégeknél, ill. várjuk érdeklődését az elérési lehetőségeink bármelyikén.

 

Dér Attila ügyvezető

 

7400 Kaposvár, Ezredév u. 20-22.    Tel.: 82/416-447             Mobil:30/38-51-351            Fax: 82/416-447
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
www.fronthidraulika.hu   www.homlokrakodo.hu  www.deraland.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Optigép Kft.

 OPTI-RAK 150/M szemestermény felszedő és rakodógép

Bővebben...

Az első KRAMER elektromos rakodó.

Átadtuk az elsőt!!!Decemberben átadtuk Magyarország első KRAMER elektromos...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Önjáró rakodók, Thaler rakodó, Homlokrakodók.

Bővebben...

Deraland Kft.

ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók.

Bővebben...

Inter-Mix kft.

A holland gyártmányú Giant homlokrakodók japán Kubota motorral felszereltek,...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK