Väderstad Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
3277

Magasabb szint a precíziós vetésben.     A Tempo-t széles körűen tesztelték Magyarországon az elmúlt évben.
"Pontosság, sebesség és teljesítmény a Tempo vetőgép fejlesztésének kulcs szavai.

Ennek elérésének érdekében a Väderstad egy nyomott rendszerű magadagolót fejlesztett ki, mely biztosítja a kukorica és a napraforgó nagy sebességű vetését. A vetőgép nagyméretű vetőmag- és műtrágya tartállyal rendelkezik, ami a páratlan kapacitás biztosítéka. Ugyanakkor a tökéletes maglehelyezésnek köszönhetően egyenletes kelést és a lehető legjobb kezdeti fejlődést biztosítjuk a növényállomány számára", mondja Lars Thylén, a Väderstad-tól.

A Brno-i kiállítást 110 000 látogató kereste fel, ami így Európa egyik legrangosabb eseményévé vált. A kiállítás 13 csarnokban foglalt helyet, melyet 20 ország, köztük Kína és Korea 755 kiállítója töltött meg.

Az 1962-ben családi vállalkozásként svéd VÄDERSTAD-VERKEN AB 1997 novemberében hozta létre magyaroszági leányvállalatát Vaderstad Kft. néven. Azóta forgalmazzuk világszínvonalú, egyedülálló műszaki megoldásokkal kialakított vető- és talajelmunkáló gépeinket.

A Tempo segítségével nagy vetési sebesség mellett is kiváló pontossággal vethetünk. Az eredmény az egyenletes vetés és a kivételes teljesítmény egyedülálló kombinációja.
A Tempo minőségének hátterében a mérnökök több éves fejlesztési munkája áll, amit több országban végzett szigorú szántóföldi tesztek követtek, mezőgazdasági szaktanácsadók és a gazdák együttműködésével.
A Tempo F vontatott 6 és 8 soros változatban rendelhető vetőgép. 4 különböző sortáv kialakítás közül választhatunk. A 8 soros változat extra támkerekekkel van felszerelve, melyek jelentősen csökkentik a munka közben fellépő vibrációt. 
http://www.vaderstad.com/hu/termekek/szemenkent-vetes/tempof
A Tempo R merevgerendelyes vetőtép, mely hárompont-felfüggesztéssel kapcsolódik a traktorhoz, és 4-18 soros változatban rendelhető. A legkisebb sortávolság 45, míg a legnagyobb 100 cm. A legnagyobb munkaszélesség 9,6 m.
Új mérce a nagy sebességű vetésben
A Väderstad Tempo új mércét állított fel a nagy sebességű vetésben. A Tempo-val nagy sebességgel vethetünk úgy, hogy a tőtávolság és a vetésmélység egyenletessége precíz marad. Az eredmény az egyenletes kelés és a páratlan teljesítmény kombinációja.
A Tempo vetőgép magadagolójának fejlesztésekor elvárás volt a másodpercenkénti 28 mag pontos kivetése, így született meg a Gilstring magadagoló és vele együtt a PowerShoot nyomott levegős vetési technológia.
http://www.vaderstad.com/hu/termekek/szemenkent-vetes/tempo-r
A Tempo T teleszkópos vázú vetőgép, mely hárompontos felfüggesztéssel kapcsolódik a traktorhoz. A vetőgép 6 és 7 soros válozatban érhető el, 50 és 80 cm közötti sortávolsággal. A választott sortávolság függvényében, a gép szállítási szélessége 3,36 és 3,5 méter köztt változik.
http://www.vaderstad.com/hu/termekek/szemenkent-vetes/tempo-t


A Tempo V egy különösen sokoldalú szemenként vető gép, többféle növény vetésére képes, melynek köszönhetően jobb kihasználtsággal és alacsonyabb hektárköltséggel vethetünk. A cukorrépát és a repcét 12 sorral, 45-50 cm, míg a kukoricát és a napraforgót 8 sorral és 75 cm sortávolsággal vethetjük.
A Tempo V háromféle vázzal (4,5/6,0/6,5 m) és változó sorszámmal (6-12) és sortávolsággal rendelhető. A szállítási szélesség 3 m, a munka és a szállítási helyzet közötti váltás igen gyorsan kivitelezhető.

http://www.vaderstad.com/hu/termekek/szemenkent-vetes/tempo-v
2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.   Tel: 22/709-000 Fax: 22/709-023   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.           www.vaderstad.com/hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Rendkívűli precizitás

Előszezoni áron az új Spirit R...

Bővebben...

Kverneland Group Hungária Kft.

Kverneland u-drill univerzális vetőgép kombináció - új, merevvázas modell

Bővebben...

Az új világrekord

502 hektár 24 óra alatt - a Väderstad Tempo felállította az új...

Bővebben...

Aprómagvú növények vetése

Tempo - még nagyobb pontosság az aprómagvú növények vetésekorAz új típusú...

Bővebben...

Cataya Super vetőkombináció

Cataya Super vetőkombináció most RoTeC-Control-csoroszlyákkalA múlt évben az...

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

VITASEM A - mechanikus ráépített vetőgépek.

Bővebben...

Mulcsvetés aljtrágyázással

TERRASEM FERTILIZER mulcsvetőgép aljtrágyázással A TERRASEM FERTILIZER...

Bővebben...

Aprómagszóró a zöldtrágya vetéshez

QUIVOGNE PD aprómagszóró a zöldtrágya vetéshez A QUIVOGNE (ejtsd: kivon) cég,...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK